Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tosici attiran penaltiyi aldiran ilk golden once topu indiren kimdi diye sorarlar adama.. bjk macinin yildiziydi adam

İç sahada oynanan bir maçtı deplasmanda eser yoktu ben size gomis kötü demiyorum büyük maçlarda iyi değil yarın öbürgün cl dede böyle oynarsa ne olucak?

İç sahada oynanan bir maçtı deplasmanda eser yoktu ben size gomis kötü demiyorum büyük maçlarda iyi değil yarın öbürgün cl dede böyle oynarsa ne olucak?

Deplasmanda ki maçlarda Gs yoktu ortada tudor sayesinde fb ile kadıköyde ki maçtada kötüydü diyemeyiz pozisyonlara girdi atamadı.

Screenshot_2018-06-02-18-41-50_1.webp

Deplasmanda ki maçlarda Gs yoktu ortada tudor sayesinde fb ile kadıköyde ki maçtada kötüydü diyemeyiz pozisyonlara girdi atamadı.

Hocam adam 33 e giricek teklif varsa iy rakam veriliyorsa satmamız mantıklı olur kaldıki gomis hastalığı olan bir adam şimdi iyi ama 1 sene sonra ne olur bilmiyorum cl maçları çok zor 10 üzer teklif var deniliyor bence düşünülmemeli

Gomisi satmaya bu kadar meraklı olmayın.Beşiktaştan hiç mi ders almadınız?Gomis demek ş.lar ligi bileti demektir.Adam ligin içinden geçti.Arenada 17de 16 yı yaptıysak en büyük sebebi bu adam.Bence şuanda Gomisin tek alternatifi Balotelli.Eğer Balotelli olmuyorsa tek yapmamız gereken iyi bir yedek golcü.İşleyen sistemi bozmak çok aptalca olur.Elmander-Necati ve Burak-Umut değişikliğini yeniden yapmayalım.Adamın yaşı isterse 35 olsun,son damlasına kadar kullanmalıyız.Tasarruf yaşlı diye işe yarar adamları satmakla olmaz,tasarruf istiyorsanız 1 milyonluk adamlara 3 milyon vermemekle başlayabilirsiniz.

gomisin arkasına gomisle rakabete girecek formayı alacak genc hızlı bir zenci alırsak 1-2 sene daha cok rahat ekmek yeriz gomisten

adamda bir kere iş ahlakı var cok calıskan tam takım oyuncusu ama yeterki bu adam yorulunca yerine koyacak forveti bul

Hadi çık bakim Cl de gomis ile herhangi bir takımın karşısına görürüm o zaman ben sizi. Kariyerinin zirvesinde bir topçu Çinden yüksek mebla da teklif geldiyse hemen elden çıkarmalısınız. Garry için de öyle sürekli inişli çıkışlı grafiği var bundan sonra o katkıyı vermeyeceği de ortada ederini bulmuş topçuları yüksek fiyata satmazsak zararlı biz çıkarız.

Am UEFA sattin kadar alabilirsen diyorsa ozaman mecburen oyunculari göndermemis sart olur, cünkü suan mevcut kadro CL icin yeterli degil

zaten mevcut kadroyla sampiyonlar liginde tinercilere denk gelen en kebab grup dahi gelse cıkamayız paspas oluruz hocada bence farkında

eksikte çok hem11e hem yedek kulübesine

Önce kadroda olup katkısı düşük oyuncuları satabilmeliyiz. Gomis, Rodrigues gibi oyuncular sayesinde geldi şampiyonluk. Elin adamı Tosici 5milyona okutabiliyorsa bizim de bu profildeki oyuncularımızı bir şekilde sayabilmemiz lazım. Oyuncu satma konusunda maalesef iyi değiliz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Önce kadroda olup katkısı düşük oyuncuları satabilmeliyiz. Gomis, Rodrigues gibi oyuncular sayesinde geldi şampiyonluk. Elin adamı Tosici 5milyona okutabiliyorsa bizim de bu profildeki oyuncularımızı bir şekilde sayabilmemiz lazım. Oyuncu satma konusunda maalesef iyi değiliz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen gidip eren e 2.5 milyon ,tolgaya 2 milyon selçuk a 3 milyon verirsen tabi satamazsın. Ah dursun ah sömürdüler bizi

Deplasmanda hangi oyuncumuz iyiydi? ??
Deplasmanda bütün takim kötü olunca haliyle gomis de kötüydü. Ama emin ol cogu macta en kötü takimda bile sahanın en iyisi Gomisti bence.

Hocam adam 33 e giricek teklif varsa iy rakam veriliyorsa satmamız mantıklı olur kaldıki gomis hastalığı olan bir adam şimdi iyi ama 1 sene sonra ne olur bilmiyorum cl maçları çok zor 10 üzer teklif var deniliyor bence düşünülmemeli

eee yani zaten alalı 1 sezon oldu almasaydık o zaman , tekliflere inanmadığımıda belirteyim ama performansı iyi hatta baya iyi 1 forvetin yapabildiği herşeyi yapıyor ek olarak koca sezon tek başına idare etti bjk ve fb 3 4 forvetle sezonu bitiremedi hatırlatıyım , alırsın yedek sağlam birini gayette idare eder 2 yıl daha yaşlı oyuncu yoktur kendine iyi bakmayan oyuncu vardır bizim yerlilerde olduğu gibi.

Tamam transfer manyaklığına hayır ama Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda örneğin :

Balotelli gelecekse Gomis satılabilir , bir de yedek isim alınır forvet rotasyonu tamamlanır.

Bunu anlatmak isteyenlerde var.

Gomis satılsın itirazım olmaz taraftar olarak ama yeri dolması gerekir. Ortalama 20 gol atacak , maliyeti uçuk olmayacak birisini bulmakta kolay değil

Tamam transfer manyaklığına hayır ama Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda örneğin :

Balotelli gelecekse Gomis satılabilir , bir de yedek isim alınır forvet rotasyonu tamamlanır.

Bunu anlatmak isteyenlerde var.

neden takımda ki daha ciddi eksikleri halletmiyoruzda gomise taktık gomis satılsa balotelli gelmez şu mali şartlarda bu belli ayrıca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt