Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece futbolcuların yıllık garanti ücretleri 45 mil. € ile sınırlandırılacaksa bir nebze ama şu anki gibi takımın yıllık gideri 65 mil.€ 'dan 45 mil. € 'ya düşecekse gerçekten çok ağır bir karar bu ...

45m Euro az falan degil. Copleri elden cikarinca:
  • Feghouli: 3.85
  • Muslera: 3.575
  • Gomis: 3.35
  • Belhanda: 3.35
  • Fernando: 3.3
  • Mariano: 2.3
  • Maicon: 2.2
  • Serdar: 2
  • Rodrigues: 1.35
  • Linnes: 0.95
  • Sinan: 0.6
Toplam: € 26.825m
Kalan butce: € 18.175m

Bu butceyle rahatlikla sol bek (Nagatomo), stoper (Denayer), orta saha (Wilshere), kanat-forvet (Niasse), orta saha alternatif (Donk) ve yerli kulube oyunculari alinabilir.

Bu yuzdendir ki copleri temizlemek transfer yapmak kadar muhim, hatta daha muhim keza ilk 11 cogunlukla tamam.

45m Euro az falan degil. Copleri elden cikarinca:
  • Feghouli: 3.85
  • Muslera: 3.575
  • Gomis: 3.35
  • Belhanda: 3.35
  • Fernando: 3.3
  • Mariano: 2.3
  • Maicon: 2.2
  • Serdar: 2
  • Rodrigues: 1.35
  • Linnes: 0.95
  • Sinan: 0.6
Toplam: € 26.825m
Kalan butce: € 18.175m

Bu butceyle rahatlikla sol bek (Nagatomo), stoper (Denayer), orta saha (Wilshere), kanat-forvet (Niasse), orta saha alternatif (Donk) ve yerli kulube oyunculari alinabilir.

Bu yuzdendir ki copleri temizlemek transfer yapmak kadar muhim, hatta daha muhim keza ilk 11 cogunlukla tamam.
Maç bonuslarını ve pirimleri unutuyorsun renktaşım.

45m olayında Sabah'tan başka kaynak var mı?

45 milyon olayı sabahın uydurdugu bi haber.takmayın kafayı buna.

Benim bildiğim de bu yıl 100 milyonluk takım kurabilirsin şimdi ama sene sonu bütün maç başı ve primlerle bütçe aşımı kontrol edilip ceza verilir.

Zaten ben maas siniri da bonservis siniri da beklemiyorum, zarar siniri bekliyorum ki bu cok daha saglikli zaten.

Ama 45m maas siniri sonumuz olmaz onu demek istedim.

Gelir uretmek onemli. Kombine + urun satisi + sponsorluk anlasmalari. Nef, Garenta, Permolit, Coca Cola vs. yeterli degil tum forma sponsorlari iyilestirilmeli. Stadyum Turk Telekom sponsorlugu da iyilestirilebilir.

Zaten ben maas siniri da bonservis siniri da beklemiyorum, zarar siniri bekliyorum ki bu cok daha saglikli zaten.

Ama 45m maas siniri sonumuz olmaz onu demek istedim.

Gelir uretmek onemli. Kombine + urun satisi + sponsorluk anlasmalari. Nef, Garenta, Permolit, Coca Cola vs. yeterli degil tum forma sponsorlari iyilestirilmeli. Stadyum Turk Telekom sponsorlugu da iyilestirilebilir.
Denk bütçe zaten her zaman istedikleri birşey sadece onunla kalma şansı yok maalesef maaş sınırı yada al sat olacak

images

Adrien Silva tipi Serdar Aziz’e benzeyen bir kardeşimiz.
Gelsin kral olsun.

Denk bütçe zaten her zaman istedikleri birşey sadece onunla kalma şansı yok maalesef maaş sınırı yada al sat olacak

Yani ben soyle bir "settlement agreement" bekliyorum: 4 senede soyle denk dusurmezsen boyle ceza veririz, vs. vs.

Keza denk butce elde etmenin yollari var, mesela bize deseler ki sattigin kadar al, ama biz yeni bir sponsor bulsak yillik 20m getirecek, artik o sinirin pek bir anlami kalmaz. Ben bu kadar sert sinirlar beklemiyorum acikcasi. En azindan baskanin soylediklerinden bunu cikardim.

20 Milyona kurduğu kadro şampiyon oldu adamın o kadar da insafsız olmayın

20 Milyon ha?

Sirf Belhanda ve Maicon 18 Milyon ediyor. Ne güzel de kafaniza göre yaziyorsunuz rakamlari isinize gelsin diye. Muhtemelen sattigimiz oyuncularin kazandirdiklarini transfere harcadigimiz paradan düsüyorsun. Yok öyle dünya.

42 Milyon mu ne harcadik transferlere gecen yaz. 34 Milyona da oyuncu sattik, yani bu mantiga göre 8 Milyona kadro mu kurmus oluyoruz.

Bunun yumusatilicak yani yok. Tarihimiz de en fazla para harcadigimiz dönemi sirf Tudor'a arti puan verebilmek icin yumusatiyorsunuz.

Ulan bide aklımızda olmayan men cezası geliyormuş psikolojik tedavi görürüm heralde

45 milyon az bir para degil 21 kisilik takimin ort. 2 milyon€ almasi demek.. Uefa acik acik diyor ki kardesim aptallik etmeyin selcuk 3 tolga 2 belhanda 3.5 feghouli 3.5 eren 2 aliyor sana katkisi ne bunlarin da bu parayi veriyorsun diyor... iyi olan 5-6 topcuna 3 ver gerisi 1-1.5 gul gibi takim yapilir o paralara

Welbeck tam aradığımız adam.Hem gomisle oynar hem gomisin yerine oynar.
Hırslıdır.Defansa yardıımı üst düzeydir.

Şampiyonlar liginde üst düzey takımların kadrolarıyla başa çıkabilmek için yaa onlara yakın kadro kuracaksın yada kuramıyorsan aldığın oyuncularda arayacağın ilk özellikler bitik olmamalı,defansif anlayışı güçlü olmalı,ağır oyuncular fazla olmamalı.Biz tabiki onlara yakın kadro kuramayacağımıza göre alacağımız oyuncularda yukarıdaki saydığım özelliklere dikkat edilmeli. Araya tabiki Welbeck gibi üst düzey iki,üç oyuncu katmalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt