Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu fransadaki thomassonu iyi izleyen var mi. 7 gol 4 asist yapmis. 23 yasinda

Ndiaye gelsin kiralık olarak, hem ekonomik olur hemde eksik olan dayanıklık ve yırtıcılığı geri getirir orta sahaya reis :D Uefa ensemizde olmasa daha farklı isimlere yoğunlaşabilirdik ama şartlar..

ndiaye çok zor kiralıkta olsa pahalıya kaçar uefa ne ceza verdiyse bir açıklasa rahatlasak , hamleleri yapsak kaldık ortada.

Ndiaye gelsin kiralık olarak, hem ekonomik olur hemde eksik olan dayanıklık ve yırtıcılığı geri getirir orta sahaya reis :D Uefa ensemizde olmasa daha farklı isimlere yoğunlaşabilirdik ama şartlar..

Kraldiaye'yi severim ama gelirse duran top sıkıntılarımız devam eder, yine kariyerlerinde frikik atmayanlar topun basina gecmeye devam eder.

ndiaye çok zor kiralıkta olsa pahalıya kaçar uefa ne ceza verdiyse bir açıklasa rahatlasak , hamleleri yapsak kaldık ortada.
Sahiden artık ceza neyse açıklasınlar da, bir an önce eksik bölgelere transfer yapalım reis, zira dünya kupasından sonra bonservisler daha da yükselebilir... Ama sattığın kadar al cezası gelirse işimiz biraz zor gözüküyor. Hayırlısı olsun.

Kraldiaye'yi severim ama gelirse duran top sıkıntılarımız devam eder, yine kariyerlerinde frikik atmayanlar topun basina gecmeye devam eder.

Bu da işin farklı bir boyutu elbette ama CL'de orta saha dinamo gibi çalışmazsa, çok zorlu dakikalar yaşarız diye düşünüyorum. Bu düşünce beni ürkütüyor açıkçası. Fernando-Ndiaye ikilisi bana sağlamlık olarak güven veriyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt