Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaputska
N’tep
Amartey
Emre Mor
Emre Akbaba

Alt Yapıdan
Ozan Kabak
Mustafa Kapı
Celil
Bozan Uymaz(Denenebilir)
Atalay
Yunus
Recep
Ahmet Sivri

Kaç tanesi A takıma çıkar bilmiyorum ama yetenekli olduklarına inandığım adamlar.

yeşil renkte olanların fiziki yetersizlikleri var.(oynadıkları bölgeler için hızlı oyuncu değiller bu nedenle birebir mücadeleye çok girmeleri gerekiyor.)
kırmızı renktekilere çok rahat şans verilebilir ancak tüm alt yapı oyuncuları için diyorum ki kiralayalım ilk 11 de oynayarak deneyim kazansınlar.

yeşil renkte olanların fiziki yetersizlikleri var.(oynadıkları bölgeler için hızlı oyuncu değiller bu nedenle birebir mücadeleye çok girmeleri gerekiyor.)
kırmızı renktekilere çok rahat şans verilebilir ancak tüm alt yapı oyuncuları için diyorum ki kiralayalım ilk 11 de oynayarak deneyim kazansınlar.
Zaten bunları zamanla takıma mont edeceksin. Yazdığım adamlar 16-18 yaş aralığında.Önümüzde ki sene şunlardan 2’si yedek kulübesinde beklesin yinede kar veya 3’ü.

Zaten bunları zamanla takıma mont edeceksin. Yazdığım adamlar 16-18 yaş aralığında.Önümüzde ki sene şunlardan 2’si yedek kulübesinde beklesin yinede kar veya 3’ü.

recep gül ve ahmet sivri kesinlikle şans bulmalı, celili bir iki maç izledim soğuk kanlılığı çok etkileyici umarım diğerleri gibi sönüp gitmezler.

Ben yönetimin yerinde olsam daha önce yaptıkları 3gün süren alışveriş çılgınlığını bu ara şampiyon olmuşuz biraz reklam ile tekrar başlatırım şuan herkesin alacağındam şüphem yok hem herkes gaza gelir alışveriş yap transfer gelsin hesabı bu fırsat başkan kullanmalı seçim öncesinde bir pozitif olay olarakda yansır şu dursun seçilmesinde. Herkesi forma tişört vs. almak ile yeni bir kampanya başlatılmasından yanayım .

Ben yönetimin yerinde olsam daha önce yaptıkları 3gün süren alışveriş çılgınlığını bu ara şampiyon olmuşuz biraz reklam ile tekrar başlatırım şuan herkesin alacağındam şüphem yok hem herkes gaza gelir alışveriş yap transfer gelsin hesabı bu fırsat başkan kullanmalı seçim öncesinde bir pozitif olay olarakda yansır şu dursun seçilmesinde. Herkesi forma tişört vs. almak ile yeni bir kampanya başlatılmasından yanayım .

çok mantıklı ve taraftarın tasarladığı birkaç ürünü tişört olarak bile çıkarsa satışlar katlanır.

Buraya da taşıdı tartışmayı alevlendiriyor .
.
fb.webp

Leverkusen şöyle bi çocuğa 26,5 milyon € ödemiş yav.

Paulinho - Oyuncu profili 2018

Uzun zamandır piyasası olan takip edilen bir çocuk zaten. Büyük ihtimalle Bailey 'i sattıkları için bu kadar rahat hareket edebiliyorlar daha sezon biter bitmez 40 mil. € para harcamış oldular

Bruma 'nın satışı gündeme geldiği zaman bu Bailey 'in adı bizimle anılmıştı hatırlıyorum. Şimdi 20 yaşında 60 mil. € karşılığında Bayern 'in yolunu tutacağı söyleniyor ...

o degilde seneye su deplasman isini hal edebilirsek daha rahat sampiyon oluruz.
kendi sahamizda artik herekesi yeneriz rutin isine döndü resmen !

İlk olarak Nagatomo ve Donk 'un takımda kalması için uğraşılır onları saymazsak

İlk transferlerimiz Emre Akbaba ve Forvet transferleri olur diye düşünüyorum. İnşallah forvet için İslam Slimani kiralanır

Ondan sonra Rodrigues-Belhanda-Maicon gibi adamların olası satışlarına göre planlama yapılır ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt