Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre mor + bernard + nagatomo + ahmed musa = kocaman yürekli minik aslanlar, sizi bekliyoruz :kırmızıkalp:

boy ortalamasi 1,70 olur gibi :D

Emre mor transferi gercekten nokta atisi olur

Ligin icinden gecer,turkiye liginde emre'yi durdurabilecek bir oyuncu yok

Emre Mor ve Emre Akbaba ikilisinin gelmesini çok istiyorum böylece Belhanda ve Feghouli haftalarca performans gösteremediği zaman yine ilk 11 'de olamayacaklar

Bu forma rekabeti en çok Galatasaray 'ın işine yarayacak

Nuri Şahin ilk transferimiz olacak gibi. Bild anlaşma sağlanmak üzere demiş.

Bu arada şu Muğdat alıyorsak bize en büyük faydası Süper Kupa maçında bela olmayacak olması olur.

Futbolcular henüz fiziken hazır değilken Muğdatla uğraşmak zor iş :(

Emre Mor ve Emre Akbaba ikilisinin gelmesini çok istiyorum böylece Belhanda ve Feghouli haftalarca performans gösteremediği zaman yine ilk 11 'de olamayacaklar

Bu forma rekabeti en çok Galatasaray 'ın işine yarayacak

Emre Mor gelirse Feghi kesmeye gelmez. Garry gideceği için gelir en fazla.

cavanda carole gibi çöpleri nasıl gönderecek acaba hoca floryaya gelmeleri bile safi zarar

umarım gerçekleşmez :(

Umarım gerçekleşir. Nuri’yi çok yerin dibine sokuyor insanlar ama öyle ya da böyle senelerdir hep elit takımlarda.

İstikrar sağladığında süper lige fazla bir oyuncu. Bir Türk için 28-29 yaşında olmasına rağmen inanılmaz bir tecrübe , sol ayaklı , duran toplarda başarılı , liderlik vasfı yüksek , ayrıca çok iyi bir profesyonel.

Beşiktaş, Alvaro Negredo'yla yollarını ayırmaya hazırlanıyor. (NTV)

Emre mor da tutmazsa eğer gelirse, gsc naletine bende inanmaya başlarım.
Gelsin hele bir sonra heyecanla takibini sürdüreceğim

Umarım gerçekleşir. Nuri’yi çok yerin dibine sokuyor insanlar ama öyle ya da böyle senelerdir hep elit takımlarda.

İstikrar sağladığında süper lige fazla bir oyuncu. Bir Türk için 28-29 yaşında olmasına rağmen inanılmaz bir tecrübe , sol ayaklı , duran toplarda başarılı , liderlik vasfı yüksek , ayrıca çok iyi bir profesyonel.
sistem oyuncusu bizde öyle bir sistem yok hiç bir yerde de sistem olmadığı için iş yapamadı sadece dortmundda tutundu sistem takımı

Muslera,Mariano,Maicon,Nagatomo,Fernando,Feghouli,Belhanda,Gomis

Bunlar oraları hep oynamış oyuncular. Serdarda Danynin oynadığı yerde hayli hayli oynar. Rodrigues giderse oraya Emre Mor gelecek birde Fernandonun yanina 8 numara gelecek bu kadar. Ben saçmalamiyorum kardeşim sen çok uçuyorsun.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olay Serdar'lık değil bence Maicon'luk onu geçtim , Belhanda ve Feghouli'nin bu sezon oynadıkları futbol çok yetersizdi bu malum.

Fatih Hoca ikisini de kazanmak konusunda ısrarcı olursa , rüzgar ters esebilir.

Tamam yedek kulübemiz fazlasıyla göze batıyor çok eksikti sezon boyu fakat imkan dahilinde sahada ki 11'i daha etkili hale getirebiliriz.

Garry bu performansı göstermişken Kasım'da 28 olacakken göndermek gerektiğini düşünüyorum.

Gelecek sezon bu performansını devam ettirebilir mi tam bir soru işareti , maddi olarak da satmadan biraz zor alırız gibi.

Hazır : Jonathan Bamba , Bernard (10 Numara+Sol Kenar Forvet için) sadece imza parası ile takıma katılmalı diye düşünüyorum.

Hele şu Hebei Fortune'dan 14.5 Mn €'luk teklif varsa Çöphanda'ya Çin'e kadar uçakta kendisine eşlik edebilirim.

Yazdığınız adamlar tamamen satacagimiz topcularla ilgili misal Belhanda'yı yalandan isterlerse satarız fakat talipli olmayacak gibi CL de bu adamla olmaz kesinlikle biliyoruz.

Beşiktaş, Alvaro Negredo'yla yollarını ayırmaya hazırlanıyor. (NTV)
Son yıllarda forvet transferinde hep nokta atışı yapmışlardı ama Negredo ve Love transferleriyle inanılmaz büyük bi kazık yediler. Hele Love transferi. 32 yaşındaki adama 3.7M bonservis ve 3 yıllık kontrat gömdüler enayi gibi ve bildiğin sıfır katkı verdi. Hadi Negredo biraz da ya tutarsa transferiydi ve az çok katkı verdi.

Ama Fiko dalaverelerle gidip bu ikisini de Çin'e filan 10'ar milyondan satarsa şaşırmam yani. Tinerciler de, şikeciler de bunu çok iyi yaptı ve yapıyor.

Son yıllarda forvet transferinde hep nokta atışı yapmışlardı ama Negredo ve Love transferleriyle inanılmaz büyük bi kazık yediler. Hele Love transferi. 32 yaşındaki adama 3.7M bonservis ve 3 yıllık kontrat gömdüler enayi gibi ve bildiğin sıfır katkı verdi. Hadi Negredo biraz da ya tutarsa transferiydi ve az çok katkı verdi.

Ama Fiko dalaverelerle gidip bu ikisini de Çin'e filan 10'ar milyondan satarsa şaşırmam yani. Tinerciler de, şikeciler de bunu çok iyi yaptı ve yapıyor.
Bunların yaptığını bizde yapmalıyız yaşlı ve verimsiz topçuları 3’e 5’e bakmadan postalamak lazım adamlar yüksek maaşlı oyuncularıda maaşlarını azaltıyorlar ama bizde selçuk kazması 3 senedir yattığı yerden milyon euroları götürüyor. Tabi burada ünal aysalı tekrardan anıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt