Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 71.237
- 60.691
- 4.843
not: eski haberTrtspor da transfer günlüğü var. Eski Gs tv çalışanı Veli Yiğit prensip anlaşmasına vardığımız oyuncuyu açıklayacakmış.
Tahminim Trezeguet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
not: eski haberTrtspor da transfer günlüğü var. Eski Gs tv çalışanı Veli Yiğit prensip anlaşmasına vardığımız oyuncuyu açıklayacakmış.
Tahminim Trezeguet
Digerlerini anliyorum yerlerinde cidden kesilemeyecek isimler var ama naingola-sane ve alonso sacmaliktan baska birsey degil.. alonsonun yerine monreal alinmis adama kufreder gibi alonso bu yil iyiydi ama gecen yil bildigin marceloyla kapisirdi percormansi o derece yetenekli bir isim.. nainggolan icin sigara diyorlar da abi adamin sahadaki yaptiklarina bakacaksin bu sigara iciyorsa fellaini nafrgileden ota kadar bilimum tutun urunleri kullaniyordur .Players left out of World Cup squads:
Leroy Sane, Mario Gotze
Anthony Martial, Karim Benzema, Alexandre Lacazette
Cesc Fabregas, Marcos Alonso, Alvaro Morata
Radja Nainggolan
Mauro Icardi
vay be

mugdati aciklarTrtspor da transfer günlüğü var. Eski Gs tv çalışanı Veli Yiğit prensip anlaşmasına vardığımız oyuncuyu açıklayacakmış.
Tahminim Trezeguet
açıklamış...mugdati aciklar
seneye maçları nasıl izleyecen rdasForum da mesaj içinde Muğdat ismi varsa okumuyorum yada tv de çıkınca kapatıyorum.
Kasımpaşa sportif direktörü Nursal Bilgin: "Trezeguet, 'Türkiye'de başka bir takıma gitmek istemiyorum, burada kalmak istiyorum' dedi ama oyuncunun bir fesih bedeli var. Konuyla ilgili en son kararı başkanımız verecektir. Galatasaray ile şu an bir görüşme yok." (beIN SPORTS)
kalbim...Kasımpaşa sportif direktörü Nursal Bilgin: "Trezeguet, 'Türkiye'de başka bir takıma gitmek istemiyorum, burada kalmak istiyorum' dedi ama oyuncunun bir fesih bedeli var. Konuyla ilgili en son kararı başkanımız verecektir. Galatasaray ile şu an bir görüşme yok." (beIN SPORTS)