- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
maalesef :/cok sıkıldım abiSergencim bombalar patladı mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maalesef :/cok sıkıldım abiSergencim bombalar patladı mi
Bu yönetim çok yavaş Sergenmaalesef :/cok sıkıldım abi
Sıkma canini paftan yerli ve milli yıldızlar geliyor. Fatih hocam kampta birkaç tanesini takıma monteleyecektir.maalesef :/cok sıkıldım abi
yani en azından bu hafta emre moru bitirmeliyiz
1 ay bekleme transfer. Zaten bu sene en fazla 5 tane yapılıryani en azından bu hafta emre moru bitirmeliyiz
Syzmanski yi bize yedirtmezler. Ama iyi scout hamleleri olacağından Şüpheniz olmasın. Bu sefer ciddi bir şekilde bu sezon uygulanacak gibi gözüküyor.Mancini sezonu gibi değil de şuanda yapılan her scout transferine ses etmem. Mesela yeni gördüm Szmanski diye bir genç var çok beğendim. Herkeste beğenmiş. Alabiliriz bence. Bi kaç tane daha var böyle genç scout önerdiği.
takımda şu an 12- oyuncu anca var.ben 10 transfer bekliyorum.yabancı,yerli1 ay bekleme transfer. Zaten bu sene en fazla 5 tane yapılır
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bana kalsa 18 tane alınsin ama çok bekleme bence . Hadi olsun 6 ama 10 falan ütopik olur. Gider de feg, belhanda çöplerini satarsan o zaman olur tabii dediğintakımda şu an 12- oyuncu anca var.ben 10 transfer bekliyorum.yabancı,yerli
10 ütopik olmaz.ihtiyaç var ama belhadanın gidecegini düşünüyorum.Bana kalsa 18 tane alınsin ama çok bekleme bence . Hadi olsun 6 ama 10 falan ütopik olur. Gider de feg, belhanda çöplerini satarsan o zaman olur tabii dediğin
Feghuli ondan önce gitsin sonra belhanda da gidebilir. Feg anca 2.5 milyon hak eder10 ütopik olmaz.ihtiyaç var ama belhadanın gidecegini düşünüyorum.
feghouli 5 ay sakat sakat oynadı.bunu kendisi dedi.milli takıma da o yüzden gidemiyor. fedakarlık yaptıgı için kalacak.sakatlıgına ragmen fena degildi.28 yasındaki feghouli gibi sıradısı bi yetenegi gönderemeyiz,heleki büyük fedarlık yapmısken...Feghuli ondan önce gitsin sonra belhanda da gidebilir. Feg anca 2.5 milyon hak eder