Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan Özyakup serbest kalmışken yapışmak lazım bence. Türk ve yetenekli bir orta saha. FT ondan 2011 selçuk yapar.
Biz oğuzhani alsak seneye gelecek yabancı sınırlaması iptal olur.

Burdan oğuzhan alınsın sonucu çıkmasın.
Kendisini sevmem

Mutsuzluğu tatmadan hep mutlu olmak istersin.
Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını nasıl bilebilirsin ?

Kaynak:Osman SEDEN

En azından takımı koruruz umarım Nago’yu ve Ndiaye’yi alarak. Bjk iyice zayıflayacak, Fb’nin durumunu başkanlık belirleyecek, Aziz seçilirse onlarda tehdit teşkil etmez, Başakşehir yine güçlü kadro kurar, parayı devlet veriyor nasıl olsa. En azından Nagatomo ve Ndiaye’yi alırsak ligde yine şampiyon oluruz diye düşünüyorum. Ancak dediğim gibi Fb’nin durumu önemli. Koç seçilirse sıkıntı yaratabilir. City’le Barca’yla bağlantım var diyor, adam kiralamada kolaylık sağlayabilir.

FFP yüzünden pek adam alacak durumumuz olacak gibi gözükmediği için en kötü senaryo üzerinden değerlendirdim. CL zaten düzgün adam almadıkça zor.
Ali Koc un uluslararası Aziz'in ise yurt ici ! Baglantilari var,Aziz Koc'tan daha tehlikelidir her turlu pisligi yapacak tiynette birisi,Ali Koc bence dag fare dogurmus hesabi cikacak en ufak cekincem yok bizde de gorduk saglam baglantilari olanlari zamanında,ha bu arada durust rekabet iyidir.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu transfer dönemi parayi har vurup harman savuracak konumda oldugumuzu düsünmüyorum bu yüzden de her transfer de iyice düsünüp tasinip öyle karar vermeliyiz.

Trezeguet bizde muhtemelen Yasin rolüne bürünür kuvvetle muhtemel yani yedek agirlikli oynayip sonradan oyuna dahil olan yedek/rotasyon futbolcusu. Buna 5 bilemedin 6 Milyon vermek büyük risk ve bana kalirsa lüks onca eksigimiz varken.
Bence bu risk alınır yaşı iyi 2.forvet olur zira vuruslari da cok iyi biz de burak vol2etkisi yapabikir ve maasi dusuk olursa rahat satılır garry de 3,5milyon a geldi ki daha Paok un payi var hem TR de de görmemiştik hem de geldiginde 26 yaşındaydı,iyu bir pazarlama da okursa CL maclarindan sonra en az 15 eder bu tip oyunculari 2-3 e almak zor artik

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Wassim iyi genç potansiyeli var falan diyoruzda 14 yabancı sınırı var. Fatih hoca bu çocuk için kontenjanı harcar mı bilemiyorum.

Muslera
Denayer ( bonservisi alınırsa)
Maicon
Nagatomo (bonservisi alınırsa)
Linnes
Mariano
Donk (sözleşmesi uzatılırsa)
Fernando
Belhanda
Feghouli
Rodrigues
Gomis

Şu haliyle 12 yabancı var kaldı ki biz daha şampiyonlar liginde oynayacağız 2 yabancı hakkını bence çok daha kaliteli futbolcular için harcamalıyız. Daha Gomis'in yanında adam yok. 3 kulvarda mücadele edeceğiz tek forvetimiz yine Gomis olursa çok zorlanırız. Gomis yeri gelecek formsuz olacak, yeri gelecek fiziksel ve mental problemleri olacak bunlar olağan şeyler. Anormal olan tek forvetimizin Gomis olması adam geçen yıl nerdeyse 60 maç oynadı sonrada formsuz olduğu zaman eleştiriyorsunuz.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iki yabancıdan biri forvete gomisin yanına
diğeri ise orta sahaya sol ayak on numara 9 numara 8 numara kaç numara dersen de öyle bir oyuncu olur
alınacak oyuncular genç olabilir ama kaliteli isim yapmış büyük takımlarda oynamış ve geldiğinde doğrudan ilk 11'e gözün kapalı yazabileceğin oyuncular olmalı

Oyuncu: John Guidetti
1f1f8-1f1ea.png

Eski kulübü: Celta Vigo
Yeni kulübü: Alaves
Tip: Bonservis
Bedel: €4M
Mevkii: Santrafor

DejLVpHWkAAVcA6.jpg

Oyuncu: Yevhen Khacheridi
1f1fa-1f1e6.png

Eski kulübü: Dynamo Kiev
Yeni kulübü: PAOK
Tip: Bonservis
Bedel: Bedelsiz
Mevkii: Stoper

DehQQ-CX0AEICtA.jpg

Sneijder'den Abdurrahim Albayrak'a telefon: ''Galatasaray için her şeyi yapmaya hazırım. Boş sözleşmeye bile imza atarım.''

Rodri yi göndermeden Trezequet i napıcaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt