- 3 Haziran 2015
- 57.114
- 66.271
- 4.143
Mugdat $ mi talep etmis?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbi o herife ne oldu yav, Brezilya'da iken ateş ediyordu...gabigolün market değeri 8 milyona düşmüş , bonservisi bile alınabilir , garry giderse parlatıp cok iyi paralara satabilicegimiz bir oyuncu gabigol ama senelik ne kdar kazanıyor ne kadar ister orası muamma
her yıl kampa yetişemeyen transferlerin bahanesi farklı oluyor.
2018 mod'u Uefa kararları olacak belli olmuş.
kesin bilgi yayalım![]()
Gec katilma olmazsa olmazimiz. Treze zaten DK oynuyor= ekstra Gec gelecek tatil felan
keşke transfer resmileşse de DK sonrası sorun olmaz. Ama DK'nı izleyelim sonra bakarız dersek öyle bakarız.
"HAMZAOĞLU 'KALINIC BİZDE OYNAYAMAZ' DEDİ"
Kalinic'i satın alma opsiyonuyla kiralama şanslarının bulunduğunu belirten Ercan, "Kalinic ve Konoplyanka'yı sezon başında alacaktı Galatasaray. Hem de uygun fiyata. Kalinic'in kiralama bedeli 500 bin Euro, satın alma opsiyonu ise 2 milyon Euro idi. Hani her şeyi Cüneyt Tanman'ın üzerine yıkıyorlar ya, insanlar bunu bilsin. Konoplyanka da Sevilla'ya gitti. Yarın Barcelona'ya transfer olacak. Hamza Hamzaoğlu 'bizde oynayamaz' dedi. Kalinic de Fiorentina'da kral oldu" diye konuştu.
TANMAN: HAMZAOĞLU İKİSİNİ DE İSTEMEDİ
Galatasaray Yönetim Kurulu üyeliğinden geçtiğimiz ağustos ayında istifa eden Cüneyt Tanman da Doğan Ercan'ın iddiasını doğrulayarak şunları söyledi:
"Evet, sezon başında Kalinic ve Konoplyanka'nın menajerleriyle temas kurduk. Hatta bize yetki belgelerini yolladılar ama Hamza hoca istemedi. Hoca beğenmedi ikisini de. Ben yöneticilerin arasında da 'Bu ikisini alalım' dedim. O tarihte ne Denayer ne Grosskreutz alınmıştı. Daha birçok oyuncu var bu tarz. Biz söylemekle kalmıyoruz, onların görüntüleri var. Oynadıkları 7-8 maçın kısaltılmış görüntüleri hocaların önüne geliyor. Galatasaray scouting ekibinin hazırladığı görüntüler var.
bizde oynayamaz dediği kalinic 20,00 mil. € bonservisle milana gitti
Madem mali olarak sıkıntıdayız , UEFA kapıda bedelsiz ve kiralık isimlere saldıracaksın bunun kaçarı yok.
İmza parasıymış ya kardeşim Balotelli'ye 5 Mn € imza parası versen ne , böyle bir forveti kazandırmak istesen ;
Kulübüne ne kadar bonservis ödeyeceksin zaten onu geçtim bide üstüne yine imza parası ödersin.
Keza aynı durum Bernard , Jonathan Bamba , Adrien Thomasson gibi isimler içinde geçerli almak istesen ;
Kaç Mn € bonservis çekerler Allah bilir.
vallahi bize linnes, garry, denayer karakterinde adamlar lazım olduğunu bir kez daha görmüşoluyoruz.