Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rüyamda yönetime girmişiz Muğdat transferini bitirmeye çalışıyorduk. Yönetime giren çarpılıyor mu ne hayırdır inş.

Soruyla soruyla cevap verme argüman koy
Ben belhanda demiyorum oğuzhan diyorum niye oynamadı soru basit
Hem de orta sahası dökülürken

Oynasaydı da en fazla belhanda kdr katkı verirdi rtş. Doğal olarak sende beğenirdin.

Ben oğuzhanı istemem, Terim istiyorsa da ses cıkarmam. Vardır 1 bildiği.

Oğuzhan performans bakımından dengesizliğin vücut bulmuş hali, kumar olur. Ben ayrıca Melo'ya yaptığı tükürük şerefsizliğinden dolayı da istemem.

Bende diyorum ki Şenol güneşe sormak gerekir. Oğuzhan ile iki sene şampiyon olunca iyiydi. Geçen yıl ne oldu geçti aralarında ben nereden bileyim.
Şampiyon olduklarında bütün takım transfer teklifi alıp transfer yaptı
Gomez sosa marcelo aklıma gelenler niye oğuzhan teklif almadı niye
Niye bu kadar iyi bu durumda hala sürüncemede işi
Oğuzhan in numarası sosa atiba iyi atiba iken vardı simdi yok medelin bile gerisinde listede

oguzhan ciddi olursa konusuruz.bennacere,bastiene,emre mora odaklanalım

Şampiyon olduklarında bütün takım transfer teklifi alıp transfer yaptı
Gomez sosa marcelo aklıma gelenler niye oğuzhan teklif almadı niye
Niye bu kadar iyi bu durumda hala sürüncemede işi
Oğuzhan in numarası sosa atiba iyi atiba iken vardı simdi yok medelin bile gerisinde listede
Teklif almadığını nereden biliyorsun?

Yetersiz miktarda edilmiş olabilir fikoya göre. Herif uçmuştu istekleri ile bonservis konusunda. Belki de transfer olasılığı ve sözleşmesi bitiyor diye oynatmadı bunlar Oğuzhanı.

Bence bosuna hayal kurmayalim, ne Selcuk 3.0, ne Tolga 2.1 nede Eren 2.0 bu yil bir yere gider. Bu kadar parayi hic bir yerde alamazlar.

oğuzhan seksomanyak fikodan iyi para istiyor muhtemelen ki ayrılırsa avrupaya gider bence cünkü avrupa icin son şansı sayılır

Teklif almadığını nereden biliyorsun?

Yetersiz miktarda edilmiş olabilir fikoya göre. Herif uçmuştu istekleri ile bonservis konusunda. Belki de transfer olasılığı ve sözleşmesi bitiyor diye oynatmadı bunlar Oğuzhanı.
Tabiki bunlar olanaklar içinde ama fiko 600 trilyon u kenara atmaz oğuzhan için

Şu anda Galatasaray A Takım kadrosunda sözleşmeli 18 oyuncu var ve bunların garanti ücreti 37 milyon Euro’yu buluyor.

DegbKpsXkAAU_A4.jpg

RgL7mNr.png

...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt