Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yuto kalitesindeki sol beklerin piyasası min 15 mio € dan başlıyor

umarım 2 milyona yakın bi ücretle biter.dalberti de kiralasak iyi olurdu solbeke interden.alternatif yok solbekte
Dalbert büyük potansiyel kesinlikle ve 20M civarı para gömdü Inter o adama. Bu sene fazla forma şansı bulamadı. Naga'nın ismi çıktığında keşke Dalbert'e çöksek onu daha çok beğeniyorum diye bi yorum yapmıştım hatta.

Dalbert büyük potansiyel kesinlikle ve 20M civarı para gömdü Inter o adama. Bu sene fazla forma şansı bulamadı. Naga'nın ismi çıktığında keşke Dalbert'e çöksek onu daha çok beğeniyorum diye bi yorum yapmıştım hatta.
yabancı sayısı netleşse,ikisi birden gelsin isterim.

Fernando Muslera
Gökhan Değirmenci

Mariano Filho
Maicon Roque
Serdar Aziz
Yuto Nagatomo
Martin Linnes
Jason Denayer
Ahmet Çalık

Fernando Reges
Ismael Bennacer
Youness Belhanda
Ryan Donk
Selçuk İnan

Sofiane Feghouli
Garry Rodrigues
Sinan Gümüş
Emre Mor

Bafetimbi Gomis
Felipe Mora
Eren Derdiyok

Çok açılmadan kurulabilecek klas bir ekip

juan jesusu romadan düşünmeliyiz stopere,solak hem.

20 yaşındaymış gezinirken buldum böyle yetenekler bulmak lazım çok basit adam eksiltiyor 10 numara mevkisinde

Mora Foden Mor

Ilginç oyuncular ile ilgileniyoruz açikcasi

Serdar Gürler Türkiye'de yetişmiş değil ve bonservis ödenmesi gerekiyor o yüzden Muğdat'ı tercih etmiş olabilir hoca

Burdan herkes sallamis yine, dunya piyasinda sol bek mevki en az kaliteli cikan topcu mevkidir.

Zaten iyi solbekler minimum 10+ dan basliyor, bizde oyle para olmadigina gore Nagatomo cuk gibi oturdu.

Nagatomo, yedekte Omer Bayram mis gibi olur.

de Vrij Inter'e bedelsiz transfer olduğunu açıkladı, Asamoah açıklamadı mı hala???

yuto kalitesindeki sol beklerin piyasası min 15 mio € dan başlıyor
Yav ne 15M'u arkadaş. Adam Inter'de yetersiz kalıyordu net bi şekilde. Arkasından teneke çalıyorlardı taraftarlar son zamanlarda. Biz kiraladığımızda kendi taraftar forumlarında 3-5 ne alırsak kardır, umarım seneye bonservisiyle veririz filan diyorlardı. Gir şimdi, ne güzel piyasa yaptı satalım diyorlar.

Seri A ve bizim ligimizdeki kalite farkından dolayı vasat bi adam bile çok iyi göründü. Her zamanda böyle oluyor. Tabii biz alışmışız böyle işini sessiz sedasız yapan extrasız adamları almamaya. Gelince anormal geliyor bazılarına.

Kuzey ligleri bi araba dolusu Nagatomo tarzında oyuncu kaynıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt