- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Ne Muğdat'ı arkadaş nereden çıktı bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne Muğdat'ı arkadaş nereden çıktı bu
maiconun o zamanki yaşı 24-25Drogba'nın topuk kontrolünden sonra topla buluşması anında karşılayan stoper: Maicon. Koşsa alıcak yerinden kıpırdamamış. Yanındaki stoper de Mangala. Penaltı yaptıran. Ağır bir stoper hattı olmuş. Sneijder dahi stoperlerin arasına girip pozisyon bulmuş. Savunma içine pek giren oyuncu tipi olmadığı için söylüyorum.
kiralık futbolcu versin bize milan kim varKamp yapacağımız yer İtalya'ymış galiba. Gattuso ile bi hazırlık maçı ayalanır garanti
mugdat daha önce de iyiydi,daha dogrusu bize karsı hep iyi oynardı ve ben buna sinir olurdum.Muğdat bedava geliyor. Maaşı da cüzi miktarda olsun denemeye değer bence. Akhisar'da çok iyiydi geçen sezonda ama orası Akhisar işte. Tutmaya bilir büyük takımda. Tutarsa engin baytar iki olur
jose mauri var ortasaha genç enerjik bi çocuk, empoli'de fena değildi olabilir ama riskli tabiikiralık futbolcu versin bize milan kim var
Muğdat bedava geliyor. Maaşı da cüzi miktarda olsun denemeye değer bence. Akhisar'da çok iyiydi geçen sezonda ama orası Akhisar işte. Tutmaya bilir büyük takımda. Tutarsa engin baytar iki olur
paramiz yetmez çine falan satarlar en kötü 20 30'aNikola Kalinic - Oyuncu profili 17/18 olur mu bize kalinic
Muğdat 500 ile 700 bin arasında bişey alır kafaya takmayın maaşı hoca verdirtmez bir kere
Bizim ortalamaya göre az malum takımda açlık sınır 1.5 milyonhocam 500 700 az para değil ki
2.650 - 3.710 milyon tl arası ediyor + maç başılar vs derken sağlam para gidicek sırf zurna cupta oynuyacak diye bu kadar para gömülmez.