Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.458
- 14.128
- 1.498
Kenani uzun süre takip ettim Türkiyede Iyi Isler yapar
Aynen Kenan yetenekli çocuk potansiyeli var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kenani uzun süre takip ettim Türkiyede Iyi Isler yapar
wilshere muazzam bir transfer olur ama o adam epl den ayrılmaz ki zaten yaşlıda degil
cok sık sakatlanmasına ragmen bizim ligi donunda sallar
bu sene tek duymak istemedigim cümle"transferler kampa yetişecek yakında bitecek cart curt gibi yalan cümleler"
Katiliyorum sac stili sakali tam kiro emo saci gibi berbere gidip ceki düzen versinMuğdat saçı sakalı düzeltecekse gelsin madem
emirates cup gibi küçük bir turnuva düzenlesek keşke
Katiliyorum sac stili sakali tam kiro emo saci gibi berbere gidip ceki düzen versin
SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katiliyorum sac stili sakali tam kiro emo saci gibi berbere gidip ceki düzen versin
SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aziz Yıldırım: "Transfer yapmadan devam ettik. Herkes zannediyor ki, kimsenin scout ekibi yok. Trabzon'da da var, G.Saray'da da var. Galatasaray, Gomis'i scout ekibiyle mi aldı? Scout ekibi Eljif gibi isimleri bulursa işini yapar"
sizce Fatih Hoca 35 yaşındaki Yaya Toure'nin 5 milyon euro yıllık maaşla alınmasını ister mi bence komik
Bu arada yavaş yavaş İngiliz ekolüne dönüyoruz sanırım Jack Wishere, Danny Welbeck, başka var mıydı ilgilendiğimiz İngiliz? Phil Foden..