Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi herkes bir şeyler yazmış da bu altyapıdaki çocukları en azından bu ekonomik olarak zorlanabileceğimiz yılda kullanalım. Atıyorum Ahmet Sivri, Recep Gül, Ozan Kabak falan kesinlikle olmalı kadroda. Şampiyonlar Ligi kadrosu kuruyoruz diye bu çocukları 5. - 6. alternatif yaparsanız tabii ki de gelişmez oyuncular. Gerekirse hata yapsınlar ama oynasınlar. Atıyorum Muğdat yerine koy Ahmet Sivri'yi. Serdar Gürler yerine Recep Gül'ü. Emre Akbaba yerine Atalay Babacan'ı.
Illa her dedigi tutacak degil, bir konu da yanilamaz mi... bence cok genis ve iyi bir listesi var ama degerlendiren bir teknik ekip yok.
Peki Ömer kardeş, en başından yanlış transferler olduğunu iddia ettiğim bu ikisi hakkında gerçekten ben haklıysam n'olucak?. İlle çok büyük kayıplar mı yaşamalıyız da piyasaları öldükten sonra yok pahasına, hatta belki üste para vererek elden çıkarmalıyız?. Taliplileri varsa üçe beşe bakmadan behemahal paketlemeliyiz. Bu da benim kanaatim...Maicon ve Belhanda'nın top kaptırma konusundaki ısrarları ve sakarlıkları CL'de çok canımızı yakabilir doğru. Ama bir de realite var ki bütün takımı maddi olarak değiştiremiyorsun ve değiştirsen de futbol öyle hemen oyuncuları yan yana dizerek kazanılan bir oyun değil.
Burada amatörde falan top oynamış insanlar vardır fazlasıyla,ilk öğretilen şeylerden biri ceza sahasında topa atlamamaktır bir stopere.Bu mevzuyu kesinlikle halletmesi lazım.Onun dışında iyi.Kontrolsüzlüğünü dizginlemesi şart.Millet Maicon'a takilip kalmis da ama öte yandan Serdar da bence CL icin öyle aman aman güvenilecek bir adam degil.
Fabregas hayal olur, Çin'e gitse 15-20m maaş alır adamjoy allen alacagımıza chelsea da forma giyemeyen drinkwater yada fabregas falan denenmeli
hoillet yardırdı bu sene,keşke alsak.bonservisi de yokKasımpaşalı Yekta Kurtuluş'u alan asla pişman olmaz demişti zamanında pek yeterli olduğunu düşünmüyorum benim hayalimde ki scout ekibinin başında ki biri scout transferi diye o zamanlar turnuva da çok ses getiren ve 12m euro ile aldığımız Bruma'yı getirerek işte size scout transferi diyen bir adam gözümde başarılı değil benim. Listesi geniş veya yetersiz bilemem kendini değerlendirtmek zorunda.
RÖPORTAJ | Emre Utkucan - Tribun Dergi bu röportajında söylediği oyuncuların bir çoğu mesela leş çıktı. Hoilett,Sammir,Carlton Cole,Abdellaoue,Adilson.....
Yetersiz bence her açıdan.
bu kjaere ve vidaya abartılıyo dedim diye bana laf ettilerdi.vida boşun teki çıktıKjaer'in Maicon'dan farki yok
Bize pozisyon bilgisi olan,basit hatalar yapmayan bir stoper lazim
Gönül ister ki chiellini'yi ikna edelim ama juve de kalacak büyük ihtimal
en azından drinkwater falan olabilir kiralık olarak ortasaha 8 numara futbolda cok önemli kapalı kutu olmamsı lazım alacagımız oyuncunun tam verim almalıyızFabregas hayal olur, Çin'e gitse 15-20m maaş alır adam
iyi olmuş,united güçlensinBrazil midfielder Fred is expected to have a medical at Man United before completing his switch to Old Trafford for a reported £52m.
ohhhaaa
çöp ya ben sevmiyorum. QPR EPL'ye çıktığında hiçbirşey yapamadı.. Bu sene formdaydı amma genele vurursan olmaz. Feghouli bile tam etki yaratamadı bunu almak el bombası olur. En iyisi Trezeguet.hoillet yardırdı bu sene,keşke alsak.bonservisi de yok
Millet Maicon'a takilip kalmis da ama öte yandan Serdar da bence CL icin öyle aman aman güvenilecek bir adam degil.
Peki Ömer kardeş, en başından yanlış transferler olduğunu iddia ettiğim bu ikisi hakkında gerçekten ben haklıysam n'olucak?. İlle çok büyük kayıplar mı yaşamalıyız da piyasaları öldükten sonra yok pahasına, hatta belki üste para vererek elden çıkarmalıyız?. Taliplileri varsa üçe beşe bakmadan behemahal paketlemeliyiz. Bu da benim kanaatim...