Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mayısın sonu gelmiş nası halen transfer olmaz yahu

edit. inanılır gibi değil ya

Mancini sezonu gibi değil de şuanda yapılan her scout transferine ses etmem. Mesela yeni gördüm Szmanski diye bir genç var çok beğendim. Herkeste beğenmiş. Alabiliriz bence. Bi kaç tane daha var böyle genç scout önerdiği.
Syzmanski yi bize yedirtmezler. Ama iyi scout hamleleri olacağından Şüpheniz olmasın. Bu sefer ciddi bir şekilde bu sezon uygulanacak gibi gözüküyor.

Abi şu 45 milyon cezayı öven bayağı bir yazı gördüm de yapmayın etmeyin. Bu işin bir matematiği var elbet. Sen elindeki oyunculara halihazırda 50 küsür milyon para veriyorsun yıllık, sıfırdan takım kurmuyorsun sonuçta, elinde hazır malzeme var. Bu oyuncuların da %90'ının talibi yok. 45 milyon sınır demek bu adamların bazılarının yıllığını eline verip sözleşmesini feshetmek demek. Hatta rakam vereyim kulübün ayaküstü 20 milyon Euro civarı zarar etmesi demek. Üzerine yapacağın takviyelerin yalan olması demek.

İşin bir de hakkaniyet boyutu var. PSG'nin tek bir adama yıllık 45 milyon önerirken (ki belki de brüt 100 milyon teklif etmişlerdir, 45 net rakamdır) bizim çapımızda bir kulübe 25 oyuncu için bu rakamı belirlemek resmen dalga geçmektir. Tamam kardeşim kurallara uymadık da afedersiniz bu kadar ayan beyan ağzımıza s.çmasınlar. Vakti gelince adam gibi bir planlamayla sen kendi inisiyatifinle yıllık ücreti 45-50 seviyelerine belki indirebilirsin ama mevcut kadroyla bunu yapmaya çalışmak intihar resmen.

sampiyonlar liginde de böyle olmalıyız içerde

Galatasaray, Badou Ndiaye için Stoke City'ye 1 yıllık kiralama teklifi yapacak. Oyuncuya ise yıllık 2.75 milyon Euro önerilecek. (BiP Spor)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Feghuli ondan önce gitsin sonra belhanda da gidebilir. Feg anca 2.5 milyon hak eder

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
feghouli 5 ay sakat sakat oynadı.bunu kendisi dedi.milli takıma da o yüzden gidemiyor. fedakarlık yaptıgı için kalacak.sakatlıgına ragmen fena degildi.28 yasındaki feghouli gibi sıradısı bi yetenegi gönderemeyiz,heleki büyük fedarlık yapmısken...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt