Nuh İsmail
Sarı Üye
- 20 Nisan 2018
- 650
- 453
- 608
.......
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soruyla soruyla cevap verme argüman koy
Ben belhanda demiyorum oğuzhan diyorum niye oynamadı soru basit
Hem de orta sahası dökülürken
Şampiyon olduklarında bütün takım transfer teklifi alıp transfer yaptıBende diyorum ki Şenol güneşe sormak gerekir. Oğuzhan ile iki sene şampiyon olunca iyiydi. Geçen yıl ne oldu geçti aralarında ben nereden bileyim.
Ona bende ses çıkarmam saygı duyarızOynasaydı da en fazla belhanda kdr katkı verirdi rtş. Doğal olarak sende beğenirdin.
Ben oğuzhanı istemem, Terim istiyorsa da ses cıkarmam. Vardır 1 bildiği.
Teklif almadığını nereden biliyorsun?Şampiyon olduklarında bütün takım transfer teklifi alıp transfer yaptı
Gomez sosa marcelo aklıma gelenler niye oğuzhan teklif almadı niye
Niye bu kadar iyi bu durumda hala sürüncemede işi
Oğuzhan in numarası sosa atiba iyi atiba iken vardı simdi yok medelin bile gerisinde listede
Tabiki bunlar olanaklar içinde ama fiko 600 trilyon u kenara atmaz oğuzhan içinTeklif almadığını nereden biliyorsun?
Yetersiz miktarda edilmiş olabilir fikoya göre. Herif uçmuştu istekleri ile bonservis konusunda. Belki de transfer olasılığı ve sözleşmesi bitiyor diye oynatmadı bunlar Oğuzhanı.
ne zaman açıklayacak?uefa açıklasın artıkta başlayalım transfere
ne zaman açıklayacak?
Şu anda Galatasaray A Takım kadrosunda sözleşmeli 18 oyuncu var ve bunların garanti ücreti 37 milyon Euro’yu buluyor.
![]()