Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok hızlıydı. Ligin başlarında sağbek oynatmıştı Hoca, deparları muazzamdı. Sonra stoperde daha çok ihtiyaç olunca orada değerlendirdi kendisini, solaçık denediği Eboue yi sağbeke çekerek. O sezonu iyi takip edememişsin sanki?!:)

Eboue - G. Zan - Ujfalusi - H. Balta :):):) ?!/ ?!?!?!?11?!!?!

Transfermarkt: Stoper olarak 38 mac, sag bek olarak 3 mac oynamis. 11/12 sezonunda Kayseri macina kadar stopermis.

Kadroyu Yasinden Emre Mora yükseltmek bile büyük etki yapar,Emre Mor Fatih Terim ilen bir canavara dönebilir

Hiç duyum yok yav. Bencr DK bitmeden transfer olmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serdar'in Yanina bize stoper lazim

Maicon'u stoperden saymak yanlis olur Hirsi disinda herhangi bir defansif özelligi yok

Nasıl olcak ya, hocam CL'yi çok istiyor. Belki de hayattaki tek ve en büyük hedefi bu şu an

Dd9d88AV4AA0kj0.jpg

Hayat... Neden olmasın?
Onun için Chiellini gibi dünya yıldızlarına sahip olmalıyız...

Bamba transferini hemen bitirmek lazim yoksa adami havada kaparlar, talibi coktur, Garry transferinde rahat rahat pazarlik yaparsin.

Çok az oynadı. Stoper tandemi Ujfa-Semih idi sezon genelinde. Dedim ya iyi takip edememişsin o sezonu!;)

Rtas sacma sapan emojiler unlemler falan atip cahil cahil konusma, kaynak veriyorum sana. Bak ne demissin: "Ligin başlarında sağbek oynatmıştı Hoca, deparları muazzamdı. Sonra stoperde daha çok ihtiyaç olunca orada değerlendirdi kendisini, solaçık denediği Eboue yi sağbeke çekerek."

Bak sana iki sey yolluyorum bir guzel gozden gecir. Ondan sonra beni takip etmis olup olmamakla sucla. Zira benim takibimden ziyade senin hafizanda bir problem var gibi duruyor.

Tomás Ujfalusi - Detailed line data

Burayi incelediginde goreceksin ki Ujfalusi bizde 41 mac oynamis: 38'i stoperde, 3'u sag bekte. (1. 20. ve 24. haftalar, hepsi ilk sezon)

Galatasaray

Buraya baktiginda da goreceksin ki arka dortlu soyle kurulmus:

1. Hafta, IBB deplasman: Caglar, Gokhan, Ujfalusi, Eboue
2. Hafta, Samsun: Gokhan, Ujfalusi, Hakan, Eboue
3. Hafta, Karabuk (D): Gokhan, Ujfalusi, Hakan, Eboue
4. Hafta, Eskisehir: Gokhan, Ujfalusi, Hakan, Sabri
5. Hafta, Ankaragucu (D): Gokhan, Ujfalusi, Hakan, Sabri
6. Hafta, Bursa: Gokhan, Ujfalusi, Hakan, Sabri
7. Hafta, Antalya (D): Gokhan, Ujfalusi, Hakan, Eboue
8. Hafta, Gaziantep: Gokhan, Ujfalusi, Hakan, Sabri
9. Hafta, Kayseri (D): Ujfalusi, Hakan, Semih, Eboue
10. Hafta, Mersin: Ujfalusi, Hakan, Semih, Eboue

Yani neymis? Semih 9. hafta ilk 11'e girmis. Hoca ilk haftalarda nasil oynamis goruyorsun.

Serbest kalacak stoperler;

Chiellini *****
Badstuber ****
Huth ***
Marcano **
D.Reyes **
Serdar Taşçı *
Vlaar *

Serbest kalacak ortasaha;

Max Meyer *****
Yaya Toure ****
Wilshere ****
Fellaini ****
Thomasson ***
Natcho**
Wernbloom **
Cabaye **
Oğuzhan **
Cazorla ?

Serbest kalacak ofansif kanat;

Bernard *****
Bamba ****
Sako ***
Hoilett **

Serbest kalacak santrafor;

Balotelli ****
Torres ****
Mbokani ***
Ferreyra ***
Abel Hernandez **
Gignac **
Demba Ba **
Jackson Martinez ?

Rtas sacma sapan emojiler unlemler falan atip cahil cahil konusma, kaynak veriyorum sana. Bak ne demissin: "Ligin başlarında sağbek oynatmıştı Hoca, deparları muazzamdı. Sonra stoperde daha çok ihtiyaç olunca orada değerlendirdi kendisini, solaçık denediği Eboue yi sağbeke çekerek."

Bak sana iki sey yolluyorum bir guzel gozden gecir. Ondan sonra beni takip etmis olup olmamakla sucla. Zira benim takibimden ziyade senin hafizanda bir problem var gibi duruyor.

Tomás Ujfalusi - Detailed line data

Burayi incelediginde goreceksin ki Ujfalusi bizde 41 mac oynamis: 38'i stoperde, 3'u sag bekte.

Galatasaray

Buraya baktiginda da goreceksin ki arka dortlu soyle kurulmus:

1. Hafta, IBB deplasman: Caglar, Gokhan, Ujfalusi, Eboue
2. Hafta, Samsun: Gokhan, Ujfalusi, Hakan, Eboue
3. Hafta, Karabuk (D): Gokhan, Ujfalusi, Hakan, Eboue
4. Hafta, Eskisehir: Gokhan, Ujfalusi, Hakan, Sabri
5. Hafta, Ankaragucu (D): Gokhan, Ujfalusi, Hakan, Sabri
6. Hafta, Bursa: Gokhan, Ujfalusi, Hakan, Sabri
7. Hafta, Antalya (D): Gokhan, Ujfalusi, Hakan, Eboue
8. Hafta, Gaziantep: Gokhan, Ujfalusi, Hakan, Sabri
9. Hafta, Kayseri (D): Ujfalusi, Hakan, Semih, Eboue
10. Hafta, Mersin: Ujfalusi, Hakan, Semih, Eboue

Yani neymis? Semih 9. hafta ilk 11'e girmis. Hoca ilk haftalarda nasil oynamis goruyorsun.
Gerilmeni gerektirecek bir şey yoktu mesajlarımda. Hazırlık maçlarında Hoca bazı fanteziler yaptı, Ujfa da sağbekte sayısız deparlarla olağanüstü performans göstermişti, şimdiki Mariano-Linnes' e değişmem şahsen. ''Ujfa çok mu hızlıydı?'' soruna cevaben yazmış bulundum, gerisi teferruat...

Pek alınganmışsın, bilsem yazmazdım. İyi forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt