Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Man Utd bugun Lazio'ya Sergej Milinkovic Savic icin 110m'luk bir teklif yapmis, Lazio 150m istiyormus...

SMS Matic Pogba orta sahasi olaganustu olur

Ana İvanovic gibi bir kokana ile evlenmeseydi daha oynar bize de gelebilirdi ama hatun hem sırp hem de kokana berbat da bir tenisçiydi boynu altında kalır alman nazi subayını sosyetik finoya çevirdi...Ulan sizin adamlığınıza be...Ben Bastian'ı ilk çıktığı 2003'ten beri takip ederdim ne dandik bir kariyer sonu oldu...

[/B]‏ @[B]FutbolArsiv[/B]"> [B]Futbol Arşiv[/B]‏ @[B]FutbolArsiv[/B]

AS | Galatasaray, Emre Mor’un menajeri ile el sıkıştı. Galatasaray oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Fatih Terim’li Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Emre Mor’u tekrar parlatabileceğini düşünen Celta Vigo da bu transfere sıcak bakıyor.
Opsiyonsuzsa istemem. Gelmesin, opsiyonu varsa basimin uzerinde yeri var

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

herifler bir topçuya 110 milyon gömüyor.Bizim bütçe 55 milyon euro olsa ligin anasını şl nin gruplar aşamasında avradını ağlatırız bence

Riyad Mahrez zu Man City (85 milyon €)

[/B]‏ @[B]FutbolArsiv[/B]"> [B]Futbol Arşiv[/B]‏ @[B]FutbolArsiv[/B]

AS | Galatasaray, Emre Mor’un menajeri ile el sıkıştı. Galatasaray oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Fatih Terim’li Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Emre Mor’u tekrar parlatabileceğini düşünen Celta Vigo da bu transfere sıcak bakıyor.
İnşallah doğrudur ne işi var zaten Celtada tam Terimlik adam basıp almak lazım opsiyonlu olursa

Haci soyle dusun yasin nargilecisi
Eren dubasi olmasaydi kadroda bu sezon
Ahmet sivri yada yunus sure almisti coktan.

Transfere karsi degilim de sirf beleş diye de istemem mugdati

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sezonu Terim acsa dakika almislardi. Cocuklari hazirlamadigi, bilmedigi icin dakika alamadilar. Ayrica Yasin'le Eren'i gormek istedi. Yazin karar verecek ona gore cunku.

Altyapi topcusuna gore plan yapilmaz. Altyapi topcusu kendini planlara dahil eder. Futbolda, Terim gibi bir hoca ile, bu sansi bulacaklardir emin olabilirsin.

Beles diye istemiyoruz. Gomis - Transfer - Mugdat - Ahmet seklinde kuralim rotasyonu diyoruz. Sakatlik olur, transfer, Mugdat kanatta kullanilir vs. Boylelikle ciddi sigorta edinmis oluruz. Ahmet'in ustundeki potansiyel baski da azalir. Formayi kaptiginda da vermemek icin calisir. Ben de istiyorum altyapidan topcu cikaralim ama oynatmakla olmuyor o isler. Oynatmak zorunda kalmak icin topcu almamakla hic olmuyor.

Donk'un kalmasını istiyordum da İmbula'yı opsiyonlu kiralasak daha iyi olur sanki. 26 yaşında tutarsa alırız. Geçen yıl gelmek istiyordu takımı düştü zaten CL de var rahat gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt