Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trtspor da transfer günlüğü var. Eski Gs tv çalışanı Veli Yiğit prensip anlaşmasına vardığımız oyuncuyu açıklayacakmış.

Tahminim Trezeguet
not: eski haber

15977.jpg

Players left out of World Cup squads:

Leroy Sane, Mario Gotze
Anthony Martial, Karim Benzema, Alexandre Lacazette
Cesc Fabregas, Marcos Alonso, Alvaro Morata
Radja Nainggolan
Mauro Icardi

vay be
Digerlerini anliyorum yerlerinde cidden kesilemeyecek isimler var ama naingola-sane ve alonso sacmaliktan baska birsey degil.. alonsonun yerine monreal alinmis adama kufreder gibi alonso bu yil iyiydi ama gecen yil bildigin marceloyla kapisirdi percormansi o derece yetenekli bir isim.. nainggolan icin sigara diyorlar da abi adamin sahadaki yaptiklarina bakacaksin bu sigara iciyorsa fellaini nafrgileden ota kadar bilimum tutun urunleri kullaniyordur .
Low de Almanyanin klasik sistemini bozmamis takimdaki acik ara en yetenekli oyuncu yok nerde duz fizikli kosan adam varsa onu tercih ediyorlar..
Icardinin alinmamasi aslinda anormal bir durum ama adamlarda aguero ve higuain var cidden cok zor tercih

hazard mugdat h.o
bugünden sonra desteklemek gerek..
hoşgeldin aslan parçası seneye 15m inş

Forum da mesaj içinde Muğdat ismi varsa okumuyorum yada tv de çıkınca kapatıyorum.

Arkadaşlar, bazı konuları hatırlamak lazım:

1. Bu takımı nefret ettiğim Dursun ve taktik anlayışı sıfır olan ve büyük maçları kaldıramayan Tudor kurdu. Tudor'un transfer karnesi Terim'e 5 basar, Yiğit Gökoğlan (3 milyon €ya alındı, 2 maç oynadı), Hamit Altıntop (15 milyon €ya yakin maliyet, 4 sezonun yarısında oynamadı) gibi örnekleri unutmayalım. Terim transferde tek başına bırakılmamalı kesinlikle.

2. 4-2-3-1 oynayacaksak orta sahaya Fernando'nun yanına oyunun iki yönünü de oynayabilen, top tutabilen bir oyuncu alınmalı, bence ideal aday Ndiaye değil.

3. Büyük maçlarda, hatta kalburüstü takımlarla oynadığımız maçlarda çok pres yiyoruz ve presten çıkabilmek için yeterli pas/top saklama kabiliyetine sahip değiliz. Bu yüzden ileride Drogba/Adebayor gibi hava toplarında çok iyi bir oyuncu lazım

Chiellini/Kjaer, Wilshere/Nuri, Trezeguet, Emre Mor, Semih Kaya ve pivot forvet iyi bir listedir diye dusunuyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Başkan bu ay kulüp çalışanlarının maaşlarını 1 gün önceden yatırmış ve geldiği günden beri 1 gün bile aksatmamış.Dursun'un zamanında ise 2 ay para almadıkları oluyormuş.Emekçinin emeğinin karşılığını zamanında veren insan karakterli ve dürüst insandır.

4 tane alt yapıdan-4 tane de gurbetçi falan değil ligten çıkmış adam lazım kadroda uefa m ne bilmem neyin kuralı,yapacak bir şey yok Muğdat falan en azından oynayacak topçu olsun kadroda.

Kasımpaşa sportif direktörü Nursal Bilgin: "Trezeguet, 'Türkiye'de başka bir takıma gitmek istemiyorum, burada kalmak istiyorum' dedi ama oyuncunun bir fesih bedeli var. Konuyla ilgili en son kararı başkanımız verecektir. Galatasaray ile şu an bir görüşme yok." (beIN SPORTS)

Kasımpaşa sportif direktörü Nursal Bilgin: "Trezeguet, 'Türkiye'de başka bir takıma gitmek istemiyorum, burada kalmak istiyorum' dedi ama oyuncunun bir fesih bedeli var. Konuyla ilgili en son kararı başkanımız verecektir. Galatasaray ile şu an bir görüşme yok." (beIN SPORTS)

Fesih bedeli varsa Galatasaray sizle uğraşmaz.

kalbim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt