Ercan Vatansever
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 1.912
- 482
- 1.493
saka maka orta sahaya kimi alıcaz merak ediyorum .deplasmanlardaki silik oyunumuzun ana sebebi orta sahamızdı bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 milyona garry satsak 10 milyona alırız bu topcuyu benceBaştan beri söylüyorum parası neyse verip alalım. Efsane ötesi topçu.
Büyük takımların listesinde tek sorun o yoksa yoklarız diye düşünüyorum20 milyona garry satsak 10 milyona alırız bu topcuyu bence
İspanya-İsviçre var saat 10 da tivibuspor 2 de yayınlanacakYeri değil ama maç varmı bu akşam.? Brezilya-Hırvatistan maçı vardı onu kaçırdık.
Bende d-smart var. Genede EyvAllah kardeş.İspanya-İsviçre var saat 10 da tivibuspor 2 de yayınlanacak
Denayer hakkinda goruslerinizi alalim. Alinmali mi alinmamali mi?
Hayırlı olsun diyelim mi
Emre Mor hamlesi simdilik daha mantikli olur diyorum sahsen. Ikisini de alirsak daha guzel olur.Hayırlı olsun diyelim mi
Emre Mor hamlesi simdilik daha mantikli olur diyorum sahsen. Ikisini de alirsak daha guzel olur.
Kimi alalımKasimpasanin daha 1-2 hafta önce 2 Milyona aldigi adama 5 Milyon verip almak gerizekalilik olur baska da birsey degil.