Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wilshere muazzam bir transfer olur ama o adam epl den ayrılmaz ki zaten yaşlıda degil

cok sık sakatlanmasına ragmen bizim ligi donunda sallar

bu sene tek duymak istemedigim cümle"transferler kampa yetişecek yakında bitecek cart curt gibi yalan cümleler"

Galatasaray ile devam etmek istiyor musun?

Gomis: "Açıkçası teklifler alıyorum ama yönetimle konuşmak için zamanım olacak. Galatasaray'da çok mutluyum ve harika bir sezon geçirdim." (France Football)

Gomis: "Türkiye'de olmaktan dolayı çok mutluyum. Türkiye hızlı bir şekilde gittikçe önemli futbolcuları çekiyor. Galatasaray da Avrupa'daki kulüplerle karşılaştırılabilecek kadar büyük bir kulüp."

bu sene tek duymak istemedigim cümle"transferler kampa yetişecek yakında bitecek cart curt gibi yalan cümleler"
34ocy9w.png

her trasnfer sezonunda ali dürüst çıkar galatasarayda transfer bitmez daha vaktimiz var derdi delirirdim yeminle

Aziz Yıldırım: "Transfer yapmadan devam ettik. Herkes zannediyor ki, kimsenin scout ekibi yok. Trabzon'da da var, G.Saray'da da var. Galatasaray, Gomis'i scout ekibiyle mi aldı? Scout ekibi Eljif gibi isimleri bulursa işini yapar"

Aziz Yıldırım: "Transfer yapmadan devam ettik. Herkes zannediyor ki, kimsenin scout ekibi yok. Trabzon'da da var, G.Saray'da da var. Galatasaray, Gomis'i scout ekibiyle mi aldı? Scout ekibi Eljif gibi isimleri bulursa işini yapar"

Ya buda var ya meydan verseler 7-24 saçmalıcak Scout dediğin rodrigez gibi adamları bulandır elifi buldun da noldu rodri 3.5 a alındı adam şuan 20 milyon

Azize bin sikot ekibi olsa ne olur anasını satayım Recep niyaz Salih Ozan gibi adamların hayatını bitirdiler resmen

sizce Fatih Hoca 35 yaşındaki Yaya Toure'nin 5 milyon euro yıllık maaşla alınmasını ister mi bence komik

Bu arada yavaş yavaş İngiliz ekolüne dönüyoruz sanırım Jack Wishere, Danny Welbeck, başka var mıydı ilgilendiğimiz İngiliz? Phil Foden..

sizce Fatih Hoca 35 yaşındaki Yaya Toure'nin 5 milyon euro yıllık maaşla alınmasını ister mi bence komik

Bu arada yavaş yavaş İngiliz ekolüne dönüyoruz sanırım Jack Wishere, Danny Welbeck, başka var mıydı ilgilendiğimiz İngiliz? Phil Foden..

Sturridge

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt