Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen Tielemans dedim isteyen takımları görünce yazdığıma pişman oldum. İsteyen takımlar İnter,Milan,Arsenal ve Juventus:)

Hala kendi kendine uydurmaya devam ediyorsun, vallahi pes. Ne alakası var süper ligden oyuncu almakla deli mi ne ya...
Gocunduğuna göre doğru yere değinmişim gibi duruyor , Neyse yaw fazla zaman harcadım sen Bernard beklemeye ve sonra burda milleti hayalcilikle eleştirmeye devam et hadi

Siz sanıyor musunuz Fatih hoca ve ekibi, şu an sadece tatilde, futbolu bir kenara bırakmış, ve dinlenme ‘mode’dalar?

İnan edin sabah akşam çalışmalar sürüyordur. Fatih hoca varken kimse duyum muyum alamaz. Nagatomo’yu bilen kim vardı? Son gün İtalyan basını yazarken yalanyalan Türk muhabirleri vardı burda.

Rahat olun.. çalışılıyor. Uğraşılıyor. Güvenin, sabredin.

Fatih hocamın bir hedefi var. Bir rüyası var. Hepimiz biliyoruz. Sadece söylemiyoruz.

Neyse, benden bu kadar bugün. Transfer konuşacağımıza hala Belhanda'nın ne kadar müthiş bi futbolcu olduğunu iddia edenlerle uğraşıyoruz. Neyse ki gözümüz var.

İyi nöbetler...

şu kahvemi içiyim,ali koça da koyacagız transfer de yapacagız

Siz sanıyor musunuz Fatih hoca ve ekibi, şu an sadece tatilde, futbolu bir kenara bırakmış, ve dinlenme ‘mode’dalar?

İnan edin sabah akşam çalışmalar sürüyordur. Fatih hoca varken kimse duyum muyum alamaz. Nagatomo’yu bilen kim vardı? Son gün İtalyan basını yazarken yalanyalan Türk muhabirleri vardı burda.

Rahat olun.. çalışılıyor. Uğraşılıyor. Güvenin, sabredin.

Fatih hocamın bir hedefi var. Bir rüyası var. Hepimiz biliyoruz. Sadece söylemiyoruz.

Bu topraklara gelecekse o kupa, getirecek adam belli...

Renktaşlar bu kadar basit konular yüzünden nasıl tartışabiliyorsunuz yemin ederim aklım almıyor.Biraz sakin olun,daha dönem yeni başladı. Kim alınırsa alınsın ben teknik ekibe ve yönetim kuruluna güveniyorum. Biraz sakin olmakta fayda var.

Lig bitti,başkanlık seçimleri bitti. Artık 3 ay boyunca tek gündem transferler...

Geçen yılın yarısı kadar bile hareket beklemiyorum ama Nagatomo-Denayer'in bonservislerinin alınması + İyi bir 8 numara bu transfer döneminin olmazsa olmazları.

Bunun dışında 2-3 tane potansiyelli genç yerli ve 2 tane iyi yabancı yedek süper olur. Yani Naga+Denayer ile beraber toplam 7-8 transfer lazım.

Transfer kapanmis

Muslera
Mariano Maicon Aziz Carole
Donk Fernando Belhanda
Feghouli Gomis Rodrigues

H.o

Lig bitti,başkanlık seçimleri bitti. Artık 3 ay boyunca tek gündem transferler...

Geçen yılın yarısı kadar bile hareket beklemiyorum ama Nagatomo-Denayer'in bonservislerinin alınması + İyi bir 8 numara bu transfer döneminin olmazsa olmazları.

Bunun dışında 2-3 tane potansiyelli genç yerli ve 2 tane iyi yabancı yedek süper olur. Yani Naga+Denayer ile beraber toplam 7-8 transfer lazım.
Toplam 7 8 transfer yapılacağına ben ihtimal vermiyorum mevcut kadronun çoğu korunacak korunmak zorunda kalacak. Yapacağımız çoğu transfer alternatif oyuncular olacak gibi duruyor

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transferi tamamen Terim'e bırakırsak perişan oluruz.

denayerin bonservislerinin alınması bu takım için zorunlusa vay bu takım haline.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt