Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saka maka orta sahaya kimi alıcaz merak ediyorum .deplasmanlardaki silik oyunumuzun ana sebebi orta sahamızdı bence

Yeri değil ama maç varmı bu akşam.? Brezilya-Hırvatistan maçı vardı onu kaçırdık.

Traoreyi Newcastle ve Chelsea istiyor, bu takimlarla rekabete giremeyiz gençler

Denayer hakkinda goruslerinizi alalim. Alinmali mi alinmamali mi?

Uygun bir fiyata alınmalı. Başlığı altındaki yorumlarım da olumlu. Eksiklerine rağmen oyun görüşü, hızı, pozisyon bilgisi ve sezileri iyi. Bir stoper için henüz çok genç ve kendini geliştirebilir. Maicon ve Ahmet'i elden çıkartıp 28-29 yaşlarında A sınıf bir stoper alsak A+Denayer/Serdar şeklinde sağlam ve progresif bir savunma merkezimiz olur.

Akbilspor artik hayatta zorlayayamaz zirveyi, elbet patliyorlar. Besiktas'in da havasi artik iyice söndü, Fatih Terimli bir Galatasaray varken rüya görmelerine gerek yok ki Fener de yönetim degisikligine gitti. Sampiyonluk bu sene 2 takim arasinda gececektir. Adam akilli transfer hamleleri ile ipi gögüsleyen biz olmaliyiz.

kjaer gelsede gözümüz erkek görse be. fernando'mdan arda kalan zamanım çok fazla çünkü

Hayırlı olsun başarılı olacaktı mor emre a. Kayer ile devam etmeliyiz. Artı ahmed

Kasimpasanin daha 1-2 hafta önce 2 Milyona aldigi adama 5 Milyon verip almak gerizekalilik olur baska da birsey degil.

Garry satılmadan hamle yapacağımızı pek sanmıyorum. Tabi japon ve sözleşmesi bitenler hariç. (Donk ve Sinan)

Mor'un yolu uzun henüz çok çaylak. Hiçbir yerde tutunamadı. Sorunlu bir tip, Hocadan başkası onunla pek uğraşmaz zaten.

Ahmed Hassan kardeşimiz de inşallah Amrabat'a benzemez. Gerçi oyun stilleri çok farklı.

Adam da şut var ve üst seviye kanat oyuncularının dışında kıvrak kanat oyuncularında pek olmayan bir özellik.

Net temiz şutlar atıyor bu önemli gerçekten. Fiziğine göre de gayet hızlı ve ince bilekleri var.

Dışarıdan bakınca böyle ama büyük takımlarda işler çok farklı yürüyor. Umarım uyum sağlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt