Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon ve Feghouli'ye fazlasıyla haksızlık ediliyor bu forumda.İlk devre en iyi 3 adamımızdan biriydi Maicon,düşme sebebi de fiziksek yorgunluğu (Brezilya ligi vs.),kesinlikle burada gömüldüğü kadar kötü bir stoper değil,kazma falan yazılmış adam kesme frikik falan atıyor bari tekniğine laf etmeyin.Feghouli bitik haliyle bile mis gibi katkı verdi,kamp yedikten sonra çok daha iyi olacaktır o da.

Galatasaray bu sezona başlarken herhangi bir oyuncu satıp para kazansa da kazanamasa da mutlaka öncelikli olarak 3 mevkiye çok iyi adamlar almalı: lider stoper, 8 numara ve ikinci bir golcü. Bunları bonservissiz mi alırlar, kiralama mı yaparlar bilemem.

Garry giderse iyi paraya o zaman Trezeguet, Emre filan alınabilir tabi.
Gayet iyi hamleler olur bunlar.

Not: bu durum Denayer'in kalmadığı, Nagatomo'nun alındığı varsayımına göredir.

Bizim mevcut oyuncular niye bu kadar gömülüyor anlamıyorum. Adamlar 12-13 kişilik rotasyonla 10 tane ilk kez bu ligde oynayan adamla, 2 hoca 2 başkanla şampiyon oldular. CL için bu takımı bozup baştan yapmak değil, üstüne koymak lazım.

dogru, ama fenerde de fazla iyi Topcu yoktu, ve ikinci oldular. Başakşehir Arda yüzünden kendilerine bacak koydular, BJK bin de Kadrosu çok yaşlı.

Yani kimsenin öyle çok ahim sahim kadrosu yoktu. Bizde Belhanda bi gercek lesh, yok fazla pas oynamış, yok rakibi isirmis, adam ilk önce her mac kirimizi yiyecek durumluk hareketler yapıyor, sut zaten yok, asist de az, freekick yok, yani bide üstüne rakipe asist vermekten zevk alıyor, bide hic bir mac alamamış bize. Begenmedigmiz bücür valbuena bile bundan daha fazla katki yaptı.

Feghouli koşacak Hali yok, yoksa iyi sutu filan var, ama koyamayan adamdan ne yarar kanat oyuncusu olarak.

Yani Muslera, Fernando, Bekler, Gary ve Gomis Sampionlugu getirdi.

@[B]mauroikadir[/B]
Takip et@mauroikadir adlı kişiyi takip et
Daha fazla
Bir süredir yazılıp çiziliyor, konuyla ilgili konuşuluyor. Bize de her gün soruyorlar; 'Doğru mu, değil mi?' 'Değil' desek de inanmıyorlar, 'Yok öyle bir şey' desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet, doğru. TREZEGUET İLE ANLAŞILDI...

@[B]mauroikadir[/B] 11 sa.11 saat önce
Daha fazla
Kasımpaşa'ya da oyuncu + para önerildi, kabul edilmezse en kötü serbest kalma bedelini yatırmaya çalışacağız. Ndiaye transferine benziyor, İngiltere'den talipleri var, piyasası var. Eğer iyi bir performans gösterirse çok rahat satılacak bir oyuncu

Maicon ve Feghouli'ye fazlasıyla haksızlık ediliyor bu forumda.İlk devre en iyi 3 adamımızdan biriydi Maicon,düşme sebebi de fiziksek yorgunluğu (Brezilya ligi vs.),kesinlikle burada gömüldüğü kadar kötü bir stoper değil,kazma falan yazılmış adam kesme frikik falan atıyor bari tekniğine laf etmeyin.Feghouli bitik haliyle bile mis gibi katkı verdi,kamp yedikten sonra çok daha iyi olacaktır o da.

Feghouli’ye bence de 1 sezon daha tanınmalı ancak Maicon için aynilerin söylemek zor. Ligde bile bu kadar hata yapan adamı CL’de dümdüz ederler. Oraya bir takviye lazım. Bence Denayer’de yetmeyecek. Daha güven veren ve lider bir stoper lazım.

kazma kesinlikle değil bence :) hatta bir stoper için ayağı çok iyi ama fatih hocanın sisteminde maiconun yeri yok bence sadece düsüncem bu . feghouli ile ilgili bence seneye en kilit oyuncumuz olur adam sakat oynamııs yıl boyunca ona ragmen 15 gole katkı çok iyi

edit: memduh başgana saygılar :)

Nasıl olacak bu işler beyler, hocam CL istiyor, CL için yaşıyor. Ama para yok...

