- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
löw saneyi kadrodan cikarmis ya la
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yetmez bence kulübü üzerine yapalım.Google'a göre Balo 3.7 alıyormuş Nice'ta Bafe'yi Çin'e yolla,Balo'ya 4m imza 4.5m yıllık ver getir.
Daha 27 yaşında bu adam 3-4 yıl kullan sonra onu da Çin/Katar'a vs pazarla.
Hocam Balo'dan bahsediyoruz en iyi zamanında top class forvet olarak anılıyordu bu adam.Yetmez bence kulübü üzerine yapalım.
2m imza 3 m yıllık beğeniyorsa gelsin beğenmiyorsa gomis ile 1 sene daha oynatıp seneye 6-8 arasına çine satarsın.
Zengin bebesi oyalansın diye florya ruhsal rehabilitasyon merkezinde tedavi görüyor 7 yıldır tosuncuk...Bu adamın malesef yeterli kalite de olduğunu düşünmüyorum ben.. Muslera'nın elleri küçük demişti ah ah..
Yabancılara emanet etmek lazım scouting işini, net.
ferhat kim reismuğdat-trezege-sadık-ferhat
güzel başlangıç oldu doğrusu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O ne güzel ve kutlu bir avatardır öyle hürmetler renktaş...Eski sezonlarda olduğu gibi bu sezon da Kasımpaşa ve Trabzonspor'dan en az 1 oyuncu transferi yapılacak sanırım...
bu kadar başarılı olup bu kadar zor durumda olan bir takım cok nadirdir bir atasözü var yiğidi öldür hakkını ver diye fenere bak adamlar 4-5 senedir kupaları yok 10 yıldır şampiyonlar ligiden yoklar bizden ekonomik olarak durumları hala iyi demekki fenerin yaşadığının yarısını biz yaşasaydık kulübe kilit vurmuşlardı burdan bile Galatasarayın nasıl kötü yönetildiğini anlayabiliriz
ferhat kim reis
"HAMZAOĞLU 'KALINIC BİZDE OYNAYAMAZ' DEDİ"
Kalinic'i satın alma opsiyonuyla kiralama şanslarının bulunduğunu belirten Ercan, "Kalinic ve Konoplyanka'yı sezon başında alacaktı Galatasaray. Hem de uygun fiyata. Kalinic'in kiralama bedeli 500 bin Euro, satın alma opsiyonu ise 2 milyon Euro idi. Hani her şeyi Cüneyt Tanman'ın üzerine yıkıyorlar ya, insanlar bunu bilsin. Konoplyanka da Sevilla'ya gitti. Yarın Barcelona'ya transfer olacak. Hamza Hamzaoğlu 'bizde oynayamaz' dedi. Kalinic de Fiorentina'da kral oldu" diye konuştu.
TANMAN: HAMZAOĞLU İKİSİNİ DE İSTEMEDİ
Galatasaray Yönetim Kurulu üyeliğinden geçtiğimiz ağustos ayında istifa eden Cüneyt Tanman da Doğan Ercan'ın iddiasını doğrulayarak şunları söyledi:
"Evet, sezon başında Kalinic ve Konoplyanka'nın menajerleriyle temas kurduk. Hatta bize yetki belgelerini yolladılar ama Hamza hoca istemedi. Hoca beğenmedi ikisini de. Ben yöneticilerin arasında da 'Bu ikisini alalım' dedim. O tarihte ne Denayer ne Grosskreutz alınmıştı. Daha birçok oyuncu var bu tarz. Biz söylemekle kalmıyoruz, onların görüntüleri var. Oynadıkları 7-8 maçın kısaltılmış görüntüleri hocaların önüne geliyor. Galatasaray scouting ekibinin hazırladığı görüntüler var.
bizde oynayamaz dediği kalinic 20,00 mil. € bonservisle milana gitti