Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre alınacaksa kiralık alınsın. Zaten 10-11 milyon euro bonvervis ödeyecek paramız olduğunu sanmam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu an bence piyasada alınabilecek en iyi Türk oyuncu Emre Akbaba. Muthis bir yetenek gercekten ayrıca işin mücadele tarafında da var. Şikecilerde başkanlık seçimi var. Eger Ali Koç seçilirse hemen salça olacaklardır zira maddi destek olacak kulübe. Küçük şikeciler zaten almak istiyor. Çocuk bildiğim kadarıyla Galatasaraylı.
Bence acele edilip bir an önce tarnsferin bitirilmesi gerekiyor ,zira yerli oyuncu sıkıntısı had safada.

Raşit Altun: "Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi için en az 4-5 takviyeye ihtiyacı var. Kesinlikle stoper ve iki yönlü orta saha alınmalı... Ayrıca Gomis'in hem yanına hem de kulübeye birer forvet alınmalı." #GünOrtası
Ramos;D ( Yada Shakira yenge olsun:asd: ), yedder( go belh...) , FORVET, forvet

Son düzenleme:
Aspor'da yorumcu olarak okan koç'u izliyorum..

Herif çıldırıyor.
Yerliler yerine yabancılar para kazanıyor diye kendini yerden yere vuracak nerdeyse.
Bunların bu hallerini ve cekememezliklerini gördükçe tüm lig yabancılardan oluşsun istiyorum.

Yerliler, hak ettikleri 3.ligde oynasın

Bir tek sen gelme, Dursun!
Uzak dur bizden.

ciddi diyorum renktaş ben halı sahada çoğu hareketi taklit edebiliyorum şahsen ama bunu denerken olmuyor başım dönüyor he sen freestylersın belki yaparsın formayı da kaparsın

GSC App

Su an Bizim burda da sezon bittigi için idmana çikmiyorum Ama birdahakinde hatirlarsam deneyicem. Pek zor gözükmüyor açikcasi. Freestyler oldugum için Pek zorlanmam heralde Hahahaha

mor gibi potansiyelli oyuncular kiralanacaksa opsiyonu olmalı yoksa tinecilerin abubakar'a baktığı gibi bakarsın arkasından.

Herif çıldırıyor.
Yerliler yerine yabancılar para kazanıyor diye kendini yerden yere vuracak nerdeyse.
Bunların bu hallerini ve cekememezliklerini gördükçe tüm lig yabancılardan oluşsun istiyorum.

Uzak dur bizden.
reis 2 ay evvel sana sunu yapmıstım nasip olmamıstı paylasmak yav.
helal et
Z326mA.jpg

Herif çıldırıyor.

Uzak dur bizden.
Yada burunlarını indirip, kendilerini CL quarter+ oyuncusu sanmaktan uyansın/vazgeçsin ler...

Almamız gerekenler

1.Denayer /max 6-7m euroya almaliyiz. 95 doğumlu olduğunu hatırlatırım.
2.Trezeguet /dunya kupasi baslamadan 5m yi vermeliyiz
3.Emre Akbaba /Ne olursa olsun yabanci siniri var. Emre'de kaliteli yerlilerden, ayrica Fransizca da biliyor hücum hattiyla iyi anlaşır. max 3m euroya bitebilir
4.Nagatomo /max 2 m verip almaliyiz sonuçta 32 yaşında
5.Yedek forvet: Niasse kiralanabilir veya Abel hernandez de iyi olur.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haber sallama o fiyatı şuan çekemez Celta , onu geçtim 6 Milyon € civarında bir opsiyon ile 2 yıl kiralayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt