Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Hg renktasHay sneiderinize sokayım adam 3 sene önce kafa ve fiziken bitirdi futbolu başka dünyada topçu kalmadı sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hg renktasHay sneiderinize sokayım adam 3 sene önce kafa ve fiziken bitirdi futbolu başka dünyada topçu kalmadı sanki
Tosici attiran penaltiyi aldiran ilk golden once topu indiren kimdi diye sorarlar adama.. bjk macinin yildiziydi adam
İç sahada oynanan bir maçtı deplasmanda eser yoktu ben size gomis kötü demiyorum büyük maçlarda iyi değil yarın öbürgün cl dede böyle oynarsa ne olucak?
Deplasmanda ki maçlarda Gs yoktu ortada tudor sayesinde fb ile kadıköyde ki maçtada kötüydü diyemeyiz pozisyonlara girdi atamadı.
Sen gidip eren e 2.5 milyon ,tolgaya 2 milyon selçuk a 3 milyon verirsen tabi satamazsın. Ah dursun ah sömürdüler biziÖnce kadroda olup katkısı düşük oyuncuları satabilmeliyiz. Gomis, Rodrigues gibi oyuncular sayesinde geldi şampiyonluk. Elin adamı Tosici 5milyona okutabiliyorsa bizim de bu profildeki oyuncularımızı bir şekilde sayabilmemiz lazım. Oyuncu satma konusunda maalesef iyi değiliz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Deplasmanda hangi oyuncumuz iyiydi? ??İç sahada oynanan bir maçtı deplasmanda eser yoktu ben size gomis kötü demiyorum büyük maçlarda iyi değil yarın öbürgün cl dede böyle oynarsa ne olucak?
Hocam adam 33 e giricek teklif varsa iy rakam veriliyorsa satmamız mantıklı olur kaldıki gomis hastalığı olan bir adam şimdi iyi ama 1 sene sonra ne olur bilmiyorum cl maçları çok zor 10 üzer teklif var deniliyor bence düşünülmemeli
Tamam transfer manyaklığına hayır ama Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda örneğin :
Balotelli gelecekse Gomis satılabilir , bir de yedek isim alınır forvet rotasyonu tamamlanır.
Bunu anlatmak isteyenlerde var.