Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tottenham napacakmış acaba Shaqiriyi?
ellerinde onlarca kanat oyuncusu var.

Bu arada Belhanda kalacaksa diğer önerim Denis Suarez.

Arthuro da geldi 37373 tane orta saha oldu. Belki kiralayabilir ya da 7-8e kapatabiliriz.

İşte bu transfer başlığında gördüğüm en mantıklı önerilerden.
Müthiş olur.Çok net çok başarılı olur. Kiralık bile olabilir.

Bizim üst düzey klüplerde kadroya giremeyen oyunculara yönelmemiz lazım. Aksi takdirde şampiyonlar liginde bize katkı sağlayacak oyuncu bulmak çok zor.Yapacağımız transferlerin bir kısımını bu şekilde yapabiliriz.

reanato sanchez isimi çıkmıştı.Kralık olarak olabilir.
Bu tarz iki,üç tane isim kiralık olarak alabilirsek, Diğer alacağımız oyunculara gerekli bonservisi harcayabiliriz.

UEFA karari ne oldu Cumartesi açiklanir diyordu herkez? Umarim Transfer kisitlamasi filan olmaz

Adam CL'de (on elemeleri saymiyorum) 22 mac oynamis. Bilemiyorum tum bu agirlik meselesi cok abartiliyor sanki. Problemli performanslari Tudor'un takimla iletisiminin iyice koptugu doneme, maaslarin yatmadigi doneme, yahut sene sonuna tekabul ediyor.

Benim aklima agir oldugu icin batirdigimiz bir pozisyon gelmiyor.

Yahu koskoca Akhisar kupa maçı Maicon'un ne kadar yetersiz biri olduğuna işaret. İlk geldiğinde de beğenmemiştim. Ekim- Mart arası toparladı biraz ama sonra yine batırdı. Maicon benim için Belhanda v2'dir. 4 milyona gelse bir şey demezdim ama 7 milyona alınınca insan ister istemez yüksek performans bekliyor. Lider özellikli bir stoper bekliyor. Ostersund maçında deplasmanda yediğimiz gol geldi aklıma da adam 90'da evirip çevirip golü atmıştı.

herkesi satmisiz yine, kimle oynayacaksak :D

neymis Maicon agirmis, copmus, 192 boyunda bu kadar guclu ve teknik bir oyuncu bir de hizli olunca adi Pique oluyor zaten.

Bu Tarık’ın sözleşmesi bir türlü bitmiyor bu arada. Ünal Aysal bu herifle ömürlük sözleşme yaptı galiba.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu yöneticilere ders olsun..
Bundan sonraki sözleşmelere (sakatlık yok ise) senede 15-20 maç oynarsa sözleşmesi 1 sene daha otomatik uzar, maddesi koymak lazım. Böylece futbolcu yattığı yerden yillarca para kazanmaz.

Denayer alınırsa başka stoper alınmaz Maicon satılmadığı sürece

Fransa altyapılı olması Emre'yi öne çıkarıyor. İlk önceliğimiz değil ama yerli kalitesi için alıp denememiz gerekiyor.

Galatasaraylı olduğuna göre Emre sorun çıkarmaz ama Alanya başkanı tam bir şerefsiz.

Bize de düşmanlık güdüyor. bjk'ye vermek için elinden geleni yapacak.

712
Valla benim için en önemli hasleti galatasaraylı olması...Gelsin aslan kral...

hoca cavanda carole gibi çöpleri körleri napacak acaba kampa cagırmak gibi bisey yapmasa bari

bu sene nöbet sıkıcı gececek cünkü medyaya düşen isimlerin hepsi uydurma olacak
hoca nevzat gibi ali naci gibilere yada digerlerine isim verirmi hic floryadan da isiöm alamazlar

o yüzden onlar bol bol kıcından sallayacak bizde onları konusacaz sonra bir bakmısız japon gibi sürpriz isimleri görecez

kamp döneminde disli veya bizden güçlü rakiplere oynariz büyük ihtimal. Hoca seviyor Böyle hazirlik dönemlerini.

Erol Bulut zu Antalya
Samet Aybaba zu Bursa

Maicon sadece terimin oyun anlayışına uymadığı için eleştirilebilir. Defans çizgisinin daha geride kurulacağı bir sistemde kesinlikle iş yapacak kaliteli bir oyuncu. Bu sene de burada yazıldığı kadar leş değildi. Tudor döneminde hem skora katkı etti hem de hava topu hatta uzun toplarda çok başarılı maçlar çıkardı. Elden çıkarılması gerekli etiketini haketmediğine inandığım için söyledim bunları. Denayer ne verdiyse Maicon da en az aynı katkıyı verdi şampiyonluğa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Stoperde Maicon veya Denayerden birine bay bay deyip tecrübeli pozisyon bilgisi yüksek bir isim almak şart...Bu adamlarla Şl'nin çıkmayacağı açık ve net... Bence en az orta saha sol bek transferleri kadar önemli bir husus gözardı edilmemeli..

shakiri ve ndiayeyi yazmıs milliyet.bi de u 19 milli takımda görev yapan vedat inceefe bize genc futbolcular önermiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt