Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakiplerimizden sadece Fener daha kuvvetli olacak, o da sadece taraftar acisindan.

Son yillarin en manyak sezonu bu sezondu.
bundan 3-4 ay önce fenerbahce belki besıktastan önde bitirecek dedim ligi,tabi bu kadar hakem desteği alıp,sowla,son maçta selim ay ile ligi 2.bitireceklerini bilmiyodum.kagıt üstünde 2.ler haketmeselerde...fenerbahce scout mucut yolunda gidecek,bjk bence daha önde olabilir.pepe,tolgay,oguzhan falan kadro korunur ve az maliyetle iyi iş yapabilirlerse yine...

bundan 3-4 ay önce fenerbahce belki besıktastan önde bitirecek dedim ligi,tabi bu kadar hakem desteği alıp,sowla,son maçta selim ay ile ligi 2.bitireceklerini bilmiyodum.kagıt üstünde 2.ler haketmeselerde...fenerbahce scout mucut yolunda gidecek,bjk bence daha önde olabilir.pepe,tolgay,oguzhan falan kadro korunur ve az maliyetle iyi iş yapabilirlerse yine...

Besiktas hem cok yaslanacak, hem Talisca gitti, hem de Tosic.

Atiba’yi da tutacaklar o kadar dustuler artik.

Bence yine en iyi futbol oynayan rakibimiz medipol olur.

bejeke den birsey olmaz Bu sezon Akpil de bitti. Asil hayal kirikligini febe yasayacak bence. Bu sezonu aslinda kötü bitirmediler Ama farkinda degiller. Yeni hoca gelir büyük ihtimal kadro yeni yapilanma sl den elenirler morelleri çöker Bu Loser takimda loserlik hiç bir zaman bitmez

Gereken transferleri yaparsak gene şampiyon oluruz.

Muslera Mariano Serdar Yuto Fernando Rodriguez Gomis tam kemik.

Bunlara Trezege Ahmet Musa iyi bir sol stoper Kaliteli bir 8 numara ile yolumuz açık olur

Önemli olan Belhanda ve Feguliden kurtulmak

Bjk lige ağırlık verir bence , Fbde güçlenir bizde bu sezon daha iyi oluruz ve tabiki Fatih hoca faktörüde bizde ha bide Basakşehir var yine zorlarlar

Bjk agirlik verse ne olacak, bunadi takim iyice ki ekstra performans gosteren isimler (mesela Q7) dunya kupasi sonrasi iyice salacaktir. Ayrica en kilit oyunculari olan Talisca’yi kaybettiler ve gorunen o ki yerini dolduramayacaklar.

Senol kontratinin son senesinde parasini almaya bakacak, tum motivasyonu yitirdi. Seneye yazin Trabzon’a doner.

Fenerin eli kolu bagli, Ali Koc da hazir oyuncu alma taraftari degil. Ayrica yabanci hoca ve sportif direktor getireceginden adaptasyon surecine girecekler.

Medipol ise fazla guc kaybetmedi ama Arda vs. dagildilar iyice. Bence seneye en ciddi rakip.

bejeke den birsey olmaz Bu sezon Akpil de bitti. Asil hayal kirikligini febe yasayacak bence. Bu sezonu aslinda kötü bitirmediler Ama farkinda degiller. Yeni hoca gelir büyük ihtimal kadro yeni yapilanma sl den elenirler morelleri çöker Bu Loser takimda loserlik hiç bir zaman bitmez
Herkes unutuyor ama Aziz Yıldırım Ali Koç’u rahat bırakmaz. En kötü hatada ortaya çıkar. Çok sıkıntılı onlar için.

Beşiktaş Atiba ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

Bunlarin durumu cok kötü

Sizin şu kendi kendinize gelin güvey olmanıza bitiyorum. Yav herkes sizin gibi hayatı uçlarda yaşamıyor, neden şunu anlamakta zorluk çekiyorsunuz bu kadar?

Orada beleşe Bernard dururken, sen daha 1 ay önce bonservisini 2M'a almış ve sana 5M'a çakmaya çalışan K. Paşa'nın oyuncusu Trezeguet ile uğraşıyorsun. Hem de rotasyon topçusundan öte olur mu olmaz mı belli bile değilken.
Millet bunu eleştirirken, siz kendi kendinize triplere giriyorsunuz. Harbiden komedisiniz.
Gerçekten çok mantıklı, aşırı mantıklı hani, mantık fışkırıyor. Bravo cidden...
Trezeguet e vereceksin 1.5 maas bonuslar felan toplam 2 de otekine imza parasi + 3.5 garanti + bonuslar felan filan 1.5 en az 5 yillik

Ama ben ikisinide isterim aslinda :D

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benzer bir yıl olabilir gibime geliyor hemde baştan sona kadar

Bu takımın başka bir sezonda 7 maç kaybedeceğini sanmıyorum, keza rakipler 4, 5 mağlubiyet ile şampiyon olamadılar.

2 takım sezon ortasında yarıştan düşer 2 takım devam eder böyle sezonlar görürüz.

Başşşakşehir denen oluşuma kuruş yedirmezler artık o bitti.

Herkes unutuyor ama Aziz Yıldırım Ali Koç’u rahat bırakmaz. En kötü hatada ortaya çıkar. Çok sıkıntılı onlar için.

Aynen bunlar Ali koç geldi transferler gelecek basari gelecek bilmem neler olacak filmindeler Su an. Ama ön eleme sonrasi görecem onlari. Basel Masel Ajax hazir takim ve bunlara her halde çakar. Sonrasi yine bildigimiz Loserfebe

bize acil para kaynağı lazim adam gibi kadro kurabilmek icin

bu kadro CL'de süzgeç olur

bir an Almaguer'li, Petre'li CL sezonunu hatırladım hala o sokun altındayım

Fiko 35'lik Atiba'ya kalmış :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt