Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda ve Maicon zarar edilmeden satılıyorsa satılsın görüşündeyim ama bütün takım bozulmadan. Zarar edeceksek satmayalım. Evet biraz pahalı alındılar ama bence Titi ve Castro'dan iyiler hala.
F/P olarak da mı?. Ki hele Castro-Belhanda kıyası için F/P kriterine bile gerek yok izninle;)...

Bak ne diyeceğim? Belhanda’yı 4’e 5’e gönderip Ahmed Musa’yı kiralayıp 4-4-2’ye dönsek. Kanatlar aynı kalabilir. Sinan da santrafor alternatifi olabilir Ahmet Sivri ile birlikte. Çünkü Sinan tam 4-4-2’nin santraforu gibi. İşte iyi bir 8 numara gerek bu sistemde de. Kiralama yöntemini düşünmeliyiz. İlla satın almaya gerek yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih hoca 2.devrenin basinda belhanda'yi yedek birakti ve feghouli-gomis'li bir 4-4-2 oynatti

Ilk 2 Mac bu sekilde götürdük ama sivas macinda 4-4-2 patladi,elimizdeki kanat oyunculariyla olmayacagini anladi hoca ve 4-1-4-1'e gectik

Ahmed musa-Gomis yapacak olursak cizgilerde Rodrigues ve feghouli ile bu düzenin olmayacagini düsünüyorum

Elimizdeki kanat oyuncular 4-1-4-1'e uygun,bana göre iyi bir 8 numara transferi ile bu sekilde devam ederiz

fblilerin çok istediği lucas lima ne alemde acaba

Belhanda %100'üyle oynarsa takımda en çok kâr edebilecegimiz topcu aslinda

TRT Spor gollerimizi veriyor, açalım.

Trezeguet transferi Rodrigues'in satilacagi anlamina gelir bana göre

4-5 milyon bonservis bedeli ödedigimiz bir oyuncuyu yedek kulubesinde oturtacak lükse sahip degiliz

Fatih hoca 2.devrenin basinda belhanda'yi yedek birakti ve feghouli-gomis'li bir 4-4-2 oynatti

Ilk 2 Mac bu sekilde götürdük ama sivas macinda 4-4-2 patladi,elimizdeki kanat oyunculariyla olmayacagini anladi hoca ve 4-1-4-1'e gectik

Ahmed musa-Gomis yapacak olursak cizgilerde Rodrigues ve feghouli ile bu düzenin olmayacagini düsünüyorum

Elimizdeki kanat oyuncular 4-1-4-1'e uygun,bana göre iyi bir 8 numara transferi ile bu sekilde devam ederiz

Bence oradaki asıl sorun Selçuk’tu. Kanatlar değil. Ayrıca Feghouli’nin santrafor özelliği yok işte. Yani Ndiaye Fernando sağda Fegh solda Garry ileride Gomis Sinan çok daha ofansif ve ısıran bir takım olurduk. Ama işte Belhanda’nın maliyeti, Ndiaye’nin satılması, Fernando’nun sakatlığı ile birlikte o düzene de başlayamadan veda ettik. Bu benim fikrim tabii. Senin fikrine de saygı duyuyorum ama benim söylediğimi de kafanda bir düşün bence renktaş.

gabigolün market değeri 8 milyona düşmüş , bonservisi bile alınabilir , garry giderse parlatıp cok iyi paralara satabilicegimiz bir oyuncu gabigol ama senelik ne kdar kazanıyor ne kadar ister orası muamma

Mahmoud Hassan Trezeguetttttttttttt

DdTnTvzWAAE085Q

Stopere Sebastian Prödl’de uyar aslında. Daha 30 yaşında,dev gibi adam 1.94 boyunda.Çok önemli liglerde oynamış. Sağlam antrenörlerle çalışmış. Hem Almanya’da hemde İngiltere’de.

Belhanda maç içinde bi zaman zidane oluyor bir zaman jem paul karacan oluyor devamlı bi seviyede oynasa mütiş olur ama adam aşırı derecede istikrarsız , mesela her maç gençlerbirligi maçındaki gibi oynasa şuan kimse onu eleştirmezdi ayakta alkşladık o maçta

Bence oradaki asıl sorun Selçuk’tu. Kanatlar değil. Ayrıca Feghouli’nin santrafor özelliği yok işte. Yani Ndiaye Fernando sağda Fegh solda Garry ileride Gomis Sinan çok daha ofansif ve ısıran bir takım olurduk. Ama işte Belhanda’nın maliyeti, Ndiaye’nin satılması, Fernando’nun sakatlığı ile birlikte o düzene de başlayamadan veda ettik. Bu benim fikrim tabii. Senin fikrine de saygı duyuyorum ama benim söylediğimi de kafanda bir düşün bence renktaş.

Kagit üzerinde hos duruyor yazdigin kadro ama hatirlarsan hoca 3. Döneminde 4-4-2'nin cizgilerinde merkez özelligi olan engin ve emre ile oynatmisti bu sistemi

Cizgide oynamayi seven Rodrigues ve feghouli'nin ice kat etmeleri ne kadar dogru olur bu konu benim icin soru isareti

Yoksa genel olarak sana katiliyorum bende sahsen cift forvet oynayan bir Galatasaray'i sahada görmek isterim

Bu arada Galatasaray’ın defansına en çok yakıştırdığım adam Kurt Zouma. Kiralık bonservis vs keşke alabilsek. Tabi imkansız gibi birşey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt