- 9 Ocak 2014
- 33.137
- 9.446
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada Belhanda kalacaksa diğer önerim Denis Suarez.
Arthuro da geldi 37373 tane orta saha oldu. Belki kiralayabilir ya da 7-8e kapatabiliriz.
Adam CL'de (on elemeleri saymiyorum) 22 mac oynamis. Bilemiyorum tum bu agirlik meselesi cok abartiliyor sanki. Problemli performanslari Tudor'un takimla iletisiminin iyice koptugu doneme, maaslarin yatmadigi doneme, yahut sene sonuna tekabul ediyor.
Benim aklima agir oldugu icin batirdigimiz bir pozisyon gelmiyor.
Abi dediğin fiyatlara alabiliyorsak Jonathan Bamba'yı, neden Garry Rodrigues'i sattırıyorsun ya kalsın 1 sene daha şampiyonlar ligi sonrası fiyatını katlayacak nasıl olsa yaşı daha genç
Bu Tarık’ın sözleşmesi bir türlü bitmiyor bu arada. Ünal Aysal bu herifle ömürlük sözleşme yaptı galiba.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla benim için en önemli hasleti galatasaraylı olması...Gelsin aslan kral...Fransa altyapılı olması Emre'yi öne çıkarıyor. İlk önceliğimiz değil ama yerli kalitesi için alıp denememiz gerekiyor.
Galatasaraylı olduğuna göre Emre sorun çıkarmaz ama Alanya başkanı tam bir şerefsiz.
Bize de düşmanlık güdüyor. bjk'ye vermek için elinden geleni yapacak.
![]()