- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Ekli dosyayı görüntüle 23036
Sabahin erken saatlerinde bile Belhanda'yi savunmak icin paylasim yapiyoruz
Hral
Disslike butonunu sırf şu belhanda paylaşımlarında arıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 23036
Sabahin erken saatlerinde bile Belhanda'yi savunmak icin paylasim yapiyoruz
Hral
Disslike butonunu sırf şu belhanda paylaşımlarında arıyorum.
Ndiaye gelsin kiralık olarak, hem ekonomik olur hemde eksik olan dayanıklık ve yırtıcılığı geri getirir orta sahaya reisisim alalım isim dolu orta saha var![]()
Kralhanda ya güle güle diyorum buradan[/QUOTE]
Kralhanda ya güle güle diyorum buradan
Evet rusya ya sağ salim güle güle gitsin, dönüşte veda mesajımı da yazarımrusyaya gidiyor dimi belki beğenir oraları kalır orda
Ndiaye gelsin kiralık olarak, hem ekonomik olur hemde eksik olan dayanıklık ve yırtıcılığı geri getirir orta sahaya reisUefa ensemizde olmasa daha farklı isimlere yoğunlaşabilirdik ama şartlar..
Ndiaye gelsin kiralık olarak, hem ekonomik olur hemde eksik olan dayanıklık ve yırtıcılığı geri getirir orta sahaya reisUefa ensemizde olmasa daha farklı isimlere yoğunlaşabilirdik ama şartlar..
Kralhanda ya güle güle diyorum buradan
yallah arabistana
rusyaya gidiyor dimi belki beğenir oraları kalır orda
Frikikleri maicona bırakmalıyız kalırsaKraldiaye'yi severim ama gelirse duran top sıkıntılarımız devam eder, yine kariyerlerinde frikik atmayanlar topun basina gecmeye devam eder.
Evet rusya ya sağ salim güle güle gitsin, dönüşte veda mesajımı da yazarım![]()
Rusya ya güle güle gitsin dedik renkdaşArkadaslar hamlelerimize dikkat edelim !
Frikikleri maicona bırakmalıyız kalırsa
Fazla lüx yedek içinMaicon'u gelecek sezon yedek kulubesinde izleriz memo
Arkadaslar hamlelerimize dikkat edelim !
stopermiyiz heis biz , belhanda gitse yerine daha sağlam biri gelse istemezsin sen
Sahiden artık ceza neyse açıklasınlar da, bir an önce eksik bölgelere transfer yapalım reis, zira dünya kupasından sonra bonservisler daha da yükselebilir... Ama sattığın kadar al cezası gelirse işimiz biraz zor gözüküyor. Hayırlısı olsun.ndiaye çok zor kiralıkta olsa pahalıya kaçar uefa ne ceza verdiyse bir açıklasa rahatlasak , hamleleri yapsak kaldık ortada.
Kraldiaye'yi severim ama gelirse duran top sıkıntılarımız devam eder, yine kariyerlerinde frikik atmayanlar topun basina gecmeye devam eder.