Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Paulo Diaz ile Atletico Madrid'de ilgileniyormuş ucuza alamayız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 milyondan asagı olmaz zatenPaulo Diaz ile Atletico Madrid'de ilgileniyormuş ucuza alamayız
Dalbert büyük potansiyel kesinlikle ve 20M civarı para gömdü Inter o adama. Bu sene fazla forma şansı bulamadı. Naga'nın ismi çıktığında keşke Dalbert'e çöksek onu daha çok beğeniyorum diye bi yorum yapmıştım hatta.umarım 2 milyona yakın bi ücretle biter.dalberti de kiralasak iyi olurdu solbeke interden.alternatif yok solbekte
yabancı sayısı netleşse,ikisi birden gelsin isterim.Dalbert büyük potansiyel kesinlikle ve 20M civarı para gömdü Inter o adama. Bu sene fazla forma şansı bulamadı. Naga'nın ismi çıktığında keşke Dalbert'e çöksek onu daha çok beğeniyorum diye bi yorum yapmıştım hatta.
Aynen. 3 milyona müthiş sol bekler bulabiliriz...Nagatomo icin 3 milyon fazla, olmazsa olmaz degil bence kral biri olmasina ragmen
Beşiktaşa yazmışlar keşke alsak kiralık opsiyonlu falan neden olmasınjuan jesusu romadan düşünmeliyiz stopere,solak hem.
Yav ne 15M'u arkadaş. Adam Inter'de yetersiz kalıyordu net bi şekilde. Arkasından teneke çalıyorlardı taraftarlar son zamanlarda. Biz kiraladığımızda kendi taraftar forumlarında 3-5 ne alırsak kardır, umarım seneye bonservisiyle veririz filan diyorlardı. Gir şimdi, ne güzel piyasa yaptı satalım diyorlar.yuto kalitesindeki sol beklerin piyasası min 15 mio € dan başlıyor