Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nagatomoyu alıp seneye sol bek aramaktansa

Brezilyadan 2 3 milyona ismi havalı bir adam getirelim en kötü zarar etmeden satarız tutarsa da 15 20 ye gider zaten. Sol bek brezilyadan alınır kimse kusura bakmasın
Biz Telles'i zamaninda 1.5 milyon piyasa degeri varken 6 milyona almistik. 20 yasindaydi ve 1 komple sezon banko oynamisti.

Guilherme Arana - Spielerprofil 17/18 Mesela bu eleman da o profile uyuyor, fazladan yarim sezon oynamis Telles'e göre ve Sevilla buna 11 milyon bayilmis. Artik en hurda topcu bile 10 milyondan basliyor neredeyse. Kimse uyanmadan takip edip almamiz lazim artik öyle oyunculari.

Ayrton - Spielerprofil 2018
Iago - Spielerprofil 2018
Marlon - Spielerprofil 2018
Renan Lodi - Spielerprofil 2018

Simdi Telles gibi alip satabilecegimiz 4 oyuncu gördüm o ligde. Cogunda adam akilli bilgi yok ama eminim arastirilirsa bir seyler bulunur. Öyle 4-5 milyona alinacak topcular gibi duruyor suan icin.

Hamzanın manevi oğlu.

"HAMZAOĞLU 'KALINIC BİZDE OYNAYAMAZ' DEDİ"

Kalinic'i satın alma opsiyonuyla kiralama şanslarının bulunduğunu belirten Ercan, "Kalinic ve Konoplyanka'yı sezon başında alacaktı Galatasaray. Hem de uygun fiyata. Kalinic'in kiralama bedeli 500 bin Euro, satın alma opsiyonu ise 2 milyon Euro idi. Hani her şeyi Cüneyt Tanman'ın üzerine yıkıyorlar ya, insanlar bunu bilsin. Konoplyanka da Sevilla'ya gitti. Yarın Barcelona'ya transfer olacak. Hamza Hamzaoğlu 'bizde oynayamaz' dedi. Kalinic de Fiorentina'da kral oldu" diye konuştu.

TANMAN: HAMZAOĞLU İKİSİNİ DE İSTEMEDİ

Galatasaray Yönetim Kurulu üyeliğinden geçtiğimiz ağustos ayında istifa eden Cüneyt Tanman da Doğan Ercan'ın iddiasını doğrulayarak şunları söyledi:

"Evet, sezon başında Kalinic ve Konoplyanka'nın menajerleriyle temas kurduk. Hatta bize yetki belgelerini yolladılar ama Hamza hoca istemedi. Hoca beğenmedi ikisini de. Ben yöneticilerin arasında da 'Bu ikisini alalım' dedim. O tarihte ne Denayer ne Grosskreutz alınmıştı. Daha birçok oyuncu var bu tarz. Biz söylemekle kalmıyoruz, onların görüntüleri var. Oynadıkları 7-8 maçın kısaltılmış görüntüleri hocaların önüne geliyor. Galatasaray scouting ekibinin hazırladığı görüntüler var.

bizde oynayamaz dediği kalinic 20,00 mil. € bonservisle milana gitti

İlk transferimiz Japonya kampında

De1fYfxWsAANNg-.jpg

o degil de galatasarayin sampiyonlugunu kutlamak yerine ali koçu fbnin baskanliga secildi icin onu tebrik etmek neyin kafasi. :D

Trezegeye gömülcek paraya bernarda gömmek daha mantıklı trezegede Tarabt görüyorum istikrarlı olsa anderlecht satmazdı

Garrynin de sonu Bruma gibi olacak maaş maaş diye tuttururken yollanacak

Maicon ve Ereni yollayalim, Garry icin sorun olmaz herhold

arkadaslar neden herkesi yolluyorsunuz, tum futbolcularimizi gomuyorsunuz, neler donuyor kafanizda, nasil bir hayal dunyaniz var, sinirsiz butcemiz oldugunu, futbolcular icin cok cekici bir ulkenin takimi oldugumuzu mu dusunuyorsunzu ? yada transfer piyasasini dusuk mu saniyorsunuz ?

Maicon, feghouli gibi futbolcular su an bizim takimda olmasa kapisinda yatardik, simdi gonderelim diyorsunuz. kimi alabilecegimizi dusunuyorsunuz ? 20'li yaslarda tum dunyanin tanidigi bu tarz futbolculari almak kolay mi saniyorsunuz ? adamlar kaliteli ama kotu oynadilar da diyemezsiniz, cunku kotu oynamadilar.
zaten sizin demenizle olmayacak tabi ki ama merak ettim takimi sifirdan kurma isteginin arkasinda yatan dusunceyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt