Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bu iş öyle gree friday yellow friday larla çözülmez. Bakın storların 1 yıllık cirosu tarık çamdal şoparının yıllık ücreti bile değil. ya kulupler zengin araplara çinlilere satılacak ki bence doğru olanda bu çünkü adamlar şirket mantığı ile kulüpleri yönetiyorlar tecrübeli ceo’lar görevlendiriyorlar doğru hamleler ve doğru kadro planlamasıyla genç ve yıldız adayı oyuncuları bulup yararlanıp satarak hem futbol piyasasında söz sahibi oluyor hemde büyük karlar elde ediyorlar örnek monaco. Bizim takıma zengin birinin gelipte para koyacağı yok zaten zengin bir başkan adayı da gelmiyor çünkü belli kriterler var üyelik için mesela liseli olması ve 10 yıl üyelik gibi adam gelmek istesede gelemiyor. Borçta gırtlağa kadar dayandığına göre yapılacak en mantıklı iş takımın maaş yükünü azaltmak yatarak dünyaları kazanan asalakları göndermek örneğin selçuk ve feguili. Sonrasında bjk’nin 3 yıl önce ve bizim 90’lı yılların sonunda yaptığımız gibi düşük maliyetli başarıya aç mümkünse genç ve gurbetçi oyunculardan oluşan bir omurga kurup birkaç tane winner oyuncuyla takviye yapıp başarıyı yakalamak zamanında yaptık biz bunu ama kadro mühendisliğini çok titiz bir şekilde yapmak lazım bu konuda da en büyük güvencemiz hocamız

Milan Badelj olabilir sözleşmesi sona erdi. Ve Fiorentina ile devam etmeyeceğini açıkladı. 29 yaşında. Biraz Fernando gibi defansif mi olur sadece o sorun.

Milan, geçtiğimiz yaz transfer döneminde 6 milyon euro karşılığında Trabzonspor'a sattığı Juraj Kucka'yı yeniden takıma katmak istiyor. ( Corriere dello Sport)

Ortasahada dinamo gibi çalışacak ve iki yönlü oynayacak 2 tane sağlam oyuncu lazım. Gerisi bir şekilde hallolur. Belhanda eğer daha iyi duruma gelecekse Fernando ve yanına alınacak iyi bir ortasaha ile 3lü ortasaha oynamak gerekir. 4-2-3-1 den ziyade 4-3-3 şeklinde. 1. önceliğimiz ortasaha olmalı.

Hasan Çavuşoğlu: "Ancak alırken yaşı nedeniyle bizi eleştirenler olduğu gibi, satarken de bazıları bizleri eleştirdi. Vagner Love kalsaydı ne getirir, ne götürürdü tartışılır. Neticede 3 milyon 750 bin Euro'ya Vagner Love'u Beşiktaş'a verdik."

tenor.gif

Milan Badelj olabilir sözleşmesi sona erdi. Ve Fiorentina ile devam etmeyeceğini açıkladı. 29 yaşında. Biraz Fernando gibi defansif mi olur sadece o sorun.

Bence merkez orta sahada enerji bakımından düşük kalıyoruz biraz. Ndiaye'nin kattığı yegane şey bu idi bana göre. O yüzden Fernando'nun yanına yüksek enerjili bir oyuncuyu isterim. Bazen rakipler sadece dripling yaparak ortadan deliyorlar. Sinir edici durumlar ortaya çıkıyor özellikle deplasman maçlarında. Buna engel oluruz biraz.

Hoca sezonun son bölümünü üçlü oynayarak (Fernando-Donk-Belhanda) geçirdi. Eğer seneye de plan bu ise klasik tabirle ciğersiz bir adam daha çok iş görür orta sahada.

Tabi ofansif işleri Belhanda'ya bırakmak ne derece işe yarar o da soru işareti. Onu da değiştirme şansımız olsa çok güzel olurdu.

Lloris, Giroud ve KRAL

Jonathan Bamba’yı izlemedim hiç, ama bi youtubeden baktım. Gördüğüm kadarı ile baya iyi ama Garry’nin yerine istiyorsak işimiz var. Millet yavaş diye tefe koyar. Feghouli’de olduğu gibi işkembeden sallayabildiği kadar sallar. Ama hem Emre Mor hemde Bamba alınacaksa Garry’ninde kalması şartı ile muhteşem kanatlara sahip oluruz. Bide çok iyi bir 8 numara alırsak yaslan arkana takımı izle.
Bence de Bamba öyle çok basıp giden inanılmaz driblingler yapan bir kanattan ziyade daha futbolu bilen hücumu iyi bir kanat oyuncusuna benziyor onu Pedro gibi

Takımda Rodrigues 'in yeri farklı tüm takımı hücuma rakip kaleye çıkarabilen tek topçumuz belki de bunu da hızı ver driblingleri ile yapıyor. Rodrigues satılırsa Adama Traore- Ntep gibi Deulofeu-Onyekuru gibi hızıyla driblingleriyle öne çıkan birisini takıma kazandırmamız gerekiyor

Bamba kötü topçu demiyorum ama tip olarak aradığımız kanat oyuncusu olmayabilir ...

CANLI - Mustafa Cengiz: "Fatih hocamla dün 2 saat görüştük. 'İster transfer yapın ister yapmayın bizim için fark etmez. Biz hedefimize ulaşmak için çalışacağız. Dünyanın en rahat hocasıyım. Yedek kulübesine bakıyorum 2 oyuncum var fazla düşünmüyorum' dedi"

Bu ne?
sulalem rahat dememis mi sonunda

Bence de Bamba öyle çok basıp giden inanılmaz driblingler yapan bir kanattan ziyade daha futbolu bilen hücumu iyi bir kanat oyuncusuna benziyor onu Pedro gibi

Takımda Rodrigues 'in yeri farklı tüm takımı hücuma rakip kaleye çıkarabilen tek topçumuz belki de bunu da hızı ver driblingleri ile yapıyor. Rodrigues satılırsa Adama Traore- Ntep gibi Deulofeu-Onyekuru gibi hızıyla driblingleriyle öne çıkan birisini takıma kazandırmamız gerekiyor

Bamba kötü topçu demiyorum ama tip olarak aradığımız kanat oyuncusu olmayabilir ...

Bence de Garry satılırsa stil olarak mutlaka ona benzer birini bulmak lazım. Dediğin gibi top sürerek bizi taşıyan tek adam. Ki bu durum da sıkıntılı aslında. En az bir oyuncu daha olmalı sahada benzer işleri yapan. Ama bizim diğer kanatta Feghouli maalesef pek hareket edemiyor. Bu yüzden çoğu maçta sürekli Rodrigues'ten oynayıp bir şey üretmeye çalıştık. Rakip onun bölgesine yoğunlaştı ve buna rağmen üretebildik. Bir de iki kanattan tehdit olduğunu düşünelim. Çok daha üretken olabiliriz.

gomisten iyi hizli kaliteli bir forvet almaliyiz. gomis sampiyonlar ligi icin yeterli degil bence tam olarak. 2 forvetimiz olsun saglam olsun. 3 tane yarim yamalak forveti ne yapalim

transfer yapilmamasini protesto amacli 1 dk msj yazmamaya davet ediyorum herkesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt