Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.494
- 26.301
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisi de son 2-3 sezondur dişe dokunur bir performans gösteremedi ikisininde yaşı 30'a yaklaştı üstelik ikisininde kapı gibi maaşlarını ödeyecek klüp bulabilmek imkansız gibi bişeyBelhanda+Feghouli 15 üstü şutlarsak olur, daha düşük tekliflerde kalsınlar. Piyasada çok topçu var , doldururuz yerlerini. En kötü Snijder i getiririz. Belhanda Sneijderin ufak parmağı olamaz. [Ayak sol)
HTC_U-3u cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne oldu ki???Aman Allahim @Uğur Güzel üstad koş israfil ufledi sonunda
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kardeşim Asya ve Ortadoğu ülkesi kulüpleri hariç almaz, yani bizim kulüpte bir Ortadoğu kulübü mantığı var, Dursun takımı Al-Galatasaray olarak yönetiyordu.İkisi de son 2-3 sezondur dişe dokunur bir performans gösteremedi ikisininde yaşı 30'a yaklaştı üstelik ikisininde kapı gibi maaşlarını ödeyecek klüp bulabilmek imkansız gibi bişey
Yani maalesef ikisini +15 mil. € gibi paraya satmak imkansız gibi bişey be reis kim 7-8 mil. € bonservis 3-4 mil. € maaş verip Belhanda 'yı veya Feghouli 'yi alsın ki ?
Ben 4-5 mil. € teklife fitim reis açıkçası Maicon için. Yaşı 30 oldu artık eğer taliplisi varsa diyerek 4-5 ne koparabiliyorsak koparalım derim.Maicon'a 9 10mlik teklif gelse de satilsa keske
Belhanda için belki katar 'dan arabistan 'dan filan teklif gelebilir Uğur Karakullukçu teklif olduğunu söylüyordu kendisi için. Hatta devre arasında Bremen 'in filan ilgilendiği söyleniyorduBen 4-5 mil. € teklife fitim reis açıkçası Maicon için. Yaşı 30 oldu artık eğer taliplisi varsa diyerek 4-5 ne koparabiliyorsak koparalım derim.
Çünkü Fatih hoca şampiyonluk düğümünün çözüleceği maçların hiçbirinde güvenip oynatamadı Maicon 'u seneye de onunla bir tandem kurmaz herhalde Şampiyonlar liginde
Maicon 'u şampiyon takımın stoperi diye şimdi sattık sattık yoksa cidden elimizde kalır eksi yanları ortaya çıkmaya başladıkça.32 yaşına kadar Galatasaray 'la sözleşmesi var, bu adam şimdi bu kadar ağırsa 32 yaşındaki halini düşünmek bile istemiyorum ...
Katılıyorum, bu sezon 60'in üstünde maç oynadı, çok yoruldu ancak sol ayaklı bir stoperin şart olduğu kanısındayım. Çok ağır kalıyor, Serdar'ın yükü hafifletmenin aksine iş yapıyorBen 4-5 mil. € teklife fitim reis açıkçası Maicon için. Yaşı 30 oldu artık eğer taliplisi varsa diyerek 4-5 ne koparabiliyorsak koparalım derim.
Çünkü Fatih hoca şampiyonluk düğümünün çözüleceği maçların hiçbirinde güvenip oynatamadı Maicon 'u seneye de onunla bir tandem kurmaz herhalde Şampiyonlar liginde
Maicon 'u şampiyon takımın stoperi diye şimdi sattık sattık yoksa cidden elimizde kalır eksi yanları ortaya çıkmaya başladıkça.32 yaşına kadar Galatasaray 'la sözleşmesi var, bu adam şimdi bu kadar ağırsa 32 yaşındaki halini düşünmek bile istemiyorum ...
Emre Mor'u gsde gormek istemeyen ya fblidir yada bjkli, bundan iyi yerli mi var ALABILECEGIMIZ
Emre'yi alabilirsek mükemmel iş yapmış oluruz ...Şu an da Türkiye Ligi için adının geçmesinin tek nedeni kendini ispat edememesidir bizim için mükemmel bir fırsat transferi...Fatih Terim etkisini de düşününce inanılmaz heyecan veriyor insana ...
Acerbi/Höwedes => 9-10 mil. €Muslera
Mariano Serdar Transfer Transfer
Fernando
Feghouli Belhanda Transfer Rodrigues
Gomis
Rodrigues de giderse ilk 11e 4 transfer lazim
Kendileri ikinci yarı Karabüğe 5 atmadılar mı yaw neyin mağdurluğunu kasıyor bu ApoAbdullah Avcı: "Biz ilk yarıda Karabük'e yenildik. Karabük 2. yarıda küçülme kararı aldı. Buna Federasyonun müsaade etmemesi lazımdı." (NTV)
ağlama artık lan hıyar
Bende Selçuk 'un bu sene Galatasaray 'dan ayrılacağını düşünüyorum ama o karaktersizliği yapıp akbilspor 'a gitmez yani gitmemeli koskoca Galatasaray kaptanı o yakışmaz bunca zamanın ardından
Üstat sen ne kadar güzel kendi kendini alıntılamış bir de fikir teatisine girmişsin geceme renk kattınBende Selçuk 'un bu sene Galatasaray 'dan ayrılacağını düşünüyorum ama o karaktersizliği yapıp akbilspor 'a gitmez yani gitmemeli koskoca Galatasaray kaptanı o yakışmaz bunca zamanın ardından