Trezege vs Trabzon. En fazla rating aldığı maç 10/10. Trabzonun içinden geçmiş adam ya. Bruma'dan daha fazla katkı sağlayacağına adım kadar eminim...

Maicon ve Belhanda'nın top kaptırma konusundaki ısrarları ve sakarlıkları CL'de çok canımızı yakabilir doğru. Ama bir de realite var ki bütün takımı maddi olarak değiştiremiyorsun ve değiştirsen de futbol öyle hemen oyuncuları yan yana dizerek kazanılan bir oyun değil.

Futbol ulemalari nobetin 4 1 yanini sardi AMK

Trezeguet, Süper Lig'de en fazla adam geçen oyuncu. (Maç başı 3.1 deneme) Garry Rodrigues ise maç başı 1.3 deneme alt sıralarda. (whoscored)

Nasıl olacak bu işler beyler, hocam CL istiyor, CL için yaşıyor. Ama para yok...

091220151010301013757.jpg

Ilk 11'e Maicon'un yerine daha saglam bir stoper sart

Fernando'nun Yanina da cift yönlü kreatif bir 8 numara

Sol Beke de nagatomo'yu aldik mi ilk 11'i tamamlamis oluruz

Ardindan yedek kulubesine hucum hattini zenginlestirecek 1 kanat ve 2 forvet oyuncusu sart

Abi herkes bir şeyler yazmış da bu altyapıdaki çocukları en azından bu ekonomik olarak zorlanabileceğimiz yılda kullanalım. Atıyorum Ahmet Sivri, Recep Gül, Ozan Kabak falan kesinlikle olmalı kadroda. Şampiyonlar Ligi kadrosu kuruyoruz diye bu çocukları 5. - 6. alternatif yaparsanız tabii ki de gelişmez oyuncular. Gerekirse hata yapsınlar ama oynasınlar. Atıyorum Muğdat yerine koy Ahmet Sivri'yi. Serdar Gürler yerine Recep Gül'ü. Emre Akbaba yerine Atalay Babacan'ı.

Feghouli’ye bence de 1 sezon daha tanınmalı ancak Maicon için aynilerin söylemek zor. Ligde bile bu kadar hata yapan adamı CL’de dümdüz ederler. Oraya bir takviye lazım. Bence Denayer’de yetmeyecek. Daha güven veren ve lider bir stoper lazım.
Bu konu üzerine daha evvel çok yazdım,benim Maicon'a iyi notum ilk devre performansı üzerine.CL'de dümdüz ederler falan ezbere yorumlar bunlar Lovren'le finale çıkıldı bu sezon.Birçok ağır stoper oynuyor büyük takımlarda,senin takım savunmanı ne kadar iyi yaptığınla ilintili bir mevzu bu.Yoksa açık alanda değil Maicon hangi stoper olursa olsun sorun yaşar,bu böyle.Topla gelen her daim avantajlıdır.İkinci devreki düşüşün fiziksel olduğu çok bariz.Bana kalırsa Belhanda haricinde takımı korumamız gerekiyor.

@[B]hsnyldrm1979[/B] 1 hr1 hour ago
Daha fazla
Campbell geçen sezonun çoğunda sakattı, çok az oynadı. Ancak yaşı 25. Sözleşmesi ay sonunda bitiyor. Kulüp takımlarında çoğunlukla kanatlarda oynadı. Ancak Milli Takım'da birçok kez santrafor olarak da oynadı. Maaşı düşük olursa, bonservissiz 3-4 mevki için alternatif olabilir.

Bu adamın malesef yeterli kalite de olduğunu düşünmüyorum ben.. Muslera'nın elleri küçük demişti ah ah..
Yabancılara emanet etmek lazım scouting işini, net.

Illa her dedigi tutacak degil, bir konu da yanilamaz mi... bence cok genis ve iyi bir listesi var ama degerlendiren bir teknik ekip yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt