Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkasında emre beklesin bu onu geriye götürmez nereden baksan lig kupa cl 45-50 maçı kaldıramaz. O yüzden gary feg kalsın. Ama mor trez gibi genç adamlar yine gelsin. Yeri gelir ortaya çekersin feg i daha hızlı dinamik kanatla başlarsın .
garry kesinlikle gidecek renktaş bence kesinlikle uygun fiyata gitmeli

Feguli + 3 milyon Euro = Trezege

Trezege > Salah

Aksini iddia eden olmaz sanirim

garry yerine feghoulinin gitmesini isterdim acıkcası herkes önümüzdeki sezon cok iyi olacak diyor ama ben pek emin degilim
Feguli = Arda Turan

İkisi de fizik olarak bitik
İkisi de zamanında iş yapan topçuydular
İkisinin de kalçalar maşallah
İkisi de kosamiyor.

Gelecek sezon iyi olacak diyenler neyine guveniyor.

Feguli = Arda Turan

İkisi de kosamiyor.

Tek Feg in öle ben kralim havasi yok, o yüzden yinede idare eder. Ama daha kötüsü Belhanda, yani 28 yaşında belki birilerine kakalaya biliriz. Yapmassak aptal aptal seneye düşünürüz nasıl kurtuluruz bundan diye

garry yerine feghoulinin gitmesini isterdim acıkcası herkes önümüzdeki sezon cok iyi olacak diyor ama ben pek emin degilim
sıkıntı o değil renkdaş feghouli nin belli bir kariyeri var adam her türlü transfer olabilecek potansiyeli fakat garry öyle değil garry öyle bir oyuncu ki bu sene 20 ye satarsanız ertesi sene 5 e bile talip olmazlar feghouli ise 5 e alırısn yine 5 satarsın

elimizdeki oyuncuları takasa yazıp durmayın abi kimse o maaşları veremez....Feghouli'yi 10'a falan Çin'e ittirsek Garry-Trezeguet-Sinan-Emre Mor rotasyonu yapsak keşke

nazımız:sarıkalp::sarıkalp::sarıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp:

Feguli + 3 milyon Euro = Trezege

Trezege > Salah

Aksini iddia eden olmaz sanirim

Hatta Real Madrid Ronaldo yerine Trezeguet'yi düşünüyormuş.:D:D:D

Cidden forumda Trezeguet'i biraz abartılıyor.Tamam iyi sezon geçirdi ama Rodriguez'in boşluğunu dolduramaz.

Ve hücumda Trezeguet-Belhanda-Feghouli üçlüsünü yan yana oynatarak sezon geçmez.

Bruma-Rodriguez tipi kanatlarla oynamamız lazım keşke mümkün olsa da Rodriguez yerine Belhanda-Feghouli'ye 5-10 m verecek takım bulsak.

Kasimpasa'ya Tolga ve Eren'i teklif etmek kadar beyinsizce bir sey olamaz. Bu oyuncularin garanti ücreti 2 milyon euro, o kadarini veremezler.

Bizden parasini ödeyebilecekleri oyuncular belli: Carole, Ahmet, Cavanda ve Endogan (bunu da zaten almazlar)

Feguli = Arda Turan

İkisi de kosamiyor.

dediklerine katılıyorum ama feghouli de bir ışık var arda da hiçbirşey yok adam sakat geldi yaz kampını geçirmedi ölüsü bile takıma katkı sağladı hatırlarsan snejder ilk sezonunda 6 ay futbol oynamamıştı geldiğinde herkez eleştirmişti ama ertesi sezon güzel bir kamp dönemiden sonra ritmini buldu emin ol feghouli de böyle olacakdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt