- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Sattığın kadar al cezasında imza parası da giderden mi sayılıyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jonathan'in neresi yavas? Komikmisiniz siz?Jonathan Bamba’yı izlemedim hiç, ama bi youtubeden baktım. Gördüğüm kadarı ile baya iyi ama Garry’nin yerine istiyorsak işimiz var. Millet yavaş diye tefe koyar. Feghouli’de olduğu gibi işkembeden sallayabildiği kadar sallar. Ama hem Emre Mor hemde Bamba alınacaksa Garry’ninde kalması şartı ile muhteşem kanatlara sahip oluruz. Bide çok iyi bir 8 numara alırsak yaslan arkana takımı izle.
Sattığın kadar al cezasında imza parası da giderden mi sayılıyor?
Bamba yavaş değil Ligue 1'de karşısındaki futbolcular hızlı diye size yavaş gelmiştir.Jonathan Bamba’yı izlemedim hiç, ama bi youtubeden baktım. Gördüğüm kadarı ile baya iyi ama Garry’nin yerine istiyorsak işimiz var. Millet yavaş diye tefe koyar. Feghouli’de olduğu gibi işkembeden sallayabildiği kadar sallar. Ama hem Emre Mor hemde Bamba alınacaksa Garry’ninde kalması şartı ile muhteşem kanatlara sahip oluruz. Bide çok iyi bir 8 numara alırsak yaslan arkana takımı izle.
Youtubeden izlediğim kadarıyla söyledim.Bamba yavaş değil Ligue 1'de karşısındaki futbolcular hızlı diye size yavaş gelmiştir.
Emre Mor
Bernard
J.Bamba
Amartey
Mangala
Emre Akbaba
Gökhan D.
Alt Yapıdan
Ozan
Yunus
Recep
Mustafa Kapı
Ahmet Sivri
Celil
Kadro acayip genişler. Mangala olmasa Sakho veya Wimmer da olabilir. Ancak böyle Ş.L. başarılı olabiliriz.
Niye eleme yapıyorsun Sergi. Yazdığım adamları herkes ister.bütün yazdıgınız oyuncuların ekran görüntüsünü aldım,eleme yapacagım içlerinden.
hepsini alalım tabi,ama enesin de listesi uzun.hepsinden seçecegimNiye eleme yapıyorsun Sergi. Yazdığım adamları herkes ister.![]()