Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carole un futbolunu beğeniyordum, hâlâ yetenekli olduğunu da düşünüyorum. Umarım bizde veya başka bir takımda kendini bulur başarılı olur.

Bence kulüpteki boktan ve güvensiz ortam bozdu Carole'u. Herif ilk sezonunda fena degildi, mesela Burak ve Umut rahat bi 8-9 tane asistini yemisti.

Carole gerçekten ilk geldiği zaman gösterdiği performans ile boş adam olmadığını kanıtladı. Fatih Terim gerekirse sol bek için Carole 'ü çağırırız gibi bişey söylemişti devre arasında ilk geldiği zamanlar

A2 'den Donk 'u getirip şampiyonluğun mimarlarından yapan Fatih Hoca Carole 'e de şans vermek istiyorsa sonuna kadar desteklerim tutarsa kazanan Galatasaray olur tutmazsa da şu ankinden daha büyük bir kaybımız olmaz ...

Abdurrahim Albayrak'la görüşen Wesley Sneijder, "Galatasaray formasını yeniden giyebilmek için boş sözleşmeye bile imza atarım, O formayı yeniden giymek için her şeyi yapmaya hazırım..." dedi. (Aspor)

tenor.gif

orig

Ha ama takimda kalmasini istemem Carole'un. Sirf iki bek bölgesine 4 yabanci oyuncu harcamanin manasi yok.

Nagatomo ya aldik gözüyle bakiyorum, buna ilaveten Mariano ve Linnes var. Linnes hem Mariano hem de Nagatomo yu yedekleyecek avantji bu. 4.bek oyuncusu olarak da altyapidan birine sans tanimak lazim veya genc bir yerli cocugu almak lazim.

Ha ama takimda kalmasini istemem Carole'un. Sirf iki bek bölgesine 4 yabanci oyuncu harcamanin manasi yok.

Nagatomo ya aldik gözüyle bakiyorum, buna ilaveten Mariano ve Linnes var. Linnes hem Mariano hem de Nagatomo yu yedekleyecek avantji bu. 4.bek oyuncusu olarak da altyapidan birine sans tanimak lazim veya genc bir yerli cocugu almak lazim.

nagotomoya cok para istenirse
LEONEL CAROLA sans verilebilir

Bu arada futbol küresel çapta artık iyice mücadeleye dayandı Ronaldinho gibi adamlar yerini De Bruyne gibi Kane gibi oyun disiplinine sadık mücadele gücü yüksek adamlara bıraktı. Bugün Milinković-Savić gibi bir adam için Lazio başkanı çıkıp pişkince Juve 'de onu alacak para yok , 110 mil. € 'yu kabul etmedim diyebiliyor

Artık bizimde buna ayak uydurmamız gerekiyor evet güzel Nagatomo-A.Musa-Denayer fişek gibi seri adamlar ama Şampiyonlar liginde hemen her takımın fizik olarak muazzam durumda olduğunu hatırlatmam gerekiyor size arkadaşlar

Fatih Terim bile en iyi savunma hücumdur diyen Fatih Terim bile her ne kadar Donk-Fernando-Belhanda orta sahasını tercih ederek şampiyon oldu

Bence bu yolda devam etmemiz gerekiyor artık mesela forvet transferimiz gündeyken 1.69 boyunda A.Musa yerine , fiziği mücadele gücü çok üst düzey olan defansı ta forvette başlatan Slimani gibi bir adamı tercih edebiliriz

Emre Akbaba 'ya 5 mil. € vermek yerine Okay yokuşlu için Eren+Para takasına gidebiliriz mesela

Yani demek istediğim artık transfer politikamızı yaparken Muğdat gelsin bak ligde her türlü iş yapar demek yerine , Avrupa dışına göre yapmamız gerekiyor kadro planımızı ve evet bu sene bizim şampiyon olmamızı sağlayan oyun planı da istekli mücadeleci takım karakterimiz idi şampiyonlar liginde diş geçirebilecek bir takım olmamızı fizik gücü mücadelesi çok üst düzeyde olan adamlarla sağlayabiliriz ancak ...

Abdurrahim Albayrak'la görüşen Wesley Sneijder, "Galatasaray formasını yeniden giyebilmek için boş sözleşmeye bile imza atarım, O formayı yeniden giymek için her şeyi yapmaya hazırım..." dedi. (Aspor)
yedek kalmayı ve düşük ücreti kabul ediyorsa fatih hoca alır. yedekte olsa bile tam bi kurtarıcımız olur.

Bence kulüpteki boktan ve güvensiz ortam bozdu Carole'u. Herif ilk sezonunda fena degildi, mesela Burak ve Umut rahat bi 8-9 tane asistini yemisti.
Bende ilk geldiği zaman Carole'ü iyi kötü bir futbolcu zannediyordum ta ki Östersunds maçında stadda kendisini 2-3 metre önümde izleyene kadar. Adam net Latovlevici ayarında bir bek, ayrıca canlı izlediğim en kötü futbolcu performansını o maçta sergiledi millet Carole'e sövmekten yorgun düşmüştü

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wassim iyi genç potansiyeli var falan diyoruzda 14 yabancı sınırı var. Fatih hoca bu çocuk için kontenjanı harcar mı bilemiyorum.

Muslera
Denayer ( bonservisi alınırsa)
Maicon
Nagatomo (bonservisi alınırsa)
Linnes
Mariano
Donk (sözleşmesi uzatılırsa)
Fernando
Belhanda
Feghouli
Rodrigues
Gomis

Şu haliyle 12 yabancı var kaldı ki biz daha şampiyonlar liginde oynayacağız 2 yabancı hakkını bence çok daha kaliteli futbolcular için harcamalıyız. Daha Gomis'in yanında adam yok. 3 kulvarda mücadele edeceğiz tek forvetimiz yine Gomis olursa çok zorlanırız. Gomis yeri gelecek formsuz olacak, yeri gelecek fiziksel ve mental problemleri olacak bunlar olağan şeyler. Anormal olan tek forvetimizin Gomis olması adam geçen yıl nerdeyse 60 maç oynadı sonrada formsuz olduğu zaman eleştiriyorsunuz.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En azından takımı koruruz umarım Nago’yu ve Ndiaye’yi alarak. Bjk iyice zayıflayacak, Fb’nin durumunu başkanlık belirleyecek, Aziz seçilirse onlarda tehdit teşkil etmez, Başakşehir yine güçlü kadro kurar, parayı devlet veriyor nasıl olsa. En azından Nagatomo ve Ndiaye’yi alırsak ligde yine şampiyon oluruz diye düşünüyorum. Ancak dediğim gibi Fb’nin durumu önemli. Koç seçilirse sıkıntı yaratabilir. City’le Barca’yla bağlantım var diyor, adam kiralamada kolaylık sağlayabilir.

FFP yüzünden pek adam alacak durumumuz olacak gibi gözükmediği için en kötü senaryo üzerinden değerlendirdim. CL zaten düzgün adam almadıkça zor.

Oğuzhan Özyakup serbest kalmışken yapışmak lazım bence. Türk ve yetenekli bir orta saha. FT ondan 2011 selçuk yapar.

Reisin arayıp bir türlü bulamadığı takım biziz.

Gelse tam aradığı tutkuyu bizimle sağlar ama bizden haberinin bile olduğunu sanmıyorum.

Az biraz motive olsa bizim ligi donunda sallar. Hoca da sever böyle tipleri...

Mesela son oynadığı milli maçın performans videosu. Reis rakipten dolayı pek sallamamış maçı yürüyerek oynuyor :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt