Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, orta sahaya takviye için Joe Allen'ı transfer listesine aldı. (Skorer)

Muslera
Mariano Maicon Serdar Carole
Belhanda Fernando Mugdat
Feghouli Gomis Rodrigues

Bu arada Fiko Q7 Babel Lens Negredo Adriano Pepe Love satislarindan 70m kazandiracakmis

Nuri ZU GS Kaynak Alman Medya

Bir kaynak daha bekliyorum, eger onlar da girerse 100% derim

Galatasaray, bedelsiz olarak Yaya Toure ve Jack Wilshere'i, düşük bir bedelle de Oumar Niasse ve Emre Mor'u takıma katmanın planlarını yapıyor. (Fanatik)

Maicon-Okay takası gündemde olduğunu söyleyen var.
Maicon'u Cruzeiro opsiyonlu kiralık istiyormuş.
Quintero zu Beşiktaş

Enteresan duyumlar dolaşıyor twitterda. Transfer dönemi keyifli transferler olacak gibi.

Muslera
Mariano Serdar Maicon Nagatomo
Joe Allen Fernando Nuri
Feghouli Gomis Emre Mor

Joe Allen orta sahaya gereken dinamizmi katar da o herif niye gelsinki bize?

EPL'de çoğu takımda oynar.

bu Ndiaye duskunlugunun sebebini bir anlasam ah
ne yapti ya bu adam bizim gormedigimiz, transfer teklifi alana kadar gomuyordu herkes ilk 3-4 maci saymazsak

Bild‘de Nuri Sahin haberi yer almiyor

Allen için 10 Milyon Paund üstü para isterler. İmkansıza yakın. Ndiaye'den falan üstün adam yoksa.

ilerleyen saatlerde transfer edemeyecegimiz isimleri aciklayacagim

Alman basınında Nuri Şahin haberleri yok yalnız.

Hele ki Bild’den bahsediliyor. Ben bulamadım.

Nuri gibi adamlara gerek yok bize naif oyuncu yaramıyor bize ısıran koparan ustune teknik oyuncu lazım
Mesela ndiayenin tekniği
Herkes niye ndiaye ye bu kadar istiyoruz diyor baskıda terse basıp giden oyuncu ndiaye

bu Ndiaye duskunlugunun sebebini bir anlasam ah
ne yapti ya bu adam bizim gormedigimiz, transfer teklifi alana kadar gomuyordu herkes ilk 3-4 maci saymazsak
8 numarada yapamiyor bu goruldu. sadece enerjisiyle is yapti. forvet arkasi oynayacak biri sadece. bize pas yapan, oyunun yonunu degistirecek adam lazim o bolgeye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt