Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DeO3q-HWAAIgin4

DeO3szzW4AIjEHO

Emre Mor'u gsde gormek istemeyen ya fblidir yada bjkli, bundan iyi yerli mi var ALABILECEGIMIZ

Verstuurd vanaf mijn LG-H930 met Tapatalk

Belhanda+Feghouli 15 üstü şutlarsak olur, daha düşük tekliflerde kalsınlar. Piyasada çok topçu var , doldururuz yerlerini. En kötü Snijder i getiririz. Belhanda Sneijderin ufak parmağı olamaz. [Ayak sol)

HTC_U-3u cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İkisi de son 2-3 sezondur dişe dokunur bir performans gösteremedi ikisininde yaşı 30'a yaklaştı üstelik ikisininde kapı gibi maaşlarını ödeyecek klüp bulabilmek imkansız gibi bişey

Yani maalesef ikisini +15 mil. € gibi paraya satmak imkansız gibi bişey be reis kim 7-8 mil. € bonservis 3-4 mil. € maaş verip Belhanda 'yı veya Feghouli 'yi alsın ki ?

İkisi de son 2-3 sezondur dişe dokunur bir performans gösteremedi ikisininde yaşı 30'a yaklaştı üstelik ikisininde kapı gibi maaşlarını ödeyecek klüp bulabilmek imkansız gibi bişey

Yani maalesef ikisini +15 mil. € gibi paraya satmak imkansız gibi bişey be reis kim 7-8 mil. € bonservis 3-4 mil. € maaş verip Belhanda 'yı veya Feghouli 'yi alsın ki ?
Kardeşim Asya ve Ortadoğu ülkesi kulüpleri hariç almaz, yani bizim kulüpte bir Ortadoğu kulübü mantığı var, Dursun takımı Al-Galatasaray olarak yönetiyordu.

HTC_U-3u cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Önümüzdeki sezon Feghouli ve Belhanda kalitelerini bir göstersinler şampiyonlar liginde, Çinli’lere 15 milyondan satarız. Yeterki kendinileri göstersinler.

Maicon'a 9 10mlik teklif gelse de satilsa keske
Ben 4-5 mil. € teklife fitim reis açıkçası Maicon için. Yaşı 30 oldu artık eğer taliplisi varsa diyerek 4-5 ne koparabiliyorsak koparalım derim.

Çünkü Fatih hoca şampiyonluk düğümünün çözüleceği maçların hiçbirinde güvenip oynatamadı Maicon 'u seneye de onunla bir tandem kurmaz herhalde Şampiyonlar liginde

Maicon 'u şampiyon takımın stoperi diye şimdi sattık sattık yoksa cidden elimizde kalır eksi yanları ortaya çıkmaya başladıkça.32 yaşına kadar Galatasaray 'la sözleşmesi var, bu adam şimdi bu kadar ağırsa 32 yaşındaki halini düşünmek bile istemiyorum ...

Muslera

Mariano Serdar Transfer Transfer

Fernando

Feghouli Belhanda Transfer Rodrigues

Gomis

Rodrigues de giderse ilk 11e 4 transfer lazim​

Ben 4-5 mil. € teklife fitim reis açıkçası Maicon için. Yaşı 30 oldu artık eğer taliplisi varsa diyerek 4-5 ne koparabiliyorsak koparalım derim.

Çünkü Fatih hoca şampiyonluk düğümünün çözüleceği maçların hiçbirinde güvenip oynatamadı Maicon 'u seneye de onunla bir tandem kurmaz herhalde Şampiyonlar liginde

Maicon 'u şampiyon takımın stoperi diye şimdi sattık sattık yoksa cidden elimizde kalır eksi yanları ortaya çıkmaya başladıkça.32 yaşına kadar Galatasaray 'la sözleşmesi var, bu adam şimdi bu kadar ağırsa 32 yaşındaki halini düşünmek bile istemiyorum ...
Belhanda için belki katar 'dan arabistan 'dan filan teklif gelebilir Uğur Karakullukçu teklif olduğunu söylüyordu kendisi için. Hatta devre arasında Bremen 'in filan ilgilendiği söyleniyordu

Eğer öyle bişey olurda dediğin gibi 30 yaşına dayanmış Fiyat/Performans olarak düşünülünce vasatı aşamamış adamları +15 mil. € bedelle gönderebilirsek en iyi transferimiz olur

Katılıyorum, bu sezon 60'in üstünde maç oynadı, çok yoruldu ancak sol ayaklı bir stoperin şart olduğu kanısındayım. Çok ağır kalıyor, Serdar'ın yükü hafifletmenin aksine iş yapıyor

Transferlerin Şampiyonlar Ligi için yapılması en doğrusu.

Garry ile iyi anlaşacak, hızlı, dayanıklı bir 2.forvete hatta yeri gelince Gomis'i de zorlayacak bir forvete ihtiyaç var.

Emre Mor'u gsde gormek istemeyen ya fblidir yada bjkli, bundan iyi yerli mi var ALABILECEGIMIZ

Emre'yi alabilirsek mükemmel iş yapmış oluruz ...Şu an da Türkiye Ligi için adının geçmesinin tek nedeni kendini ispat edememesidir bizim için mükemmel bir fırsat transferi...Fatih Terim etkisini de düşününce inanılmaz heyecan veriyor insana ...

Muslera

Mariano Serdar Transfer Transfer

Fernando

Feghouli Belhanda Transfer Rodrigues

Gomis

Rodrigues de giderse ilk 11e 4 transfer lazim​
Acerbi/Höwedes => 9-10 mil. €
Nagatomo/Bernat =>2-3 mil. € / 6-7 mil. €
Ndiaye=>Bedelsiz Kiralık

İlk 11 'i toplam 15 mil. € bonservis harcaması ile kapatabiliriz FFP kriterleri buna da müsade eder herhalde ...

Abdullah Avcı: "Biz ilk yarıda Karabük'e yenildik. Karabük 2. yarıda küçülme kararı aldı. Buna Federasyonun müsaade etmemesi lazımdı." (NTV)

ağlama artık lan hıyar

Abdullah Avcı: "Biz ilk yarıda Karabük'e yenildik. Karabük 2. yarıda küçülme kararı aldı. Buna Federasyonun müsaade etmemesi lazımdı." (NTV)

ağlama artık lan hıyar
Kendileri ikinci yarı Karabüğe 5 atmadılar mı yaw neyin mağdurluğunu kasıyor bu Apo

Galatasaray 2.9M€ kazanan Selçuk İnan'ın maaşını 1.5M€'ya çekmesini istedi. İndirime yanaşmayan Selçuk'un takımdan ayrılması durumunda Başakşehir'e gitmesi bekleniyor. Selçuk'un Menajeri Batur Altıparmak'ın Göksel Gümüşdağ ile görüşmesi dikkat çekti. (Fotomaç)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende Selçuk 'un bu sene Galatasaray 'dan ayrılacağını düşünüyorum ama o karaktersizliği yapıp akbilspor 'a gitmez yani gitmemeli koskoca Galatasaray kaptanı o yakışmaz bunca zamanın ardından
Üstat sen ne kadar güzel kendi kendini alıntılamış bir de fikir teatisine girmişsin geceme renk kattın :) Hürmetler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt