- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
:cool:

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Altyapidakilerin önü kapanmasin diye de istemiyorum boyle aptal saptal transferleri.1.2m verilecekse gelmesin tabii, ben daha cok 800k gibi bir sey dusunuyordum
Ne mugdati la clde ramosa karşı o mu oynayacak![]()
1+1 iş yapar![]()
Altyapidakilerin önü kapanmasin diye de istemiyorum boyle aptal saptal transferleri.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muğdat olur mersinli...Mersinin fakir çocukları sağlam karakterli olur kesin façalıdır kafasında yarıklar vardır...Gönder gelsin Muğdat'ı...Sanki 10 numara oyuncumuz var gönder gelsin bekleme yaptırmayın...Altyapidakilerin önü kapanmasin diye de istemiyorum boyle aptal saptal transferleri.
ulan adamlarda ne para var ya imreniyorum şunlaraMan Utd bugun Lazio'ya Sergej Milinkovic Savic icin 110m'luk bir teklif yapmis, Lazio 150m istiyormus...
SMS Matic Pogba orta sahasi olaganustu olur
Olur gayet iyi olur Muğdat...Hic mi yedek topcu olmasin kadroda, her transferi CL icin yapiyoruz sanki. 50 mac oynayacagiz 6'si CL maci.
Yedekleri de yabanci dolduramayiz, bir tane yerli yedek santrafor lazim.
Bedava Mugdat'tan iyi onerin var mi?
Evet Chiellini olmaz ama Ozan olur diyorlarUlan Shaqiri-Toure isteyen adamlara laf eden kişi Haydar-Ozan-Sakıbları doldurmuş yaw
Haci soyle dusun yasin nargilecisiAltyapi topcusuna rekabet vereceksin ki calissin anlami olsun
Altyapidan topcu cikarmanin yolu kadroyu zayif tutmak degildir
Opsiyonsuzsa istemem. Gelmesin, opsiyonu varsa basimin uzerinde yeri var[/B] @[B]FutbolArsiv[/B]"> [B]Futbol Arşiv[/B] @[B]FutbolArsiv[/B]
AS | Galatasaray, Emre Mor’un menajeri ile el sıkıştı. Galatasaray oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Fatih Terim’li Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Emre Mor’u tekrar parlatabileceğini düşünen Celta Vigo da bu transfere sıcak bakıyor.
İnşallah doğrudur ne işi var zaten Celtada tam Terimlik adam basıp almak lazım opsiyonlu olursa[/B] @[B]FutbolArsiv[/B]"> [B]Futbol Arşiv[/B] @[B]FutbolArsiv[/B]
AS | Galatasaray, Emre Mor’un menajeri ile el sıkıştı. Galatasaray oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Fatih Terim’li Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Emre Mor’u tekrar parlatabileceğini düşünen Celta Vigo da bu transfere sıcak bakıyor.
Haci soyle dusun yasin nargilecisi
Eren dubasi olmasaydi kadroda bu sezon
Ahmet sivri yada yunus sure almisti coktan.
Transfere karsi degilim de sirf beleş diye de istemem mugdati
Olmaz mı hiç dünya büyük..Hic mi yedek topcu olmasin kadroda, her transferi CL icin yapiyoruz sanki. 50 mac oynayacagiz 6'si CL maci.
Yedekleri de yabanci dolduramayiz, bir tane yerli yedek santrafor lazim.
Bedava Mugdat'tan iyi onerin var mi?