- 27 Ocak 2010
- 139.706
- 106.099
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaputska
N’tep
Amartey
Emre Mor
Emre Akbaba
Alt Yapıdan
Ozan Kabak
Mustafa Kapı
Celil
Bozan Uymaz(Denenebilir)
Atalay
Yunus
Recep
Ahmet Sivri
Kaç tanesi A takıma çıkar bilmiyorum ama yetenekli olduklarına inandığım adamlar.
Zaten bunları zamanla takıma mont edeceksin. Yazdığım adamlar 16-18 yaş aralığında.Önümüzde ki sene şunlardan 2’si yedek kulübesinde beklesin yinede kar veya 3’ü.yeşil renkte olanların fiziki yetersizlikleri var.(oynadıkları bölgeler için hızlı oyuncu değiller bu nedenle birebir mücadeleye çok girmeleri gerekiyor.)
kırmızı renktekilere çok rahat şans verilebilir ancak tüm alt yapı oyuncuları için diyorum ki kiralayalım ilk 11 de oynayarak deneyim kazansınlar.
Zaten bunları zamanla takıma mont edeceksin. Yazdığım adamlar 16-18 yaş aralığında.Önümüzde ki sene şunlardan 2’si yedek kulübesinde beklesin yinede kar veya 3’ü.
celilden çok umutluyum ben bakalım nolcak...recep gül ve ahmet sivri kesinlikle şans bulmalı, celili bir iki maç izledim soğuk kanlılığı çok etkileyici umarım diğerleri gibi sönüp gitmezler.
Ben yönetimin yerinde olsam daha önce yaptıkları 3gün süren alışveriş çılgınlığını bu ara şampiyon olmuşuz biraz reklam ile tekrar başlatırım şuan herkesin alacağındam şüphem yok hem herkes gaza gelir alışveriş yap transfer gelsin hesabı bu fırsat başkan kullanmalı seçim öncesinde bir pozitif olay olarakda yansır şu dursun seçilmesinde. Herkesi forma tişört vs. almak ile yeni bir kampanya başlatılmasından yanayım .
Mora Pivot değilse gelsin
.
Buraya da taşıdı tartışmayı alevlendiriyor .
Yönetim belli değil ne transfer girişimi yahu
bu eleman nasıl olur forvete ? Elmander etkisi yapabilir yaşıda gençForvet List
Ahmed Musa
Oumar Niasse
Sandro Ramirez