Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah; Toure-Chiellini-Jackson Martinez efsane olurdu...Wierdt da olabilir bonservis verebilirsek 1 milyon euro civarı...Emre Mor da gelirse bir de yedek kaleci bence yeterli...Carole kalabilir son senesinde...yaya toure geliyor mu hocam
Badstuber muazzam beni de linç ettiler...İzledim Stuttgartta sakatlanmadan muazzam bir sezon geçirdi full oynadı...Biz almazsak fener bu sene kesin alır zaten geçen sene Holger istemedi diye gelmedi bu sene gelir...Biz araya girip bir dünya yıldızı kazanalım...Adam Bayern çıkışlı, Alman Milli, solak, sol toper, 1.90 boyunda, 29 yaşında, ayrıca schalke ve stuttgart gibi takımlarda oynamış, bu sezon 20 maç üstü yapmış daha ne isteniyor anlamıyorum...Chiellini olmazsa kesin bu olmalı ki adam ihtiyaç halinde sol bek de oynayabiliyor daha ne olsun...Gecen Badstuber'i onerdigimde cok kizdilar
BuLi izleyen var mi ne durumda
Kopek Arda zaten bu kareyi kıskanıp fransada milli takım kampına eskort getirdi, kumar oynadı antrenmanlara çıkmadı...Kıskanç kopek...
ondan sonra " ayyyyy pubisim"Kopek Arda zaten bu kareyi kıskanıp fransada milli takım kampına eskort getirdi, kumar oynadı antrenmanlara çıkmadı...Kıskanç kopek...
Max Meyer'in geldiğini bi düşünsenize...Serbest kalacak stoperler;
Chiellini *****
Badstuber ****
Huth ***
Marcano **
D.Reyes **
Serdar Taşçı *
Vlaar *
Serbest kalacak ortasaha;
Max Meyer *****
Yaya Toure ****
Wilshere ****
Fellaini ****
Thomasson ***
Natcho**
Wernbloom **
Cabaye **
Oğuzhan **
Cazorla ?
Serbest kalacak ofansif kanat;
Bernard *****
Bamba ****
Sako ***
Hoilett **
Serbest kalacak santrafor;
Balotelli ****
Torres ****
Mbokani ***
Ferreyra ***
Abel Hernandez **
Gignac **
Demba Ba **
Jackson Martinez ?
Abi sormasi ayip bu kari kiz mevzularina neden bu kadar hakimsin dikkatimi cekiyor ikidirKopek Arda zaten bu kareyi kıskanıp fransada milli takım kampına eskort getirdi, kumar oynadı antrenmanlara çıkmadı...Kıskanç kopek...
Ve Aleyküm Selam reis. Bu resmi Galatasaray forması altında görmek güzel olur.
İmkansızdan da öte yav. Hayal sadece...max meyer gelirse çıldırırız topluca gscimbom olarak![]()
Üstadım Toure çok kaliteli bir ısım ve dünya çapında bir oyuncu ama Lig ve CL'de bizim tempomuzu kaldırabilecek mi?İnşallah; Toure-Chiellini-Jackson Martinez efsane olurdu...Wierdt da olabilir bonservis verebilirsek 1 milyon euro civarı...Emre Mor da gelirse bir de yedek kaleci bence yeterli...Carole kalabilir son senesinde...
Abi sormasi ayip bu kari kiz mevzularina neden bu kadar hakimsin dikkatimi cekiyor ikidir
Haber kaynagini sormaya korkuyorum
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Inanirsak neden olmasinVe Aleyküm Selam reis. Bu resmi Galatasaray forması altında görmek güzel olur.
Sanmam. Kadıköydeki final böyle olası bi senaryodan daha stresliydi ama o oyuncu grubu çok güven veriyordu, karakterliydi ve baskıyla baş edebiliyordu.CL'de yarı final görsek biz o maçı nasıl izleriz acaba ya. Kalpten giden çok olur bizim ülkede![]()