Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.330
- 7.190
- 2.358
Geçen Tielemans dedim isteyen takımları görünce yazdığıma pişman oldum. İsteyen takımlar İnter,Milan,Arsenal ve Juventus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gocunduğuna göre doğru yere değinmişim gibi duruyor , Neyse yaw fazla zaman harcadım sen Bernard beklemeye ve sonra burda milleti hayalcilikle eleştirmeye devam et hadiHala kendi kendine uydurmaya devam ediyorsun, vallahi pes. Ne alakası var süper ligden oyuncu almakla deli mi ne ya...
Siz sanıyor musunuz Fatih hoca ve ekibi, şu an sadece tatilde, futbolu bir kenara bırakmış, ve dinlenme ‘mode’dalar?
İnan edin sabah akşam çalışmalar sürüyordur. Fatih hoca varken kimse duyum muyum alamaz. Nagatomo’yu bilen kim vardı? Son gün İtalyan basını yazarken yalanyalan Türk muhabirleri vardı burda.
Rahat olun.. çalışılıyor. Uğraşılıyor. Güvenin, sabredin.
Fatih hocamın bir hedefi var. Bir rüyası var. Hepimiz biliyoruz. Sadece söylemiyoruz.
şu kahvemi içiyim,ali koça da koyacagız transfer de yapacagız
evet hemenkahve bitince mi
Toplam 7 8 transfer yapılacağına ben ihtimal vermiyorum mevcut kadronun çoğu korunacak korunmak zorunda kalacak. Yapacağımız çoğu transfer alternatif oyuncular olacak gibi duruyorLig bitti,başkanlık seçimleri bitti. Artık 3 ay boyunca tek gündem transferler...
Geçen yılın yarısı kadar bile hareket beklemiyorum ama Nagatomo-Denayer'in bonservislerinin alınması + İyi bir 8 numara bu transfer döneminin olmazsa olmazları.
Bunun dışında 2-3 tane potansiyelli genç yerli ve 2 tane iyi yabancı yedek süper olur. Yani Naga+Denayer ile beraber toplam 7-8 transfer lazım.
denayerin bonservislerinin alınması bu takım için zorunlusa vay bu takım haline.Lig bitti,başkanlık seçimleri bitti. Artık 3 ay boyunca tek gündem transferler...
Geçen yılın yarısı kadar bile hareket beklemiyorum ama Nagatomo-Denayer'in bonservislerinin alınması + İyi bir 8 numara bu transfer döneminin olmazsa olmazları.
Bunun dışında 2-3 tane potansiyelli genç yerli ve 2 tane iyi yabancı yedek süper olur. Yani Naga+Denayer ile beraber toplam 7-8 transfer lazım.
Geçen Tielemans dedim isteyen takımları görünce yazdığıma pişman oldum. İsteyen takımlar İnter,Milan,Arsenal ve Juventus![]()
Son yılların en manyak sezonu olacak önümüzdeki sezon