Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk transferimiz trezeguet olcak gibi bizzat hoca devredeymiş inşallah sonuçlanır

Gary gitse bile Feghouli, Emre Mor, Sinan, Trezegeut dörtlüsünün kanatları hem ligde hem CL'de götürebileceği kanısındayım.

Mühim olan orta saha. Melo-Selçuk orta sahasıyla bir kanatta Hamit, diğer kanat Amrabat varken bile başarı yakaladık.

Bu sefer bekler de iyi. Mariano ve Linnes sağ kanadı öttürür. Sol için Nagatomo yetersiz diye düşünüyorum. Bernat deniyor ama izlemedim açıkçası.

valla bılgım yok bı dene istersen reıs olmadı sozlerı yazsan yeter.
Nasıl olmuş renktaş.

Bir süre kullanalım.

Mutsuzluğu tatmadan hep mutlu olmak istersin.
Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden,nelerle mutlu olacağını nasıl bilebilirsin?

Kaynak:Osman SEDEN

Nasıl olmuş renktaş.

Bir süre kullanalım.

Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden,nelerle mutlu olacağını nasıl bilebilirsin?

kaynak olarak benı gostermen cok şık bi jest olmus reis. imzanda yer almak gururlandırdı benı. tesekkurler

Nasıl olmuş renktaş.

Bir süre kullanalım.

İmzanın ikinci satırında virgülden ve en sonda soru işaretinden evvel boşluk daha yakışıklı yapardı..
Kaynak da çok sulu olmuş.

ZKT8mSPf
7 milyon euroya almışlar böyle bir yetenegi belhanda yerine bunu almalıydık 10 numara için geçen sene

Gary gitse bile Feghouli, Emre Mor, Sinan, Trezegeut dörtlüsünün kanatları hem ligde hem CL'de götürebileceği kanısındayım.

Mühim olan orta saha. Melo-Selçuk orta sahasıyla bir kanatta Hamit, diğer kanat Amrabat varken bile başarı yakaladık.

Bu sefer bekler de iyi. Mariano ve Linnes sağ kanadı öttürür. Sol için Nagatomo yetersiz diye düşünüyorum. Bernat deniyor ama izlemedim açıkçası.
sol ayaklı sol bek istiyormuş terim bernat olabilir güzelde olur

Renktaş, ne zaman senin ismini görsem şu göztepeli forum üyesi ile karıştırıyorum aklım o üye'ye gidiyor :)
İmzanın ikinci satırında virgülden ve en sonda soru işaretinden evvel boşluk daha yakışıklı yapardı..
Kaynak da çok sulu olmuş.

Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını nasıl bilebilirsin ?

milanda çok şans bulamamış harika bi stoper aslında alınabilir

Almamız gerekenler

1.Denayer /max 6-7m euroya almaliyiz. 95 doğumlu olduğunu hatırlatırım.
2.Trezeguet /dunya kupasi baslamadan 5m yi vermeliyiz
3.Emre Akbaba /Ne olursa olsun yabanci siniri var. Emre'de kaliteli yerlilerden, ayrica Fransizca da biliyor hücum hattiyla iyi anlaşır. max 3m euroya bitebilir
4.Nagatomo /max 2 m verip almaliyiz sonuçta 32 yaşında
5.Yedek forvet: Niasse kiralanabilir veya Abel hernandez de iyi olur.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk 3 maddeye katılıyorum.

Renktaş, ne zaman senin ismini görsem şu göztepeli forum üyesi ile karıştırıyorum aklım o üye'ye gidiyor :)

Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını nasıl bilebilirsin ?

Kafana göre takıl, bence no sikinti...
Sakın aklını da o Göz-göz lüden ayırma, zira çok tehlikeli bir @Serkoş olabiliyor arasıra ..

reis faruk baskan konusmus baktım konusu yok @Kadir Ari

Eski başkanlardan Faruk Süren, TRT Spor'a konuştu: "Endişe, korku ve kaygılar, üyeleri oy vermeye itti. Kaygı, Özbek'in geri gelme ihtimaliydi. Ben, Cengiz ve yönetiminden umutluyum. Aralarında ve camia içinde kavga etmezlerse işleri toparlayabilirler."

Ben Donk ile kontrat yenilemezdim açıkçası. Güzel mücadele etti ama 14 yabancı hakkı varken Donk gibi ortalama altı oyuncu ile bir hakkı harcamak bence mantıklı değil. Belki oyuncu adına üzücü olacak ama kontrat vermemek daha doğru olur. Duygusallığa yer yok bu işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt