- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.104
- 5.488
rakam atmasyon.emre mor en kötü kiralanırEmre Mor'a gucumuz yetmez demistik. Celta'da kalir, seneye belki.
O zamana kadar da curur gider, yazik oldu cocuga.
Ozan Tufan'a odaklanalim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rakam atmasyon.emre mor en kötü kiralanırEmre Mor'a gucumuz yetmez demistik. Celta'da kalir, seneye belki.
O zamana kadar da curur gider, yazik oldu cocuga.
Ozan Tufan'a odaklanalim.
6 ayda bitti mi dersin.. Şu an 6 ay öncesinden daha iyiyiz. Hem ekonomik, hem motive yönden...Remy yaşıyor mu ya?
sen mcgeady spini boş sahada 10 denemenin birinde doğru yap ben sana forma alacağım
GSC App
Biz ne Spinler gördük
Uğur Demirok adlı şerefi düşük adamın adını anmayın bu forumda.
RamosRaşit Altun: "Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi için en az 4-5 takviyeye ihtiyacı var. Kesinlikle stoper ve iki yönlü orta saha alınmalı... Ayrıca Gomis'in hem yanına hem de kulübeye birer forvet alınmalı."#GünOrtası
( Yada Shakira yenge olsun
), yedder( go belh...) , FORVET, forvetBu adam bir de bizim altyapıdan çıkma.
ciddi diyorum renktaş ben halı sahada çoğu hareketi taklit edebiliyorum şahsen ama bunu denerken olmuyor başım dönüyor he sen freestylersın belki yaparsın formayı da kaparsın
GSC App
reis 2 ay evvel sana sunu yapmıstım nasip olmamıstı paylasmak yav.Aspor'da yorumcu olarak okan koç'u izliyorum..
Herif çıldırıyor.
Yerliler yerine yabancılar para kazanıyor diye kendini yerden yere vuracak nerdeyse.
Bunların bu hallerini ve cekememezliklerini gördükçe tüm lig yabancılardan oluşsun istiyorum.
Yerliler, hak ettikleri 3.ligde oynasın
Uzak dur bizden.
Yada burunlarını indirip, kendilerini CL quarter+ oyuncusu sanmaktan uyansın/vazgeçsin ler...Aspor'da yorumcu olarak okan koç'u izliyorum..
Herif çıldırıyor.
Yerliler yerine yabancılar para kazanıyor diye kendini yerden yere vuracak nerdeyse.
Bunların bu hallerini ve cekememezliklerini gördükçe tüm lig yabancılardan oluşsun istiyorum.
Yerliler, hak ettikleri 3.ligde oynasın
Uzak dur bizden.
Çevresinde güçlü adamlar olmazsa burada şamar oğlanına dönebilir.Modric hayırlı olsun