Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sa
070120180941431080722_2.webp

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gecen Badstuber'i onerdigimde cok kizdilar

BuLi izleyen var mi ne durumda
Badstuber muazzam beni de linç ettiler...İzledim Stuttgartta sakatlanmadan muazzam bir sezon geçirdi full oynadı...Biz almazsak fener bu sene kesin alır zaten geçen sene Holger istemedi diye gelmedi bu sene gelir...Biz araya girip bir dünya yıldızı kazanalım...Adam Bayern çıkışlı, Alman Milli, solak, sol toper, 1.90 boyunda, 29 yaşında, ayrıca schalke ve stuttgart gibi takımlarda oynamış, bu sezon 20 maç üstü yapmış daha ne isteniyor anlamıyorum...Chiellini olmazsa kesin bu olmalı ki adam ihtiyaç halinde sol bek de oynayabiliyor daha ne olsun... :)

Acaba dünya kupası öncesi hamlemiz olacak mı transfer adına

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lucescu tetikçi olarak geldi... Tarık Camdal gibilerinin menejerleri artık tff yi de görerek yeniden işbaşı yapacak

Serbest kalacak stoperler;

Chiellini *****
Badstuber ****
Huth ***
Marcano **
D.Reyes **
Serdar Taşçı *
Vlaar *

Serbest kalacak ortasaha;

Max Meyer *****
Yaya Toure ****
Wilshere ****
Fellaini ****
Thomasson ***
Natcho**
Wernbloom **
Cabaye **
Oğuzhan **
Cazorla ?

Serbest kalacak ofansif kanat;

Bernard *****
Bamba ****
Sako ***
Hoilett **

Serbest kalacak santrafor;

Balotelli ****
Torres ****
Mbokani ***
Ferreyra ***
Abel Hernandez **
Gignac **
Demba Ba **
Jackson Martinez ?
Max Meyer'in geldiğini bi düşünsenize... :)
Tabii imkansızdan öte yani, şimdiye 15-20 tane kulüp peşindedir.

Bernard'ı kaçıracağız banko, bakalım hangi kulüp kapacak. Garry'i 20M'a satıp yerine beleşe Bernard'ı almak muazzam bi transfer başarısı olurdu ama bizimkiler beceremez...

Satacağımız adamlarla en az 2 oyuncu alamıyorsak satmanın anlamı yok.Fakat Bambaya filan imza attırırsak Gary 15 milyona da gidebilir.Gomis hakkında kesinlikle yumuşama olmamalı.20 milyonu veren varsa buyursun gelsin.Gomis demek lig şampiyonluğu en az %51 demek.İçerde 16 galibiyet almamızın en büyük nedeni Gomis.Aynı takımla Gomis yerine Eren hatta Negredo,Soldado filan olsaydı adım gibi eminim 2-3 tane gol atn 10 numaramızla ancak 4. olurduk.Adam resmen tüm ligi domine etti.Bu adamı 10 milyona filan satıp yerine aldığımız adam katkı yapmazsa hapı yutarız. Bu 4-5 sezon mutlaka ş.lar liginde olmalıyız.Bu dönem TR ligi gerçekten önemli.Ya gerçekten iyi oyuncu alalım ya da hiç gereksiz 8-9 transfer yapmayalım.Ş.liginde gruptan çıkmak için en az 4 tane çok iyi oyuncu lazım.Para da olmadığına göre ucuz ve gereksiz oyunculara ihtiyaç yok.2-3 yıl şampiyon olup UCLden en az 100 milyon euroru cukkalayıp borçları bitirelim.
8 numara
Emre Mor kiralık
Emre Akbaba
Yedek forvet
Bu 4 oyuncunun şampiyonluk için yeteceğini düşünüyorum.

İnşallah; Toure-Chiellini-Jackson Martinez efsane olurdu...Wierdt da olabilir bonservis verebilirsek 1 milyon euro civarı...Emre Mor da gelirse bir de yedek kaleci bence yeterli...Carole kalabilir son senesinde...
Üstadım Toure çok kaliteli bir ısım ve dünya çapında bir oyuncu ama Lig ve CL'de bizim tempomuzu kaldırabilecek mi?

CL'de yarı final görsek biz o maçı nasıl izleriz acaba ya. Kalpten giden çok olur bizim ülkede :(

CL'de yarı final görsek biz o maçı nasıl izleriz acaba ya. Kalpten giden çok olur bizim ülkede :(
Sanmam. Kadıköydeki final böyle olası bi senaryodan daha stresliydi ama o oyuncu grubu çok güven veriyordu, karakterliydi ve baskıyla baş edebiliyordu.
Yine öyle gende bi takım kurarsan arkana yaslanır izlersin, gerisi futbol şansı...

Wilshere-Yaya Toure-Chiellini-Emre Mor-Akbaba...... Alllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt