Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
campell kumaşı iyi bir oyuncu ama çok klup dolastı. 2 yıl önce galiba arsenalde ara ara oynadı ama bilmiyorum yani denenebilir

Millet Maicon'a takilip kalmis da ama öte yandan Serdar da bence CL icin öyle aman aman güvenilecek bir adam degil.

Abi herkes bir şeyler yazmış da bu altyapıdaki çocukları en azından bu ekonomik olarak zorlanabileceğimiz yılda kullanalım. Atıyorum Ahmet Sivri, Recep Gül, Ozan Kabak falan kesinlikle olmalı kadroda. Şampiyonlar Ligi kadrosu kuruyoruz diye bu çocukları 5. - 6. alternatif yaparsanız tabii ki de gelişmez oyuncular. Gerekirse hata yapsınlar ama oynasınlar. Atıyorum Muğdat yerine koy Ahmet Sivri'yi. Serdar Gürler yerine Recep Gül'ü. Emre Akbaba yerine Atalay Babacan'ı.

Benim önerim bu oyuncuları Altınordu ile BJK'nin Benfica ile yaptığı anlaşma gibi bir anlaşma yaparak oraya kiralamak. Mesela 2 yıllık kiralayalım ve bu sürede geri çağırırsak bir miktar para ödeyelim. Kiraya verdiğimiz yıldan itibaren 5 yıl içinde bu oyuncular transfer yaparsa belirli bir miktarı Altınordu'ya verilecek diyelim. Karşı taraf da oynatmak için motive olsun. Üstelik yaş grubunun milli takımının yarısı da onlar da. Birlikte çok iyi işler çıkabilir.

Savunmaya Kjaer gibi hava hakimiyeti olan ve ayağına hakim stoper şart.

Fernandonun yanına mutlaka topla dribling yapabilen Ndiaye gibi pres özellikli bir oyuncu alınmalı.

Emre Akbaba, Deniz Türüç, Soner Aydoğdu. Üçü de çok yetenekli yerli oyuncular. Özellikle Emre Akbaba son dönemlerde gördüğüm en yaratıcı 10 numaralardan biri. Üçü de Fatih hocanın elinde iyi işler yapar.

Trezeguet Fatih hocanın tam aradığı oyuncu. Gelirse önümüzdeki senenin en iyi oyuncusu olur.

Fatih hocanın kafasında

Shaqiri......Emre Akbaba... Trezeguet
..................... Gomis............................

Hücum hattının olduğunu düşünüyorum...

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Illa her dedigi tutacak degil, bir konu da yanilamaz mi... bence cok genis ve iyi bir listesi var ama degerlendiren bir teknik ekip yok.

Kasımpaşalı Yekta Kurtuluş'u alan asla pişman olmaz demişti zamanında pek yeterli olduğunu düşünmüyorum benim hayalimde ki scout ekibinin başında ki biri scout transferi diye o zamanlar turnuva da çok ses getiren ve 12m euro ile aldığımız Bruma'yı getirerek işte size scout transferi diyen bir adam gözümde başarılı değil benim. Listesi geniş veya yetersiz bilemem kendini değerlendirtmek zorunda.

RÖPORTAJ | Emre Utkucan - Tribun Dergi bu röportajında söylediği oyuncuların bir çoğu mesela leş çıktı. Hoilett,Sammir,Carlton Cole,Abdellaoue,Adilson.....
Yetersiz bence her açıdan.

joy allen alacagımıza chelsea da forma giyemeyen drinkwater yada fabregas falan denenmeli

Maicon ve Belhanda'nın top kaptırma konusundaki ısrarları ve sakarlıkları CL'de çok canımızı yakabilir doğru. Ama bir de realite var ki bütün takımı maddi olarak değiştiremiyorsun ve değiştirsen de futbol öyle hemen oyuncuları yan yana dizerek kazanılan bir oyun değil.
Peki Ömer kardeş, en başından yanlış transferler olduğunu iddia ettiğim bu ikisi hakkında gerçekten ben haklıysam n'olucak?. İlle çok büyük kayıplar mı yaşamalıyız da piyasaları öldükten sonra yok pahasına, hatta belki üste para vererek elden çıkarmalıyız?. Taliplileri varsa üçe beşe bakmadan behemahal paketlemeliyiz. Bu da benim kanaatim...

Millet Maicon'a takilip kalmis da ama öte yandan Serdar da bence CL icin öyle aman aman güvenilecek bir adam degil.
Burada amatörde falan top oynamış insanlar vardır fazlasıyla,ilk öğretilen şeylerden biri ceza sahasında topa atlamamaktır bir stopere.Bu mevzuyu kesinlikle halletmesi lazım.Onun dışında iyi.Kontrolsüzlüğünü dizginlemesi şart.

Kjaer'in Maicon'dan farki yok

Bize pozisyon bilgisi olan,basit hatalar yapmayan bir stoper lazim

Gönül ister ki chiellini'yi ikna edelim ama juve de kalacak büyük ihtimal

Kasımpaşalı Yekta Kurtuluş'u alan asla pişman olmaz demişti zamanında pek yeterli olduğunu düşünmüyorum benim hayalimde ki scout ekibinin başında ki biri scout transferi diye o zamanlar turnuva da çok ses getiren ve 12m euro ile aldığımız Bruma'yı getirerek işte size scout transferi diyen bir adam gözümde başarılı değil benim. Listesi geniş veya yetersiz bilemem kendini değerlendirtmek zorunda.

RÖPORTAJ | Emre Utkucan - Tribun Dergi bu röportajında söylediği oyuncuların bir çoğu mesela leş çıktı. Hoilett,Sammir,Carlton Cole,Abdellaoue,Adilson.....
Yetersiz bence her açıdan.
hoillet yardırdı bu sene,keşke alsak.bonservisi de yok

Brazil midfielder Fred is expected to have a medical at Man United before completing his switch to Old Trafford for a reported £52m.

ohhhaaa

Kjaer'in Maicon'dan farki yok

Bize pozisyon bilgisi olan,basit hatalar yapmayan bir stoper lazim

Gönül ister ki chiellini'yi ikna edelim ama juve de kalacak büyük ihtimal
bu kjaere ve vidaya abartılıyo dedim diye bana laf ettilerdi.vida boşun teki çıktı

milinkovic savic ile de ilgileniyor unıted

hoillet yardırdı bu sene,keşke alsak.bonservisi de yok
çöp ya ben sevmiyorum. QPR EPL'ye çıktığında hiçbirşey yapamadı.. Bu sene formdaydı amma genele vurursan olmaz. Feghouli bile tam etki yaratamadı bunu almak el bombası olur. En iyisi Trezeguet.

DdyywoVVwAA-fOY.webp

Peki Ömer kardeş, en başından yanlış transferler olduğunu iddia ettiğim bu ikisi hakkında gerçekten ben haklıysam n'olucak?. İlle çok büyük kayıplar mı yaşamalıyız da piyasaları öldükten sonra yok pahasına, hatta belki üste para vererek elden çıkarmalıyız?. Taliplileri varsa üçe beşe bakmadan behemahal paketlemeliyiz. Bu da benim kanaatim...

Belhanda ve Maicon zarar edilmeden satılıyorsa satılsın görüşündeyim ama bütün takım bozulmadan. Zarar edeceksek satmayalım. Evet biraz pahalı alındılar ama bence Titi ve Castro'dan iyiler hala.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt