Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne Muğdat'ı arkadaş nereden çıktı bu
UH7swZ5.jpg

Drogba'nın topuk kontrolünden sonra topla buluşması anında karşılayan stoper: Maicon. Koşsa alıcak yerinden kıpırdamamış. Yanındaki stoper de Mangala. Penaltı yaptıran. Ağır bir stoper hattı olmuş. Sneijder dahi stoperlerin arasına girip pozisyon bulmuş. Savunma içine pek giren oyuncu tipi olmadığı için söylüyorum.
maiconun o zamanki yaşı 24-25

Emrah Başsan, Muğdat kadar oynayamaz mıydı acaba

Muğdat bedava geliyor. Maaşı da cüzi miktarda olsun denemeye değer bence. Akhisar'da çok iyiydi geçen sezonda ama orası Akhisar işte. Tutmaya bilir büyük takımda. Tutarsa engin baytar iki olur

Kamp yapacağımız yer İtalya'ymış galiba. Gattuso ile bi hazırlık maçı ayalanır garanti

Muğdat bedava geliyor. Maaşı da cüzi miktarda olsun denemeye değer bence. Akhisar'da çok iyiydi geçen sezonda ama orası Akhisar işte. Tutmaya bilir büyük takımda. Tutarsa engin baytar iki olur
mugdat daha önce de iyiydi,daha dogrusu bize karsı hep iyi oynardı ve ben buna sinir olurdum.

yasin gidiyor yerini hasan sasla dolduramayacagimiza gore................ yani

pek cüzi maaş değil dün ki haberlere göre bizim verdiğimizle muğdatın istediği maaş arasında 1 milyon tl fark var.

Muğdat 500 ile 700 bin arasında bişey alır kafaya takmayın maaşı hoca verdirtmez bir kere

Şöyle bir bakıyorum da güvenebilceğimiz standartı yüksek adamlarımız drogba sneijder li döneme benziyor az çok. Bir kaç sağlam adamla yine bir çeyrek final yaparız.

Muslera - muslera
Mariano - eboue
Nagatomo - riera
Fernando - melo
Gomis - drogba

Canlı bomba chedjou muz bile var maicon ?

İşte 1 tane o günkü sneijder lazım, 1 tane süpriz yumurta burak, 1 tane de selçuk ?

Yalnız bu Muğdat tam Erman Kılıç’ı hatırlatıyor.

Kupa finalinde iki tane asist yapmış Fener maçında. 7 kişinin ortasındaki ikinci Akhisarlıya o ortayı yapması güzeldi. Son golün asistini de iyi yapmış. (gene de bizim kalibremiz değil)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt