- 30 Ağustos 2009
- 30.251
- 20.231
- 2.593
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milan Badelj olabilir sözleşmesi sona erdi. Ve Fiorentina ile devam etmeyeceğini açıkladı. 29 yaşında. Biraz Fernando gibi defansif mi olur sadece o sorun.
![]()
Kante 2 olur mu? :d
Bence de Bamba öyle çok basıp giden inanılmaz driblingler yapan bir kanattan ziyade daha futbolu bilen hücumu iyi bir kanat oyuncusuna benziyor onu Pedro gibiJonathan Bamba’yı izlemedim hiç, ama bi youtubeden baktım. Gördüğüm kadarı ile baya iyi ama Garry’nin yerine istiyorsak işimiz var. Millet yavaş diye tefe koyar. Feghouli’de olduğu gibi işkembeden sallayabildiği kadar sallar. Ama hem Emre Mor hemde Bamba alınacaksa Garry’ninde kalması şartı ile muhteşem kanatlara sahip oluruz. Bide çok iyi bir 8 numara alırsak yaslan arkana takımı izle.
Milan Badelj olabilir sözleşmesi sona erdi. Ve Fiorentina ile devam etmeyeceğini açıkladı. 29 yaşında. Biraz Fernando gibi defansif mi olur sadece o sorun.
magdur niasseyi yedirmeyiz. deplasmanlarda is yaparOumar Niasse gelsin. Ahmed Musa gercekci degildi zaten.
Everton'da kavga cikmis, Ingiliz topcular Niasse'i istemiyormus. Gelsin cok is yapar.
sulalem rahat dememis mi sonundaCANLI - Mustafa Cengiz: "Fatih hocamla dün 2 saat görüştük. 'İster transfer yapın ister yapmayın bizim için fark etmez. Biz hedefimize ulaşmak için çalışacağız. Dünyanın en rahat hocasıyım. Yedek kulübesine bakıyorum 2 oyuncum var fazla düşünmüyorum' dedi"
Bu ne?
Bence de Bamba öyle çok basıp giden inanılmaz driblingler yapan bir kanattan ziyade daha futbolu bilen hücumu iyi bir kanat oyuncusuna benziyor onu Pedro gibi
Takımda Rodrigues 'in yeri farklı tüm takımı hücuma rakip kaleye çıkarabilen tek topçumuz belki de bunu da hızı ver driblingleri ile yapıyor. Rodrigues satılırsa Adama Traore- Ntep gibi Deulofeu-Onyekuru gibi hızıyla driblingleriyle öne çıkan birisini takıma kazandırmamız gerekiyor
Bamba kötü topçu demiyorum ama tip olarak aradığımız kanat oyuncusu olmayabilir ...
önemli biri mi lan bu?millet inanmısta dediklerine.biri emre mor ,digeri kim?
reisin saat ates ediyor