- 27 Ocak 2010
- 139.511
- 105.860
- 5.648
Son yılların en manyak sezonu olacak önümüzdeki sezon
Gelecek hiç bir manyak sezonda Şampiyon ile 4. arasında 4 puan fark olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son yılların en manyak sezonu olacak önümüzdeki sezon
bundan 3-4 ay önce fenerbahce belki besıktastan önde bitirecek dedim ligi,tabi bu kadar hakem desteği alıp,sowla,son maçta selim ay ile ligi 2.bitireceklerini bilmiyodum.kagıt üstünde 2.ler haketmeselerde...fenerbahce scout mucut yolunda gidecek,bjk bence daha önde olabilir.pepe,tolgay,oguzhan falan kadro korunur ve az maliyetle iyi iş yapabilirlerse yine...Rakiplerimizden sadece Fener daha kuvvetli olacak, o da sadece taraftar acisindan.
Son yillarin en manyak sezonu bu sezondu.
@sergen zeren ne diyorsun bu ise rengo?1 tane oyuncu bile cikmaz alt yapidan. hepsini sisirip duruyorlar, 2 youtube videosu olana büyük yetenek falan diyoruz alakasiz sekilde. u21 takimi genclerbirliginden az puan aldi, besiktastan da 18 puan fark yedi mesela.
bundan 3-4 ay önce fenerbahce belki besıktastan önde bitirecek dedim ligi,tabi bu kadar hakem desteği alıp,sowla,son maçta selim ay ile ligi 2.bitireceklerini bilmiyodum.kagıt üstünde 2.ler haketmeselerde...fenerbahce scout mucut yolunda gidecek,bjk bence daha önde olabilir.pepe,tolgay,oguzhan falan kadro korunur ve az maliyetle iyi iş yapabilirlerse yine...
Bjk lige ağırlık verir bence , Fbde güçlenir bizde bu sezon daha iyi oluruz ve tabiki Fatih hoca faktörüde bizde ha bide Basakşehir var yine zorlarlarRakiplerimizden sadece Fener daha kuvvetli olacak, o da sadece taraftar acisindan.
Son yillarin en manyak sezonu bu sezondu.
Benzer bir yıl olabilir gibime geliyor hemde baştan sona kadarGelecek hiç bir manyak sezonda Şampiyon ile 4. arasında 4 puan fark olmaz.
yaz kampından sonra görüşelim.mustafa kapı,mustafa fettahoglu,fırat güllü,bozan uymaz,ali yavuz kol der murhanı sustururum.daha süleyman luşları,halil kayaları saymadım..@sergen zeren ne diyorsun bu ise rengo?
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
göreceğiz...Besiktas hem cok yaslanacak, hem Talisca gitti, hem de Tosic.
Atiba’yi da tutacaklar o kadar dustuler artik.
Bence yine en iyi futbol oynayan rakibimiz medipol olur.
Bjk lige ağırlık verir bence , Fbde güçlenir bizde bu sezon daha iyi oluruz ve tabiki Fatih hoca faktörüde bizde ha bide Basakşehir var yine zorlarlar
Herkes unutuyor ama Aziz Yıldırım Ali Koç’u rahat bırakmaz. En kötü hatada ortaya çıkar. Çok sıkıntılı onlar için.bejeke den birsey olmaz Bu sezon Akpil de bitti. Asil hayal kirikligini febe yasayacak bence. Bu sezonu aslinda kötü bitirmediler Ama farkinda degiller. Yeni hoca gelir büyük ihtimal kadro yeni yapilanma sl den elenirler morelleri çöker Bu Loser takimda loserlik hiç bir zaman bitmez
Trezeguet e vereceksin 1.5 maas bonuslar felan toplam 2 de otekine imza parasi + 3.5 garanti + bonuslar felan filan 1.5 en az 5 yillikSizin şu kendi kendinize gelin güvey olmanıza bitiyorum. Yav herkes sizin gibi hayatı uçlarda yaşamıyor, neden şunu anlamakta zorluk çekiyorsunuz bu kadar?
Orada beleşe Bernard dururken, sen daha 1 ay önce bonservisini 2M'a almış ve sana 5M'a çakmaya çalışan K. Paşa'nın oyuncusu Trezeguet ile uğraşıyorsun. Hem de rotasyon topçusundan öte olur mu olmaz mı belli bile değilken.
Millet bunu eleştirirken, siz kendi kendinize triplere giriyorsunuz. Harbiden komedisiniz.
Gerçekten çok mantıklı, aşırı mantıklı hani, mantık fışkırıyor. Bravo cidden...
Benzer bir yıl olabilir gibime geliyor hemde baştan sona kadar
Herkes unutuyor ama Aziz Yıldırım Ali Koç’u rahat bırakmaz. En kötü hatada ortaya çıkar. Çok sıkıntılı onlar için.