Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kagit üzerinde hos duruyor yazdigin kadro ama hatirlarsan hoca 3. Döneminde 4-4-2'nin cizgilerinde merkez özelligi olan engin ve emre ile oynatmisti bu sistemi

Cizgide oynamayi seven Rodrigues ve feghouli'nin ice kat etmeleri ne kadar dogru olur bu konu benim icin soru isareti

Yoksa genel olarak sana katiliyorum bende sahsen cift forvet oynayan bir Galatasaray'i sahada görmek isterim

Doğru diyorsun. Garry nasıl olur 4-4-2’nin solunda düşünemedim. Ama Fegh Engin Baytar gibi olabilir çünkü forvet arkası olarak da oynadı geçen yıl belli aralıklarla. Ama işte Garry konusunda sıkıntılar olabilir bence de.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burada amatörde falan top oynamış insanlar vardır fazlasıyla,ilk öğretilen şeylerden biri ceza sahasında topa atlamamaktır bir stopere.Bu mevzuyu kesinlikle halletmesi lazım.Onun dışında iyi.Kontrolsüzlüğünü dizginlemesi şart.

Aynen. Kendimden biliyorum ben de amatör de stoper oynadim yillarca sakatlanip birakana kadar.

Ceza sahasinda Allah ne verdiyse diye rakip oyuncuya dalinmaz. Koskoca sezonda Maicon hic öyle birsey yapti mi mesela ben hic hatirlamiyorum. Serdar bu sezon iyiydi gercekten ama bu dengesiz ve kontrolsüz hareketlerini bir türlü atamadi üstünden.

Sirf ceza sahasi da degil ceza sahasi disindaki yakin cevrelerde veya ceza sahasi ile tac cizgisi arasindaki bölgede de cok böyle yaptigi fouller vardi bu sezon. Malum her duran top kirmizi alarm bizim icin. Dan dun diye dalip foul yapiyor. Bundan vazgecmeli.

Nando

Mariano - Serdar - Transfer - Transfer

YB10 - Fernando - Transfer

Feghouli - Gomis - Rodrigues

Stoper, sol bek ve kreatif 8 numara sart​

20170821-the18-image-jack-wilshere.jpg

gelsin sakatlanmazsa akarız

takım psikopat dolu

Bana gore en onemli transfer 8 numara.

Oraya Ndiaye tarzinda biri alinirsa duran top sıkıntımız devam eder. Serbest vuruslari degerlendiremeyiz. Uzaktan kaleye sut atan oyuncu yok takimda.

Bizim ekonomimiz niye kötü, arsaları sattık hala kötü. Tamam bütün gelirleri daha almadık ama bir miktar aldık en azından. Gerçi Riva'da tam kupon arsa oldu. İstanbul'da %50'den aşağı arsa yok iyi yerler %70 olmuş biz gittik %25 ile verdik resmen soygun. Elde edilen gelirlerle arsa toplamak lazım geleceği güvence altına almaz adına. Toprak her zaman kazandırır.

Gomis bir sene daha yaşlanmış bu seneki performansı vermesi çok zor dolayısıyla skor yükünü paylaşacağı biri lazım. Buda Belhanda'nın gönderilip yerine skorer bir 10 numara almak demek. Birde merkeze nokta transfer yaparsak takım toparlanır. Tabi Nagotomo'yu da almak şart. Zaten daha fazla transfer yapamayız. Az alalım öz alalım.

Q9ibrl7.jpg

Kopenhagen deplasmaniydi galiba. Aydin ve Eray ile Sampiyonlar Liginde maca ciktik...

Gomis bir sene daha yaşlanmış bu seneki performansı vermesi çok zor dolayısıyla skor yükünü paylaşacağı biri lazım. Buda Belhanda'nın gönderilip yerine skorer bir 10 numara almak demek. Birde merkeze nokta transfer yaparsak takım toparlanır. Tabi Nagotomo'yu da almak şart. Zaten daha fazla transfer yapamayız. Az alalım öz alalım.
Gomis'in oynadığı maç sayısını azaltacak yetenekli bir forvet şart bir de orta sahaya alacağımız adam çok kritik takımın önümüzdeki sene ne yapacağı ne potansiyelde olacağı orta saha transferimize bağlı ...

Q9ibrl7.jpg

Kopenhagen deplasmaniydi galiba. Aydin ve Eray ile Sampiyonlar Liginde maca ciktik...
Kalemizde Eray varken Real Madrid deplasman maçına çıktık

Jem Karacan 'la Atletico deplasmanına çıktık

Yekta'yla Ceyhun 'la ne maçlara çıktık

Hep bu saçma sapan yabancı sınırlaması yüzünden kadroyu işgal eden adamlardı ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt